Nevěsty studentky..sem :-)

Profilova fotka
Ahoj, zajímalo by mě jestli se tu někdo studující, kdo plánuje svatbu? Já mám příští rok odevzdávat diplomku a končit vysokou. Naplánovali jsme svatbu, tak jsem zvědavá, jak to budu zvládat. Jak jste na tom Vy.. Budu ráda za komentáře :-)
Odpovědět
Ja jsem na tom o trosku lip, mam statnice uz letos v prosinci. Takze ted na podzim jen zamluvime presne datum a rozeslem save the date karticky a vse ostatni - a ze toho bude plno, byt mame malinkou svatbu - budu resit az po Novem roce :-) Tak drzim palce, at zvladnes svatbu i skolu bez stresu!!
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem se vdávala na konci 4 ročníku,psala jsem rocnikovou práci,obhajovala jsem ji 14 dní po svatbě. Bylo to příjemné vytržení. Na svatební cestě jsme byli před začátkem nového semestru. Jen učitelé pak měli v novém semestru hokej,casto mě oslovovali slečno + nové příjmení :-) Nicméně v 5 ročníku už jsem do skoly moc nechodila. Promovala jsem necelé dva roky po svatbě.
Odpovědět
Ahoj, já se budu vdávat 29. 4. 2017, den před tím mi oficiálně končí poslední zkouškové před státnicemi, diplomku bych měla odevzdávat taky tak nějak a státnice mám pak v půli června. Zdá se mi to lepší takhle, protože kdybych měla svatbu například po promoci, tedy v červenci, celé předstátnicové období a samotné státnice bych myslela jenom na to, jestli jsem vybrala dobré kytky, jestli bude hezký dort, abych nepřibrala do šatů, jestli bude dost jídla a dalších milion věcí... Myslím, že když si to dobře rozvrhneš, tak to plánování svatby není tak hrozné (pokud to není obří společenská událost pro 300 lidí :) ). My například už teď máme jasnou představu, co chceme a co nechceme a postupně vše domlouváme, zařizujeme, kupujeme... Svatebnímu stresu se nevyhne žádná nevěsta a ono se vždycky najde něco "rušivého", jako například škola... :-D :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem se vdávala cca tři týdny po státnicích, ale s ještě nenapsanou diplomkou :) ale já studuju dálkově, normálně jsem chodila do práce :) potrebovala jsem svatbu vmáčknout do mezidobí mezi státnicemi a žádostí o hypotéku na stavbu :) aspoň jsem neměla čas na svatbu vymýšlet kraviny a udělat ji jednoduše :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, moc děkuju za komentáře :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?