Champagne svatební šaty a šedý oblek, půjde to k sobě?

Ahojte, potřebuju radu ohledně sladění barev. Chci champagne šaty - zatím nemám vybrané, půjdu až za měsíc... - ale partner chce šedý oblek, že se mu to líbí víc. Půjde to k sobě nebo mám udělat ústupek a pořídit si radší bílý šaty a šedý oblek k tomu bude bez problémů? Moc děkuju :)
Odpovědět
Profilova fotka
Champagne myslíš opravdu tmavší krémovou nebo tím myslíš ivory? Protože ve druhém případě v podstatě není moc patrný rozdíl mezi ivory a bílou, pokud je nemáš vedle sebe. Já když někomu ukážu vybrané šaty, tak nepozná, že nejsou bílé :-). Přítel si pořídil tmavě šedý oblek, taky na šedé trval, do toho koupíme košili v barvě ivory a je to :-)
Odpovědět
@keeshka mně se líbily opravdu tmavší krémové, ale pokud mi půjde ivory "k pleti" :), tak beru ivory :-D a co květiny? Jakou si volila barvu?
Odpovědět
Profilova fotka
@batak Já jsem právě také ten typ, kterému bílá nesluší. Vůbec jsem se nad tím nezamýšlela, ale v každém salonu mě rovnou nasměrovaly k ivory :-). Hlavně, dnes se právě šaty dělají hlavně v odstínech bílé a ivory, usnadnila by sis výběr :-), pokud nemáš konkrétní co chceš. Květiny mám v plánu kombinace krémová - zelená. Moc se mi líbí takové ty zelené orchideje :-). Dříve jsem se nad tím nezamýšlela, ale kolik květin je opravdu čistě bílých?
Odpovědět
@batak šedý oblek k champagne být může, ale poté se musí košile a nebo kravata volit k tvým šatům. :-)
Odpovědět
zelenou sme zavrhli (i když mně by se moc líbila...), beru si vojáka :-D Já mam ráda červenou, ale k champagne mi přišla dost "vulgární", tak sme se shodli na bordó a ta šedá už se mi k tomu nepasuje... :.-/ Ale třeba se pletu a bude to paráda :) Mušim holt vyrazit na ty šaty a kombinovat k tomu všechno ostatní.
Odpovědět
Profilova fotka
@batak my to tak měli a nám se to líbilo, mrkni do alba ;-)
Odpovědět
@labelaisabela Parádní :-)!!! Už začínám bejt přesvědčená, že na to asi i kejvnu ;-) Odkudpak máš botičky? Sou luxusní ;-)
Odpovědět
@batak My měli stejné dilema, partner si koupil před svatbou na jaře šedý oblek a mysleli jsme, že bude svatební, jenže mně víc slušel právě odstín champagne než bílá a tak si pak ještě pořídil hnědý. Naštěstí obleky nosí do práce, tak ho využil. Tak si ty odstíny třeba nejprve vyzkoušej a uvidíš, já si sama myslela, že budu mít bílé a nakonec jsem se víc cítila v té krémové. Šedá totiž patří ke studeným odstínům, mně k té krémové moc nejde, ale záleží. Oblek už máte? Mrkněte na obleky Koutný, mají pěkné za fajn ceny.
Odpovědět
@lennus Mně se právě ta šedá moc nepasuje, ale když si to přeje, tak co bych pro něj neudělala :-) Oblek zatím nemáme, chceme to vzít jednou vodou načisto a v salónu vybrat jak šaty, tak oblek. Resp. aspoň to vyzkoušet, jestli to půjde k sobě, když tam budu s holkama (samozřejmě partner nejde vybírat šaty se mnou :-)) a případně koupit jinde ve vybraný stejný barvě. Na Koutnýho sem se koukala, líbí se mi tam obleky, tak uvidíme, co vyberem ;-) Ale děkuju moc za radu!
Odpovědět
Profilova fotka
@batak botky jsem koupila v Gate byli zlute,ale obarvila jsem si je na zeleno :)
Odpovědět
Profilova fotka
No ten můj chtěl taky světlejší oblek (šedý,bílý) ale pak sme spolu vybrali šampan šaty a sám uznal že se to nehodí, u bílého bych vypadala špinavě a u šedého se to podlě mě tluče... takže za mě ne :) Videla sem champagne šaty a šedý oblek vedle sebe a nehodilo se to k sobě, ale pokud ti to nevadí, tak to tak udělej :) Je to jen vaše svatba.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja sama za sebe bych rekla, ze je to moc pekna a jemna kombinace - romantika s nadechem nostalgie! Zalezi, jake mate predstavy o dalsich barvach a ladeni svatby... jen pro ukazku - jedna svatba a dve barevne palety pro predstavu. :) Nakonec je to ale stejne jen a jen na vas. Je to vas den a VAS SEN! http://www.oncewed.com/30654/real-wed... (oblek vypada sice tmave, ale je to seda...) :) http://mydeco.com/moodboard/champagne... http://www.ellinee.com/blog/mood-boar...
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?