Jak doladit ženicha k tyrkysovým svatebním šatům?

Budeme mít svatbu v tyrkysové barvě. Na obřad jedeme jen my dva a svědci a děti. Já a malá budeme mít jednoduché tyrkysové lněné šaty, jaké má malá na fotce,pro přítele jsem vymyslela lněné tyrkysové kalhoty a bílou košili, mu se to zdá moc,aby měl kalhoty v tyrkysu,tak nevím... Jak doladit ženicha k mým přírodním tyrkysovým šatům? A zvažuji jaké doplňky, tyrkysové nebo bílé, růžové? Budu ráda za každý názor.
Odpovědět

Odpovědět
Profilova fotka
Tak co obráceně, bílé lněné kalhoty a tyrkysovou košili ?:-) Doplňky bych volila bílé, protože s tyrkysovýma by to bylo moc modrý vše a s růžovou by to zas vypadalo moc kýčovitě a sladce.....taková bílá kytka, ženich bílá korsáž...to by mohlo vypadat skvěle! :-)
Odpovědět
Taky mám svatbu v tyrkysové.Šaty tyrkysová s bílou, ženicha obleču asi do tyrkysové jemné košile a bílých kalhot.Doplňky už jenom v bílé.Krásně vypadá kombinace tyrkysová s mořskou zelenou, ale už je to takové trochu divočejší...
Odpovědět
nakonec to bude tak, že já tyrkys šaty a přítel buď lněné světlé kalhoty a světlá košile s modrou kravatou nebo tyrkys košile(té se ale on brání), kytice bude do bíla, luční kvítí, k tomu si koupím nějakou bílou bižu. Už mám z toho nervičky, pořád jsem si říkala času dost a teď je to 5 týdnů a jsem nervózní :-) angelh máš už nějakou tyrkys košili vybranou?
Odpovědět
Nebo třeba rozhalenka pro ženicha? Je to typ košile, ke které se nedává kravata, taková nedbalá elegance. :-)
Odpovědět
@blanule76 Ještě ne, asi budeme mít změnu, přítel se rozhodl pro oblek, snad nějakou tyrkysovou košili sežene. Rohodl se vybrat si sám, tak jsem mu dala vzoreček látky... Mám z toho už taky nervy, šaty mi šije krejčová a už na první zkoušce vypadaly skvěle, ale děláme s mámou dekorace na celý sál, zatím to vypadá na skoro šedesát lidí.Navíc mám téma moře, takže všechno děláme a vymýšlíme. Až bude hotovo hodím fotečky do alba...Zatím máme oznámení, svícny, vývazky, teď řešíme ty polystyrenové koule taky v tématu, pak ještě jmenovky a nakonec naaranžovat celý velký sál...Navíc mám krátké šaty bez závoje a spousta lidí mě přesvědčuje, že se to na velkou svatbu nehodí...
Odpovědět
Hm, dobře vypadá kombinace tyrkys a hnědá :-) . Tyrkys vynikne, ale zároveň se trošku zjemní. Záleží jak moc uvolněný styl preferuješ - lněný kalhoty hnědý (béžový) jsou dobrý, bílá košile a tyrkys kravata (doplněk stačí). Mořskou výzdobu, mají momentálně v dekoracích nanu nana.
Odpovědět
@blanule76 Já si stojím za tím, že chlap by se měl oblíknout sám:-) My máme svatbu hnědo růžovou a přítel jde v šedém žaketu. Nevadí mi to-on je ženich, takže si to může dovolit být v jiné barvě než ostatní:-) Vybral si ho sám,mega mu sluší a líbí se mu, tak co by ne. A my jako ženský bysme taky nechtěly, aby nám někdo cpal šaty, které nechceme. Necítily bychom se pak dobře ani trochu. Jestli chce světlý "hadry" a k tomu jen modrou kravatu, proč ne? Bude to hezké a bude se cítit dobře a mnohem lépe než v košili, kterou nechce. Stejně většině chlapů přijde tohle ladění do barvy s prominutím praštěný:-D (cituji několik mužů v mém okolí-já mám vše taky poctivě hnědo růžové:-D ).
Odpovědět
@parajan Ale já mu nenarvu co chci já, samozřejmě že se domluvíme. :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?