Bílá regata nebo kravata růžová? Co myslíte?

Holky chtěla bych růžovou svatbu a doteď jsem si myslela že může být obyčejná barevná kravata, ale nyní jsme byli kupovat oblek a paní mi doporučovala bílou regatu. Prej ženich má ladit k nevěstě, ale nám nebo mě se to moc nepozdává. Co myslíte vy?? Bílou regatu nebo růžovou kravatu??
Odpovědět
ja jsem měla na začátku úplně stejný záměr jako ty..ale pak jsem se dočetla, ž epodle etikety by měl ženich taky vyčnívat nad ostatní svatebčany, což mu udělá právě světlá kravata..klidně regata nebo obyč...pak jsem se teda zamyslela :-) a nakonec přehodnotila..ať je taky jedinečný...ať se v barevné kravatě neztatí mezi ostatníma hostama... ale v důsledku je na vás, jak se rozhodnete :-)
Odpovědět
@dadulkap Děkuji za tvou okamžitou odpověď. Myslíš že se regaty dají i půjčit? Podle mého názoru se to pak nevyužije nebo myslím špatně?
Odpovědět
no,ta světla asi tezko...to je fakt, ze je to asi najedno pouziti...ale klidne bych ji pak zkusila prodat tady na bazaru a nekdo se najde :-)
Odpovědět
@dadulkap ale jestli se daji pujcit, to netusim...my chteli i vesticku..a taky by nam pak zbytecne zbyla..to budu muset jeste promyslet :-)
Odpovědět
@dadulkap můj si koupil oblek i s vestičkou
Odpovědět
@bianca87 a ta vestička je světlá nebo stejná jako oblek? můj chce tu světlou...
Odpovědět
@dadulkap vestička je stejná jako oblek. Chtěli jsme hezký ale univerzální oblek a vestičku, aby to využil i na jiné příležitosti. No, teď řeším tu regatu asi se mi začala líbit. Ale právě ségra se vdávala cca 3 roky zpátky a ten její měl rudou regatu a asi si ji bude chce dát i na naši svatbu. Myslíš že to není hloupé když bude mít regatu on i ženich?? Ženichovi bysme koupili bílou regatu s kapesníčkem.
Odpovědět
@bianca87 no,jeste jsem ji na nikom jinem jak zenichovi nevidela
Odpovědět
@dadulkap A jak bys to tedy vyřešila kdyby si svatebčan nechtěl vzít obyč kravatu?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, také řešíme, zda vestičku s regatou a nebo pouze košili a regatu. Chceme bílo zelenou svatbu, poradíte? Vestičky zelené nedělají a tak to buď bude bílá košile a zelená regata a nebo bílá košile a bílá vestička s regatou a kapesníčkem. Ale mám strach, aby to nebylo všechno až moc bílé a černá vestička k obleku se mi zdá moc kancelářská, tak nevím. Poraďte prosím. Děkuji.
Odpovědět
@bianca87 zkusila mu domluvit, at mi nekazi muj den...bohuzel s nekterymi lidmi nic nenadel
Odpovědět
@snehurka10 ja mysli, ze zenichovi ta svetla bude sluset...t ybudes taky cela bila,ne?
Odpovědět
Článek se načítá
@dadulkap jojo musíme jet někdy na návštěvu a vezmeme všechny kravaty co máme doma aby si vybral a když ne, tak se svět nezboří
Odpovědět
Profilova fotka
jj, budu mít bílé šaty :-)
Odpovědět
Profilova fotka
je tedy fakt, že ženich by měl asi opravdu vyčnívat a ne se zařadit mezi ostatní kluky, pak bych ho ani nenašla :-), tak už asi vím...vesta bílá a regata taky :-)
Odpovědět
@bianca87 je pravda, že ženich by měl ladit k nevěstě, ale to neznamená, že musí ladit se šatama! (ostatně to by potom skoro všichni ženichové museli mít bílou kravatu, že). Předpokládám, že pokud chceš růžovou svatbu, tak budeš mít asi nějaké doplňky nebo kytici laděnou do růžova a v tom případě bych se růžové kravatě vůbec nebránila ;-). Hlavně to nepřehnat, tzn. né růžovou košili a k tomu i růžovou kravatu. Ale spíš to celkově vidím tak, že regata se více hodí k vestičce, zatímco kravata se spíš používá jen ke košili a saku - aspoń já jsem to tak vždycky viděla :-) . A vzhledem k tomu, že plánujete svatbu na 1.9., což by mohlo být ještě parádně teplo, tak bych vestičku radši nebrala, aby se ti manžel potom případně neuvařil :-S
Odpovědět
ta vestička je právě pro ženicha dobrá když je teplo, obřad je za chvíli sfouknutý a pak si může sundat sako a zůstat ve vestičce i na hostinu. Sundavat sako bez vesty se prý nehodí. Jinak k nějakému dotazu výše, regaty určitě půjčují. Na veletrhu mě o tom informovala jakási ochotná prodavačka, ale byli až z Mostu...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?