Jak se jmenuje taková netradiční vázanka?

Ahoj holky, vůbec nikde nemůžu najít, jak se jmenuje šátek nebo kravata, který se dává do vestičky místo kravaty. Strašně se mi to líbí, ale nevím, odkud jsem "ukradla" fotku :-( Znáte název tohoto doplňku? Tušíte od koho jsem ho mohla stáhnout? nebo nejlépe přímo, kde se dá sehnat??? Díky!
Odpovědět
Není to nějaký druh Plastrónu?
Odpovědět
Fotku jsi asi stáhla od @melme tak bych se zkusila zeptat jí a také jestli schvaluje kopírovat jejich fotky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Fotka může být i přímo ze stránek fotografa - já se u něj taky před svatbou inspirovala (dort z jedné svatby a výzboba domu nevěsty z jiné). Myslím, že tahle vázanka se označuje jako askota - hedvábný šátek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Je to můj muž :-) Tomuhle se říká formální askot. A do obleku je naprosto!! nevhodný. Nosí se jako součást žaketu.
Odpovědět
Holky, všem moc děkuji. Melme dvojnásob! Zároveň se omlouvám, že jsem tu fotku zveřejnila bez souhlasu, ale jak se říká, nevěděla jsem si rady... Melme, můžu se ještě zeptat, kde jsi ten askot kupovala?
Odpovědět
Profilova fotka
@lulul Byl k žaketu v půjčovně, ale byl úplně nechutně onošenej-teda všichni včetně některých příbuzných tvrdili že ne, ale jako já mám hold jednou oči a bylo to na něm hrozně poznat. Mamka si toho naštěstí jako krejčová všimla taky...Mamka měla doma zbytek látky která byla úplně stejná, jen ta šedá byla troško tmavší než na tom originálu- a obšlehla střih...Takže kde by se dal koupit to netuším. Ale v každé alespoň trochu slušné prodejně obleků, košil a nebo v pánském krejčovství by ti ji měli obstarat, nebo ji tam i mít...
Odpovědět
Ajo, tak to máš šikovnou mamču :-) Zkusím se poptat, snad ho v podobném provedení někde seženu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?