Jak obléct ženicha k těmto šatům?

Profilova fotka
Prosím poraďte mi, jak obléct ženicha k těmto šatům? Svatba bude jen ve 4 v malé obřadní síni.
Odpovědět
Já jsem zastáncem obleku na svatbu -jedno jestli velkou či malou, jedině na pláži vypadá bílá košile a béžové kalhoty moc pěkně. Bohužel šatky se mně moc nelíbí :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Taky si myslím že oblek bude správná volba. Jen přemýšlím jak barevně k šatům zároveň bych ráda kytici z modrých a bílých růží ;-)
Odpovědět
@hahzhk normálně oblek, černý, šedý nebo třeba modrý. A bílou košili a bílou kravatu- to je teď docela hit, a vypadá to fakt pěkně. Pokud by si měla kytici do modra, tak může mít i modrou kravatu. Zvlášť jestli mu dáš i modrou korsáž.
Odpovědět
Profilova fotka
@vitezove Mu dáš, mu dáš... Ženich neni čokl. Co takhle se ho zeptat, co by rád měl na svatbě na sobě a v jakých barvách? @hahzhk Jestli máte svatbu ve 4, tak bych se vůbec nebála to udělat méně formální a pohodlné. Taky bych se orientovala podle počasí, abys vedle sebe neměla manžela v louži potu. Šatičky vypadají velice lehounce, dopřej mu tu samou pohodu.
Odpovědět
Profilova fotka
@amazonkaaa měla jsem nápad že by miláček měl jen tmavé džíny nebo jiné ,,neoblekové" kalhoty bílou košili a třeba sportovní sáčko, ale sám mi řekl že chce oblek košili a kravatu.
Odpovědět
Oblek samozřejmě.
Odpovědět
Profilova fotka
Kupodivu, miláček vyřešil beze mě :) pořídil si modrou kravatu a oblek už má taky vyhlídnutý :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?