Svatební bublifuky - koupit či nekoupit?

Holky, prosím vás, jak jste/byly spokojené s těmito bublifuky? Nápad se mi líbí, ale bojím se, aby vůbec vytvářely nějaké bubliny, příjdou mi totiž strašně malé, tak nevím :/ Popřípadě, kde jste je kupovaly vy? český eshop, či aliexpress, ebay ...?
Odpovědět
@stanca33 ahoj :) dlouho jsem je taky zvažovala, ale nakonec jsem koupila obyčejné a polepila je papírem s motivem naší svatby. Jsou to klasický bublifuky, nemusím se bát jestli budou dělat bubliny a stály 9 Kč/kus :-) děti budou mít radost a všichni budeme spokojení :-D
Odpovědět
To je dobrej nápad ;) Já jsem před chvílí se dočetla, že bublifuky dělají skvrny, tak teď se toho docela bojím. Ale na svatbě budeme mít také relativně dost dětí, tak by to asi také uvítali spíš jak rejži, ale nevím teď :/
Odpovědět
@stanca33 taky jsem to četla, ale risknu to :-) celé dětství jsme bublali a žádné oblečení jsme nikdy nezničili (teda ne bublifukem :-N :-D )
Odpovědět
@mabendov ja mela tedy na spouste obleceni fleky od bublin...
Odpovědět
Profilova fotka
Cumela jsem jak puk,pani v pujcovne mi rekla,at nepouzivame bublifuky,ze delaji fleky.Ukazovala mi znicene saty od bublifuku.Pry to neni videt na satech dokud je nevyperete,po vyprani fleky vylezou a nejdou uz odstanit,takze saty znicene.Takze si pry od letoska dava do smlouvy,pokud budou flekate,bude nutne saty uhradit.Nikdy bych neverila jakou paseku bublifuk nadela,taky jsme ho zprvu chteli.
Odpovědět
Tak v tom případě je to jasné, bublifuky nebudou :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?