Hodí se Converse k obleku?

Ahojky :-) Nemáte některá náhodou fotku svého drahého, který má na sobě oblek a svatební Converse? Měli jsme původně svatbu ve stylu "chlapi v bermudách", ale babička nám to zatrhla :-D Tak jen potřebuji vidět, jak vypadají ty boty k dlouhým kalhotám, jestli je to vůbec snesitelné pro oko.
Odpovědět
Profilova fotka
Ke klasickému obleku rozhodně ne. To bude vypadat jako pěst na oko
Odpovědět
Tak at si to vyzkouší a uvidíte :) třeba se Vám to bude líbit. Mě se to zdá taky divné, ale třeba to v reálu může vypadat dobře :).
Odpovědět
Já osobně nic proti svatebním teniskám nemám, sama je budu pod šaty mít, protože podpatky nesnesu, baleríny mi nejsou pohodlné, ale co se týče muže v klasickém obleku, tak to nee. Kdyby měl takové ty plátěné kalhoty, košili, kšandy třeba nebo motýlka, tak proč ne, ale ke klasickému obleku si to osobně neumím představit :-) Každopádně zkuste, třeba se vám to bude líbit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie210821 Myslím, že záleží jen a jen na vás, jestli je to váš styl a líbí se vám to.
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se to nelíbí na svatbě v žádném provedení. :-( Byla jsem na dvou svatbách, kde se Conversky novomanželé nebo i hosté snažili sladit se svatbou (žluté, červené) a bylo to vždy dost hrozné. :-S
Odpovědět
Mně se to také nelíbí. Ale samozřejmě to nikomu neberu, je to o vkusu každého. Pokud je celý styl svatby v podobném duchu a zapadá to, tak proč ne. Viděla jsem ale i fotky, kde to vyloženě bylo do očí. Co já jsem byla na svatbách, tak se pak nevěsty také přezuly (dost brzo) do bílých tenisek a nevím no. Ale fotky výš vypadají dobře :).
Odpovědět
Profilova fotka
@zoe_se_vdava Tak zrovna tady jde videt, jak se tenisky ke kladickemu obleku nehodi
Odpovědět
Profilova fotka
@iviiiii To je otázka vkusu a subjektivního názoru, já se k tomu vyjadřovat moc nechci - sama jsem v některých věcech docela konzerva, takže ten můj půjde v oblekových botách, i kdyby měl umřít (nesnáší je). :-) Různé druhy tenisek jsou teď ale "in" u ženichů i nevěst, takže proti gustu... A @lucie210821 chtěla fotky, teď už si může udělat názor sama.
Odpovědět
Profilova fotka
A mně se to líbí. :-) Ženich teda nebude mít oblek, jen plátěné kalhoty, košili, a motýlka s kšandami a k tomu ty konversky. Já budu mít klasické svatební šaty a taky tenisky. Máme obřad v lese a party v chatkovém táboře,takže na podpatky to neni.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?