Černá kravata pro ženicha???

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zda není blbé, když bude mít ženich černou slimkovou kravatu??? Pár lidí už mi říkalo, že se to na svatbu vůbec nehodí, ale přítel bude mít slimkový modrý oblek (podobný jako na obrázku) a ta černá kravata mi k tomu sedí. Díky za rady ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanagrun Ahoj, za me je to OK. Zalezi teda i na tom, jaky bude mit zbytek - barva obleku, kosile, nejake doplnky? Ale klasicky cerny oblek s bilou kosili a cernym motylkem nebo kravatou - to je proste spolecenska klasika a mne osobne se libi :-)
Odpovědět
@hanagrun za mě jo.....černá slim kravata je bomba ;-)
Odpovědět
Super, díky holky :-D :-) ;-) už jsem se lekla, že budeme muset něco vymýšlet, protože k tomu modrému obleku se kromě tě černé kravaty nic moc nehodí.
Odpovědět
Ahoj, mne se k tomu cerna kravata (a i vzhledem k prilezitosti) nehodi. Sla bych do kravaty v barve obleku ci kosile.
Odpovědět
Nebude se to moc modré, když tam bude i modrá kravata? Nějak si to nedokážu představit..? :-|
Odpovědět
@hanagrun Mě se to náhodou taky moc líbí. Chtěla jsem, aby jí měl přítel na svatbě, ale on nechtěl, takže mám smůlu :)
Odpovědět
Pro ženicha a nevěstu je vyhrazená bílá... i když to použije jednou, maximálně dvakrát, určitě by stálo za zvážení koupit bílý oblek, bílé polobotky a k tomu bílou košili i kravatu. Takhle půjdu já, nevypadám v tom špatně :)
Odpovědět
mě teda přijde že většina ženichů v bílé vypadá jak šašci (bez urážky). černá je v pohodě, jestli se vám líbí. já bych ale taky byla radši za jinou barvu, ta modrá je stejně univerzální jako černý oblek, takže je to jedno... tmavěmodrou bych k tomu nedávala
Odpovědět
@elesse Jasně... ono jde taky o to, jestli se to k tomu člověku hodí... ke mě se třeba nehodí černá :) Ale černá se hodí na pohřby, a nevím, jestli má svatba být nějaká napodobenina pohřbu...
Odpovědět
Nechci někoho urazit, ale muž v bílém obleku neee. Asi je to otázka vkusu, ale pokaždé když to vidím, připadají mi ti chlapi trošku jako transsexuálové (a to nic pro ti nim) :-)
Odpovědět
@hanagrun Snad si to tam o mě nikdo nebude myslet...
Odpovědět
@pepjan To asi ne :-) jak říkám, je to hlavně otázka vkusu..
Odpovědět
Článek se načítá
@pepjan Bílý oblek si může dovolit opravdu málo mužů, jelikož do bílého obleku musí mít postavu a celkově dobrý vzhled a typ. Mám zkušenosti, že i hezcí muži v bílém obleku vypadají dosti lacině. ;-) A nemohu souhlasit s výrokem, že černá je pohřební, když ji dobře nakombinujete s doplňky, je černý oblek (a nejen oblek), velice šmrncovní a elegantní. ;-) Můj partner bude mít černý oblek na míru, bílou košili a kravatu (regular, nemá rád slim) v barvě obleku, tj. černá a vypadá božsky. :-)
Odpovědět
Černou slim kravatu jsme měli ve výběru i my k modrému obleku. Za mě mnohem lepší možnost než všelijaké barevnosti. @pepjan Bílý oblek opravdu ne. Sluší skutečně jen některým mužům, navíc vypadá velmi snadno lacině. Tedy je potřeba dvojnásob dbát na kvalitu materiálu, střihu i celkového provedení a ani tak není nic zaručeno. Černá ani jiné tmavé barvy samozřejmě nejsou pohřební, ale naopak jsou to elegantní barvy, které se hodí na každou slavnostní příležitost. Pokud už světlý oblek, tak raději denní barvy jako šedá či béžová. To si umím hezky představit třeba na nějaké svatbě na pláži nebo na louce. Kdežto u bílého obleku si pomyslím něco o pekelných devadesátkách...
Odpovědět
za mě ok, my máme černou košili
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?