Co nosí chlapy?

Ahoj holky, jaký typ obleku teď nosí chlapy? Jednořadový nebo dvouřadový? Proužky? Jak vypadá nadčasový oblek? A je vesta na svatbu nutná? Hodně otázek, ale chlapovi jsem oblek nikdy nekupovala :) Děkuji
Odpovědět
Co nosí chlapy ? Čáp ?? :-D :-D :-D Promiň, nedalo se odolat, tahle hrubka mě fakt pobavila (má tam být chlapi ). :-D :-D Většinou se teď nosí jednořadé obleky, můžou být i s jemnými proužky, nejlépe s vestičkou, ale nutná není.
Odpovědět
Profilova fotka
jednořadé, ale stejně jde o to, jaký má chlap postavu a jestli je spíš světlejší či tmavší typ, je potřeba zkoušet a vybrat. Někomu sedí více projmutý, jinému širší klopy, dalšímu uzavřenější ... Vesta je pěkná, ale zas - baculatějšímu přidá kila, spíš sedí vysokým chlapům. A brala bych taky v potaz roční dobu - na podzim bude vesta fajn, na letních 33 °C ve stínu to moc zázrak nebude, pokud si navíc pod světlou košili bude brát "neviditelné triko"
Odpovědět
ahoj, vesta je podle me super, manzel ji moc nechtel, ale nakonec si pujcil bilou a bylo to super...a hlavne, chlap by nemel byt jen v kosili na svatbe (krome pozdnich hodin) takze vesticka je dobry reseni, aby nemusel byt celou dobu v saku...a jinak oblek bych byt tebou sla koupit do Bandi nebo tak podobne a tam ti poradi...sice to je hodne drahy ale fakt krasny a kvalitni obleky:-)
Odpovědět
Tak v Bandi právě nemají až tak drahé obleky, i když v Polsku, ze kterého je vozí, je mají za polovinu. ;-) Pokud bude chlap jen ve vestičce bez saka, tak by ta vestička neměla mít jen saténové záda, ale měla by být s té stejné látky jako má vesta ve předu.
Odpovědět
V Bandi jsme byli včera a fakt mě tam nic nenadchlo. Přístup paní prodavačky byl značně znuděný. Ukázala nám jeden oblek a tím to haslo :-/ . Oblek za čásku 9 tis. už nepovažuju za úplně levný a představovala bych si trošku jiný servis. Takže za 10 min jsme byli venku a jeli jsme do Van Graaf, kde je o dost větší výběr obleků, cena téměř totožná, jen lehce vyšší a profesionálnější přístup. Vybrali jsme a je krásný. Moderní, vkusný, propracovaný do nejmenších detailů. A hlavně nám nikdo konečně necpal lesklý oblek! :-) Takže super, dost doporučuju. Teď tam mají i slevy, takže oblek od Bosse za 8 tisic... žádný problém ;-) Co se týče toho, co se nosí, tak to je hodně individuální, my hledali slim oblek, protože přítel je hubený, sportovní typ. Vestičku jsme teda rozhodně nechtěli, protože v létě nebude potřeba ;-). Košile si objednává na míru z Anglie, takže to si ošéfuje sám a na kravatu snad narazíme...
Odpovědět
@radkaja ono mne bandi prijde hodne drahy na tu kvalitu. Pokud ma muz konfekcni posravu, oblekne se kolem 3t v HM nebo FF a bude mit stejnou kvalitu a smrncovnejsi strih. Jedinou vyhodou Bandi je vyber velikosti, coz ovsem srazi nemoznosti vybrat kalhoty a sako zvlast.
Odpovědět
@kacenkakaca No já jsem totiž asi "zaspala" vývoj ceny u Bandi. :-D Před dvěma roky měli obleky i za 4 tisíce, což bylo odpovídajíci té kvalitě. Teď tedy za 9 tisíc je to fakt úlet. ]-( :-p
Odpovědět
Já jsem docela včera zírala. Fakt nic moc. S přítelem chodíme spíš do sportů než do těhle obchodů, takže jsem nevěděla co od toho mám čekat, ale všichni si to tu chválili, tak jsem si představovala kdo ví co. A ono fakt nic :-( bohužel mi to přijde jen jako další obchod postavený na dobré reklamě a následném zvednutí cen. Dost mě to zklamalo... Těm 5 tis. by to tak asi odpovídalo, ale víc ne, řekla bych. Můj přítel právě nemá běžnou konfekční velikost, takže to bylo dost těžké. No nevím, no. Všichni si tu tu chválí, ale já myslím, že není v ničem tak úžasný. Vždyť za tu cenu je s trochou štěstí od Bosse a to je úplně jiná třída!
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my jsme byli v Bandi minulý týden v Ústí a nemůžeme si na nic stěžovat...dokonce jsme platili 30 minut po zavírací době a ani jednou nám nenaznačili, že už bychom měli odejít..spíš slečna prodavačka příteli neustále nosila jiné a jiné košile na zkušení, délky sak, nohavic...nemůžeme si na nic stěžovat. Přístup byl prostě úžasný! :) tady opět platí pravidlo, že vše je o lidech.
Odpovědět
@svatbajanaahonza a ve kterém Bandi jste byli?
Odpovědět
Byli jsme na Budějovické (Praha). Jinak ano, je to o lidech. Kdyby se nás ujala jiná slečna, tak by byl výsledný dojem určitě lepší, ale bohužel to dopadlo tak, jak to dopadlo.
Odpovědět
Profilova fotka
Poradil bych kouknout u Blažka na Jeans kolekci (to je to sako co mám na profilovce), ty saka vypadají super a některý vůbec nemají podšívku, takže v létě ve vedrech můžu říct že je to boží ;) A aktuálně má Blažek dost výrazný slevy i víc než 50%. Řekl bych že jejich saka vypadají hodně moderně, uvolněně, ale zároveň můžou být i hodně elegantní, záleží i na vybraných kalhotách. Případně i běžný Formal a Informal kolekce tam mají podle mě moc pěkný. Bandi ani třeba Mahdal, Volansky apod. se mi vůbec nelíbily, když jsem si hledal oblek. Fajn je ještě Pietro Filipi, taky stojí za návštěvu.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@lolam10 to je nějaký etický předpis, že by neměl být jen v košili? znám spoustu svateb, kde byl jen s motýlkem a kšandami :-)
Odpovědět
asi to neni povinne ale mylsim ze muz by nemel na spolecenske akci chodit "jen" v kosili, viz treba bankeri, politici pri jednani at je jakykoliv pocasi, ale samozdrejme proti gustu...:-)
Odpovědět
@manelka88 Hele pokud máte takový styl svatby (neformální) tak to dle mého nevadí. Ale chce to být sladění, ne, ž eTy budeš mít velkou róbu a on bude jen v košili.... Obecně to, že by muž neměl být jen v košili platí pro případy, kdy by si chtěl sako v průběhu akce odložit - potom pokud pod ním má jen košili to může provést jen se souhlasem všech přítomných dam. Pokud má vestu, pak nemusí nic řešit....
Odpovědět
Profilova fotka
@lolam10 Asi bych nesrovnával ženicha s bankéřem či politikem :D To jsou lidi co se naprosto neumí oblíkat a jejich práce mi přijde jako pravej opak veselky ;) Kalhoty, košile, motýlek a třeba kšandy jsou velká stylovka a zvlášť třeba na venkovních letních svatbách je to fakt pěkný, jen je pak dobrý určit podobný dresscode pro ostatní svatebčany. Byl jsem na takové svatbě kde měli úplně všichi chlapi jen košile a vypadalo to dobře. Kdyby třeba půlka nebo většina měla celý obleky, už by to tak neladilo. Každopádně si myslím, že by si ženich měl oblíct především to v čem se bude cítit dobře. PS: když má muž kšandy tak do kalhot nepatří opasek, to bývá častá chybička :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?