Barva obleku ženicha?

Profilova fotka
Ahoj dámy, tak by mě zajímalo: jakou barvu obleku měl-bude mít Váš ženich? je nějaká barva "tradiční"? Moje mamka mě straší, že ženich musí mít černý oblek. A mě by se přitom táák líbil tmavě modrý k naší "burgundsky červené" svatbě. Díky za postřehy ;-)
Odpovědět
Černý oblek se hodí pro večerní události, naopak pro denní záležitosti se hodí jiné barvy - například Tebou vysněná modrá. Můj přítel bude mít také modrý oblek ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Jak padlo výše, černý oblek je naopak pro svatbu většinou nevhodný, protože večerní obřad má málokdo. Přes den se černý oblek nenosí. Pokud jde o barvu, tak pokud nebudete nechávat šít oblek na míru, ale kupovat hotový v konfekci, barvu si moc vybrat nemůžeš a budeš hodně omezena výběrem v obchodech. Já si přála pro svého ženicha modrý oblek, ale v roce 2014 se nedaly sehnat a na šití na míru jsme neměli čas. Můj bratr se ženil loni, a protože švagrová modré obleky nesnáší, museli šít na míru, protože jiné než modré obleky v nabídce nebyly...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Taky budeme kupovat modrý, možná ještě trochu světlejší, protože ženichovi prostě nejvíce sluší.
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě také modrý, poslední dobou je trendy ale i šedivá. Určitě záleží na celkovém ladění svatby a její formálnosti/neformálnosti. Manžel měl modrý a vypadal skvěle:)
Odpovědět
Profilova fotka
Modrá je v pohodě :) Můj manžel měl tmavší šedý, protože modrá k němu nejde :))
Odpovědět
My to neřešili ;-) manžel měl modrý, černý nechtěl prý nejde na pohřeb ;-) Ani mu nesluší ta modrá mu slušela hodně ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Manžel měl hnědý oblek, první jsem se toho bála, ale teď jsem ráda. Modrý oblek má teď každý (původně jsem ho však také chtěla). Nakonec jsme měli krémovo - hnědou svatbu a teď bych opravdu neměnila. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?