Holky co myslíte?

Profilova fotka
Holky potřebuji radu, nebo spíše možná jen slyšet, že to není tak hrozný. Můj přítel vypadá v obleku hrozně. Nelíbí se sám sobě, necítí se v něm a ani mě se v něm tedy nelíbí. Vyzkoušel ledas jaké obleky a prostě mu to nesedí. Vybrali jsme oblečení takto, jen tu košili si teprve bude kupovat tahle je jen nějaká obyč pro představu. Bude mít jen kravata bez saka, bez kšand. Co myslíte? Svatba na "louce" moje šaty jsou s vlečkou, ale jsou úplně jednoduché bez krajky a nějakých přehšel ozdob. Když tak je mám v albu. Uvitím jakýkoliv názor nebo radu. Děkuji :)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Nevím, jestli se mi to zdá, ale přijde mi, že je přítel hrozně přepůlený v pase těma kalhotama, takže třeba povolit lehce pásek, nebo jiný střih kalhot? Možná by pak ten vrch nevypadal tak mohutně oproti spodku :)
Odpovědět
Profilova fotka
no tak přepůlený je :D má tam bříško :-) nemůže si je bohužel povolit protože jinak už by mu spadli, jinak bych řekla že ta fotka hodně mate ve skutečnosti to není tak přepůlene, když se na to tak dívám
Odpovědět
Profilova fotka
neuraz sa, ale pytala si sa. :D kravata bez saka je spolocenske faux pas, gate vyzeraju ze su mu male a pri tvojich satach (inak moc peknych) bude posobit fakt nepatricne.. sla by som do nejakej predajne oblekov kde budu vediet naozaj poradit, neverim ze existuje chlap ktoremu neslusi dobre padnuci oblek. :D
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste košili v mark And Spencer. Stojí kolem 1000 ale je opravdu kvalitní a vypadá dobře a je takova pevnější nebo jak to říct. Že drží tvar.
Odpovědět
určitě ne ty vyhrnutý rukávy... ať si povolí pásek, vypadá to, že se mu odkrví nohy a upadnou mu. Boty k tomu působí strašně tvrdě. Nepůsobí to na mě dobře... promiň
Odpovědět
Ahoj, přidám se, tohle nevypadá dobře. Co zkusit místo varianty "sundáme sako od obleku" , což je skutečně faux paux a navíc nehezké, přiznat ženichovi neformální oblečení a spíš se soustředit, aby bylo nápadité a slušivé? Luční svatba a ne příliš nákladná svatební róba to v pohodě unese :) Co vesta, nebo ty kšandy? Ale šlo by to i bez nich, pokud se vám nelíbí. Každopádně košili bych v tom případě dala lehce barevnou, bílá košile není svrchní oblečení. Tipy např. zde: http://www.weddingomania.com/20-coole...
Odpovědět
Profilova fotka
Moc mě to mrzí, ale taky se mi to nelíbí :-/ A už vůbec ne k Tvým šatům, které máš vybrané na profilu... k takovým krásným šatům bych ten oblek opravdu nezavrhovala, aspoň vyzkoušet... vřele doporučuju Bandiho... mně se můj skoro manžel v obleku taky hrozně nelíbil, takže jsem z výběru toho svatebního měla hodně obavy, ale tam jsou opravdu profíci a když mi ho oblíkli, tak jsem šla do kolen :))
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych k tomu přidala vestičku a hlavně bych zvolila jiný střih kalhot. Tyto mi přijdou docela upnuté... Myslím, že volnější (rovný střih) dělají všechny postavy hezčími ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem pro vesticku. Kdyz sezenete vhodny strih, z pritele bude fesak bez napadneho briska. Ksandy s kosili urcite ne, to neni vhodne k jeho typu postavy. Kalhoty pryc, jsou mu male.
Odpovědět
Na svatbu se mi to vubec nelibi, spis tak na pivo s kamarady. Neznam chlapa, kterymu by neslusel oblek. Zkus jeste zapatrat.
Odpovědět
Profilova fotka
Úplně jsme to předělali, bude mít tu poslední verzi. Už to nebude měnit, takhle se citi nejlépe a je to alespoň trochu slavnostní 😉 jen pro představu jak vypadá ve vestě a v saku. Za mě nic moc no 😕
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě vestička, ale ten oblek na 2.fotce mu sluší. To se mi moc líbí☺ Možná bych hledala trochu kratší sako, protože toto ho malinko zkracuje. Ale za mě mu sluší☺ A jinou barvu jste nezkušeli? Ono je někdy problém právě v barvě
Odpovědět
Článek se načítá
oblek mu podle mě sluší, možná trošku kratší sako bych volila. Řekla bych, že je to spíš o tom, že není zvyklý oblek nosit a ty nejsi zvyklá ho v něm vidět. Fakt si nemyslím, že by mu to neslušelo, spíš opravdu na to nejste zvyklí ;-)
Odpovědět
@gabca09 myslím, že sako není dlouhé, spíš rukávy krátké
Odpovědět
Za me skvela volba, pritel bude mit take kosili a ksandy, bez saka. Jen misto kravaty bude motylek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@danik987 pritelovi motylek vůbec nesluší 😉 Jinak to v celku vypadá takto
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
@gabca09 je pardon to už delal blbiny 😁 takto
Odpovědět
pokiaľ nechce mať ženích sako, je dobré upozorniť hostí, aby neprišli v obleku. Nevyzerá to dobre, keď všetci ostatní chlapi sú slávnostnejšie oblečení ako ženích.
Odpovědět
Tak to co jste vybrali je ta úplně nejhorší varianta.. :-( ještě bych to zvážila, ale ty kšandy mu vůbec nesluší a kravata, navíc takové barvy, vypadá samotná s košilí fakt hodně špatně...
Odpovědět
V obleku vypadá ženich tisíckrát líp než ve všech těch diletantských pokusech tady. Jen to chce zvolit oblek, který mu bude dobrý, tenhle má krátké rukávy. Tento ženich bohužel není úplně trendy hipsterský typ, který by si takhle neformální oblečení mohl dovolit. Opravdu radši vsaďte na jistotu a zvolte oblek.
Odpovědět
Mě přijde ženich v saku v pohodě, neřekla bych, že mu nesluší (jen teda ty rukávy, které už tu jsou zmiňované). Ze všech variant se mi zdá ta obleková nejlepší. Zkusila bych třeba i oblek jiné barvy - tmavomodrý, šedý, jestli se vám v nich ženich nebude líbit víc :) Ale co jsem koukala na nevěstiny šaty, tak pokud nebude mít ženich oblek, bude vypadat vedle nevěsty nepatřičně (jak když se tam dostal náhodou :) ). No a pokud vyberete nakonec variantu bez obleku, doporučju informovat hosty, aby přišli taky neformálně, což už tu taky někdo psal. Aby pak nebyli všichni chlapi oblečeni slavnostněji, než ženich. Pak byste na fotkách měli spoustu vyfintěných chlapů v oblecích a ženicha jen v košili a kšandách, což by bylo jak pěst na oko (dle mého tedy).
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě oblek, k šatům a vůbec, varianty bez saka působí divně. A určitě jiné kalhoty nebo pásek, fakt vypadá přeštípnutý a je to škoda.
Odpovědět
Taky bych byla pro oblek, klidně šedý nebo béžový, určitě by mu nějaký padl a slušel. Souhlas s holkama nahoře, to černé sako má špatnou velikost - potřebuje delší rukáv a sako bych volila modernějšího střihu - kratší, mám pocit, že by mu seděl i spíš neformální typ sak.... bílá košile a černé kalhoty samostatně zvýrazňují horní část těla, nohy zanikají (ta kombinace s béžovou mi tak strašná nepřišla, opticky tak nezvětšovala horní polovinu oproti dolní).... Pokud už jste ale tak silně oba proti obleku, asi nemá smysl Vás do něj nutit, důležitý je, aby se ženich cítil dobře, je to váš den.... ale co třeba zkusit jinou barevnou kombinaci? fotky, jak tu dávala @sar87 působí neformálně a přirozeně, není to jako by "ženich někde zapomněl sako a už nebyl čas ho hledat" nebo "číšník si odskočil ze směny, aby se oženil".... tmavěmodrá košile (dlouhý rukáv) Tvému chlapovi sluší, viděla jsem v albu a nebude zvýrazňovat to, že je to kus chlapa a béžové kalhoty... bude to neformální, bez saka, bude mu to slušet a třeba z mého pohledu mennší zlo, než za každou cenu bílá košile, ke které je jen kravata.... to třeba na mě působí, jako by nevěsta vyrazila jen ve spodničce.... Je to boj, ale určitě vyhrajete :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mavanka no, naprostá pravda :-)
Odpovědět
Na profilu mas nadherne dlouhe slavnostni saty. Vedle nich bude zenich v bile kosili a ksandach vypadat, jako by se nestihl dooblect. Za me sako anebo teda prinejhorsim vesticka. Ksandy ne, nehodi se stylove k Tvym satum ani k zenichove postave.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky nám se to líbí a přítel se cítí dobře. Moje šaty jsou trochu do sportovna, preci jen ty raminka a hladké šaty úplně nejsou klasicky zamkovsky styl. Pritel se v obleku neciti a ja ho do neho nutit nebudu. Byli jsme v Bandi i v Prostějově a Blazku ale jiné barvy v jeho velikostech jsme nesehnali. Do svatby mame 14dni a uz je i pozde nekde shanet obleceni. My jsme takto spokojeni, i kdyz se to nekomu nemusí libit. I tak vam vsem dekuji za rady a postrehy.
Odpovědět
Nemůžu si pomoct, ale mě se ta vybraná varianta líbí nejvíc... Přijde mi, že mu to padne nejlépe. Jsem sice módní analfabet, ale přijde mi to jako nejshůdnější řešení ;-) Jen bych také informovala hosty, aby pánové nechali saka doma :-)
Odpovědět
Hlavně ať si nenechává vyhrnuté rukávy, vypadá jak vyhazovač z lepšího baru :/ Za mně byla nejlepší varianta v tom obleku se sakem, jen by chtělo mít ho padnoucí, měl špatnou velikost...ty zbylé pokusy se hodí na někoho úplně jiného typu postavy...Ale je to samozřejmě vaše věc , tak ať se svatba vyvede=)!
Odpovědět
Profilova fotka
@gabca09 myslim ze varianta s ksandama je bezva a jestli se v tom citi dobre, tak to na nem bude videt a bude to pohoda. Lepsi nez se tvarit otravene v saku. Muj manzel mel taky jen ksandy na kosili, zadny oblek a i kdyz z hostu nekdo sako mel, rozhodne to nevypadalo nijak hloupe, takze jsme nikomu nediktovali, ze ma nebo nema mit sako...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?