Barevné ponožky, je to svatební tradice?

Profilova fotka
Koukam na svatbeni alba a spousta zenichu ma barevne ponozky nejak nechapu proc je to nejaka tradice?dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
protože bez barevných ponožek/tkaniček, gumáků a jiných smrtelně důležitých doplňků by svatební fotografie nebyly dostatečně cool :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě už ty barevné ponožky taky chytly a jelikož budu mít na botech červené srdíčka tak chci aby můj miláček měl červené ponožky :-) Ale nemůžu je sehnat, tak asi nic nebude a zůstaneme u černé klasiky.
Odpovědět
můj drahý měl oranžové ponožky už doma před svatbou, tak ho napadlo, že je vezmeme i na focení, ale na obřad měl klasické černé a pak už jsme nějaké převlékání neřešili, takže žádné barevné ponožky nebyly a vůbec nám to nevadí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
spíš si říkám..."a proč ne"?:-D
Odpovědět
Profilova fotka
Kdyz mate sladenou svatbu do jedne barvy tak proc nemit i ponozky. Na fotkach to vypada dobre, ale zadnou tradici to nema.
Odpovědět
Já dělám v práce se samými muži, co nosí denně obleky a barevné ponožky už přichází i sem - pochopila jsem, že to začalo být módní ve Francii a dostává se to i k nám. A musím říct, že i na denní nošení barvy typu sytá modrá, tyrkysová apod... jsou super. Můj manžel měl na svatbě růžové a je pravda, že ty by si do práce nevzal, ale trochu konzevativnější barvy jsou super.
Odpovědět
to jsem ještě nikde neviděla, zastávám klasiku-černá
Odpovědět
Profilova fotka
A nemáte někdo typ, kde se dají zajímavé ponožky pořídit? Pokukuju už po nich delší dobu a nemohu žádné sehnat. Nepředstavuji si tedy jenom jednobarevné, ale s nějakým vzorem, kárované neb něco podobného. Díky za radu.
Odpovědět
Sezenes treba v HM (mame jak jednobarevne, tak barevne karovane).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?