Ivory šaty+bílá košile a ivory kravata, manžetové knoflíčky a kapesníček

Mám ivory šaty. Chtěla jsem, aby si přítel koupil ivory košili. Ale zase jakou barvu kravaty? Má černý oblek. On chce koupit si bílou košili a ivory kravatu, manžetové knoflíčky a kapesníček. Budu mít žlutou kytici. Nevím, jestli to bude ok? Zase aby měl ivory košili a žlutou kravatu, mi přijde přehnaný. Ale prý vadí, když mám ivory šaty a ženich by měl bílou košili. Na druhou stranu, z košile kouká jen límeček, na fotkách bude v saku, tak nevím, proč to tak vadí.....Jak to vidíte vy?
Odpovědět
@margheritabianca dobrý den, mám to také přesně tak...bylo mi řečeno, že rozhodně ne bílou košili k ivory šatům...ale co člověk to názor...údajně by mohla nevěsta vypadat vedle kohokoliv v bílé barvě vypadat "zapraně"...přítel bude mít tedy smetanovou košili a champagne kravatu..
Odpovědět
je to pravda, bílá košile a ivory šaty se k sobě opravdu nehodí, je pak hrozně vidět, že šaty nejsou bílé a mohly by vypadat zašle. Z košile je vidět rozhodně víc než límeček, rozdíl barev prostě bude viditelný. Kravata může být v barvě košile, nebo třeba o tón tmavší.
Odpovědět
Ja mela ivory saty a zenich bilou kosili a bylo nam to uplne jedno :) Mel prave taky Ivory kravatu a proste to vubec nicemu nevadilo..tak si to udelej jak chces ty ;)
Odpovědět
Dobrý den, určitě bych volila ivory, smetanovou, champagne košili a stejně tak i regatu do barvy. Souhlasím s @marketka2411 a @genelady. Člověk svou svatbu plánuje dlouho a pak by to nemuselo hezky vypadat kvůli barvě košile? :-) Někomu to může být jedno, ale pokud vám na tom, jak k sobě ladíte a vypadáte na své svatbě, záleží, určitě bych se přimlouvala za ivory košili. :-)
Odpovědět
Já měla ivory šaty a manžel bílou košili a popravdě to vůbec na fotkách není poznat a v reálu taky nebylo. Jde o to, že bílá není nikdy čistě bílá, buď je do "šediva" a nebo více do "žluta", takže stačí koupit košili bílou, ale víc do teplejšího odstínu bílé a vidět to nebude. ;-) My chtěli koupit košili, kterou manžel vezme na sebe třeba ještě do divadla a to by ivory opravdu nevzal, takže jsme to vyřešili takto a dopadlo to velice dobře. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?