Doporučuji obchod "Košile Styl" v Mostě

Budoucí nevěsty, ráda bych Vám doporučila internetový obchod - i kamenná prodejna v Mostě a sice Košile Styl, pan Bohuslav Langer. Nabízí košile, kravaty a regaty a spousty jiných věcí. Je to bez poštovného, super ceny a hlavně ochota při vrácení či měnění zboží. Byla jsem velmi spokojená!!
Odpovědět
díky za tip :) hned jsme objednala dvě košile... nikde jsem nemohla sehnat krémovou košili s krátkým rukávem.. tak jen doufám že to stihne přijít do příští soboty :)
Odpovědět
adresa webu?
Odpovědět
@duschan http://www.kosilestyl.cz/
Odpovědět
@ivikkivik já jsem měla zboží do 2 dnů.
Odpovědět
kosilestyl.cz
Odpovědět
chvíli po tom co jsem odeslala objednávku, mi pán volal, že v pondělí je mám doma... opravdu úžasný přístup, to už se jen tak nevidí :) až budu zase někdy potřebovat košile, jedině v tomto obchodě :)
Odpovědět
@ivikkivik já jsem chtěla zboží nejdříve vrátit, protože barva regaty mi moc nepasovala - pán hned říkal bez problémů, peníze Vám vrátíme..pak jsem ji ale vyměnila za jinou - také bez problémů! vyměněnou regatu mám doma a je nádherná. pán je velmi ochotný, byla jsem hodně překvapená, jaký má pozitivní vztah k zákazníkovi.
Odpovědět
@lenule01 no já doufám že bude sedět a měnit nebudeme muset, stejně by jsme to už moc nestíhali :) ale jsem ráda že máš dobrou zkušenost, i pán říkal že nebude problém když tak vyměnit či vrátit... taky jsem byla docela překvapená, to se dneska už jen tak nevidí :) fakt ti díky za velice dobrý tip
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?