Chce se ženit v uniformě, co na to říkáte?

Můj nastávající se chce ženit v takovéto uniformě.Co na to říkáte?Nepřijde vám to divné??
Odpovědět
jako i s tím mečem??? :-D
Odpovědět
Jo i s tou šavlí,je to slavnostní uniforma.Musí tam být. Mu uniforma děsně sekne,ale na tu svatbu nějak pořád nevím.
Odpovědět
Profilova fotka
jéé já jsem vždy chtěla mít na svatbě ženicha v uniformě :-) Jako pokud si jí vezme, tak ty bys měla mít taky aspon nějaké dobové šaty ne? Aby ste k sobě ladili :-) co to vůbec je za uniforma?? :-)
Odpovědět
Je to rotmistrovská uniforma československé armády zhruba 30.let přibližně.Tak šaty se dají najít tak abysme aspoň trochu ladili ale úplně echt to nebude. :-) Zatím žádný vybraný nemám, ale už bych pomalu měla začít. :-D
Odpovědět
@terry1512 a on k tomu má nějaký blízký vztah?? je to nějaká tradice?? nebo se mu prostě jen líbí??? Já nevím, kdyby to mělo nějaký hlubší význam, tak jo...ale jinak bych se na to asi nějak netvářila :-D sladit se budeš muset, jinak to bude vypadat blbě ;-)
Odpovědět
On tím naprosto žije.Jezdí na různé akce a ukázky bojů z té doby atd...Včera mi řekl že je to jeho sem se ženit v uniformě.Má celou jednu skříň těchto a i jiných uniforem.Je tím postižene j :-D už asi 12 let.A sladit se to nějak dá navíc máme fotografa co nám udělá i retro fotky tak by to mohlo vypadat dobře.
Odpovědět
Profilova fotka
@terry1512 mně se ten nápad líbí. Pokud je to jeho sen a tobě by nevadilo přizpůsobit tomu styl vaší svatby, tak není co řešit :-) miláček taky nebude mít oblek, svatbu pojmeme stylem, který se nám líbí a moc se na to těším :-)
Odpovědět
No problém je jen se svatebčany,co se týče oblečení.Tolik dobového asi nikde neposbíráme.Mě to nevadí,jak říkám uniforma mu sekne.A paní co vlastní vilu kde bude obřad je taktéž nadšená.Natáčeli se tam Četnické humoresky.
Odpovědět
Profilova fotka
@terry1512 přítel má rád Skotsko a chtěl se ženit jedině v kiltu, takže u nás to bylo jasný. Chytlo nás to už před pár lety, takže máme oblečení pro sebe i pro naše děti. V kiltu ještě budou svědci, u ostatních to řešit nebudeme, jde mi hlavně o to, že budeme ladit my 4 jako rodina :-) Ale plánujeme jen malou svatbu s našimi rodiči, svědky a dalšími pár lidmi, celkem nás bude max. 15.
Odpovědět
Tak to je taky super když to máte takhle domluvený.V uniformě by mohl jít přítelův svědek,ale moje svědkyně asi těžko.Jinak jste to plánovali i s šavlovou slavobránou to by tam bylo v uniformě asi 5 lidí+ten můj.Celkem i s rodinama nás bude 25 taky nechci velkou svatbu.
Odpovědět
Profilova fotka
@terry1512 ještě máte čas, tak to promyslíte a rozhodnete se :-) hlavně když si to pak pořádně užijete :-)
Odpovědět
jj to je pravda,každopádně děkuji za jiný pohled na věc. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@terry1512 nemáš za co. Líbí se mi netradiční pojetí svatby a ten váš nápad může být hodně zajímavý, když to ještě nějak doladíte ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@terry1512 Pokud je jeho sen se tak ženit a ty proti tomu v zásadě nic nemáš, tak ho nech, ať si ho splní. Bude za to určitě moc rád. Ale asi to chce, aby i tys měla dobově sladěné šaty a trochu styl svatby. Svatebčany bych neřešila, spíš výzdobu, místo obřadu a hostiny atd. Ale je to dobrý nápad, budete originální :-)
Odpovědět
@terry1512 tak to bych asi svolila ;-) , je videt, ze to neni nejake chvilkove pomateni... :-) hezkou svatbu preji
Odpovědět
Já bych také určitě nebyla proti, u nás musí být frak a přes to vlak nejede:)každý má nějaký sen:)a bude to něco nového, jiného a můžete k tomu spoustu věcí doladit pokud budete chtít
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?