Vysoké nevěsty - všechny sem! :-)

Všechny holky žirafky, váháte jaké botky, jaký účes a kytici zvolit aby Vám to pasovalo k vaší výšce? Pojďte si o tom popovídat...
Odpovědět
1
2
5
Profilova fotka
tak já jsem svou výšku vůbec neřešila...dopadlo to tak, že jsem měla muže po boku asi o hlavu menšího, ale že bych šla třeba bez podpatků, nebo korunky...to vůbec nepřipadalo v úvahu...jsem už prostě smířená s tím, že mám menšího chotě :D
Odpovědět
No, boty mám balerínky, ale spíš kvůli pohodlí a hlavně, že máme obřad venku takže se nechci bořit do trávy. Až potom co jsem si je koupila jsem na fotkach koukala že při zkoušení šatů, kde jsem byla bosa, mám šaty akorát a podpadky by proto stejně nebyly. Partner je o hlavu větší i tak, takže si můžu vymyslet co chci a stejně ho výškou nedoženu:-)
Odpovědět
Definuj "vysoká" :-) Já mám 173 a všichni rejpalové mi neustále říkají (hlavně ženské) "No teda, ty si vyyyyyysokáá" ]-(
Odpovědět
:-D taky by mě zajímalo co znamená vysoká :-) Já mám 177,5cm, a vedle nastávajícího jsem vysoká, neb on má o 2 cm méně. A podpatky tedy řeším, nejradši bych nějaké páskové botky, na max 2cm, ale zatím mi nic nepadlo do oka. Navíc mám celý život pocit, že mám velkou nohu, takže všechno světlé a bez podpatků mi přijde, že mi nohu ještě prodlužuje :-D
Odpovědět
Já mám 177cm, podpadky mít budu asi tak 5cm.Mám to štěstí, že nastávající je i tak o půl hlavy vyšší. :-)
Odpovědět
kdybych měla dlouhé šaty, tak jdu klíďo bez bot...ale nějakej moula mi nakukal, že chci krátký :-D
Odpovědět
Tak vás zatím trumfnu;-) , mám 178cm. Partner je o půl hlavy vyšší, takže není co řešit. Boty chci ale na menším podpatku a to kvůli pohodlí - stále sháním, kdybyste měli typ, tak písněte.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem trpaslík a vůbec mě nenapadlo, že vysoký holky můžou mít nějakej problém ;-)
Odpovědět
U nas je jeden parecek, pani ma odhadem tesne pod dva metry (kamarad, ktery ma 193 cm, je mensi nez ona) a jeji manzel ma tak 165 cm. Dnes jsem je potkala v obchode. Pani mela podpatky a vsichni se za nimi otaceli. Jejich deti jsou vyssi nez tatinek :)
Odpovědět
Já mám 181cm :) ... a můj teď už manžel je stejně vysoký, ale že bych šla bez podpatků nebo korunky, to by nenapadlo mě ani jeho :)
Odpovědět
Tak já jedniné, co kvůli vášce řeším jsou boty a to proto, abych měla šaty dostatečně dlouhé. Musím mít baleríny, kdybych vzala podpatek, tak se mi šaty zkrátí, jinak bych si klidně vzala, i podpatek, kdyby šaty byly dostatečně dlouhé. Jinak kytku budu mít kulatou a z ní dolů takovou tu trávu, takže asi zřejmě mě prodlouží, ale abych něco řešila kvůli výšce, to ne. Prostě co se mi líbí, to mám, ani mě nenapadlo řešit něco kvůli výšce. Korunku nechci, účes na vrch hlavy taky ne. jen jsem měla problém sehnat boty. 179 cm ;-)
Odpovědět
@adma koukni do Deichmana, tak měli pěkný výběr.
Odpovědět
Článek se načítá
@klvky jj s délkou šatů jsem měla taky problém, ale řídila jsem se heslem: Kdo hledá, najde :) Podpatků jsem se vzdát nechtěla :) ... měla jsem 6cm podpatek a šaty až na zem :)
Odpovědět
@hhanca Taky jsem si první pořídila boty s podpatkem asi 5 cm a pak až šaty. Ale šaty, které nakonec u mě vyhrály, tak bohužel si to dovolit nemůžu. Ale nijak mi to nevadí, na podpatku netrvám, nenosím je.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já mám 178 cm a přítel je skoro o hlavu větší. Podpadky budu mít vysoké, ale už ho na to musím připravovat, protože je nesvůj, že jsem vyšší než obvykle :-D Ne že bych je normálně nenosila, ale spíš do práce, takže mě v nich moc nepotkává. Jinak šaty jsem hodně řešila a vyšlo mi to úplně báječně - šaty se dotýkají země když mám ty podpadky 8-) V půjčovnách mi říkali, že pro mě nemá ani cenu koukat do starších kolekcí šatů, protože jsou všechny už zkrácené, takže jsem si vybírala jen z letošních kolekcí. Což je teda super, že je nikdo na sobě přede mnou neměl :-) ale dost to omezilo výběr, to jo. A taky když jsem řekla, že chci spíš jednoduché šaty, tak si mě změřili pohledem a řekli, že na mou výšku asi nic mít nebudou. Protože malé nevěsty v těch členitých šatech vypadají ještě menší, tak si půjčují hlavně jednoduché. Takže jednoduché měli jen zkrácené. Nakonec mě zachránily šaty naprosto nové, které si ještě ani jedna slečna nezkoušela :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám taky 178 cm a manžel 194, potřebuju k chlapovi vzhlížet :-D A vyžaduje, abych nosila podpatky, takže tohle jsem neřešila. S šaty taky nebyl problém, jen v jednom salónu na mě neměli. A abych řešila účes a kytku(!) podle postavy, to mě vážně nenapadlo :-)
Odpovědět
Já mám teda jen 175cm, ale nosím ráda vysoké podpatky bez kterých bych na svatbu nešla. Délka šatů byl celkem problém, šaty velikosti 34 všude krátké, takže nakonec mi museli zužovat větší číslo šatů aby ta délka jakžtakž byla. Muž mě furt děsil že chce na svatbu mít žaket a cylindr (což jsem si k celkovému stylu svatby nedovedla představit), nakonec z něj vypadlo že se bál abych nebyla vyšší něž on (podpatky, vyčesané vlasy,...) tak proto chtěl ten cylindr:-) Ale nakonec jsme byli tak zhruba nastejno.
Odpovědět
Profilova fotka
Já měřím 177 cm a přítel 183 cm. Jako první věc na svatbu jsem si koupila botky s 8cm podpatky :-D Když jsem v salónech začala zjišťovat, že je mi vše krátké nebo jen tak tak, rozhodla jsem se je prodat a zase jsem dlouho scháněla svatební botičky vel. 42 na nízkém podpatečku. Sehnala jsem a mám tím pádem i mé vysněné šatičky :-) Korunka se mi na mě nelíbila, takže jsem se rozhodla pro čelenku. Ale nebránila bych se korunce :-) Do žádného drdolu ani zaplétaného účesu nepůjdu, představuju si něco polorozpuštěného. V tom se cítím nejlíp :-) Jinak mám pocit, že v naší zemi se až tak moc nepočítá s tím, že nevěsta může být vysoká, tím pádem s větší velikostí nohy a nedej bože ještě baculatá :-| Třeba sehnat punčochy na vysokou nevěstu se silnějšíma stehnama je docela problém... ;-( I když to tady čtu na beremku, tak je to problém více z nás ;-)
Odpovědět
Zdravím vás všechny Eifelovky :-)..jsem ráda, že se téma vysokých nevěst chytlo. Já mám 180cm a přítel je naštěstí vyšší než já..jenže..boty na podpatku nepřipadají v úvahu. Z celodenního shánění šatů v Ostravě jsem byla akorát tak zoufalá. Šaty, které se mi líbily byly buď krátké nebo pro mně extrémně předražené. Nakonec to zachránila skvěla půjčovna na Svinově a tak jsem šaty vybrala tam. Láska na první pohled. Jenže až doma jak jsem koukala na fotky, kde jsem v nich oblečená, tak jsem začala mít dilema. Nevzpomínám si, že bych v těch šatech měla boty a už tak mám šaty možná kratší. Takže budu muset mít boty bez podpatků. Jenže teď jaký styl? jelikož mám boty 41, tak si asi moc vybírat nebudu. Navíc jak už tu některá z vás zmiňovala, kdybych si obula botu se špičkou, tak mi připadá, že mám nohu jak slon :-(. Jedny takové už totiž doma mám a stejně si je asi neobuju a někomu je prodám. Vidím to asi na baleríny. No bude to boj. Nechci být moc vysoká a připadá mi, že když si obuju i 5 cm podpatek, tak že jsem úplně škaredě vysoká. Další boj vidím kupování samodržících silonek. To budu mít zase nad kolena jako všechny :-( Jak to řešíte vy? Nemáte někdo tipy třeba na netu, kde spolehlivě koupím silonky které mi budou sedět tak jak mají? :-.
Odpovědět
Ja mam 180 cm a saty se na me musi jeste zkracovat:-D By me zajimalo na koho to sijou, kdyz uz i mne byly dlouhy
Odpovědět
Profilova fotka
@aknahoj prodloužené samodržky nejspíš neexistují, nebo o nich aspoň nikdo neví :-| ptám se kudy chodím :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinacka jsi šťastnej člověk, že jsi kápla na takhle dlouhé šaty ;-)
Odpovědět
Ahojda holky,jak tak koukám,tak jsem ještě vyšší - 185cm. Šaty budu mít dlouhé skoro až na zem,boty jednoduché bílé balerínky bez podpatku. Přítel je o hlavu menší,takže nechci vypadat ještě vyšší než jsem. Jelikož mám krátké vlasy,tak žádný výčes taky nebude. Jinak je v HK celkem problém sehnat dlouhé šaty na štíhlou postavu,hodně jich je zkrácených nebo moc drahých.
Odpovědět
Já přemýšlím o klasických punčocháčích, protože samodržky už jsem vzdala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pupickova A budeš mít bílé nebo tělové? Já jsem oběhla, co jsem mohla a všude mi řekli, že bílé rozšířené punčocháče neexistujou, max. 176/116 o bílých prodloužených nebo rozšířených punčochách nemluvě :-(
Odpovědět
@utinkaaa to právě nevím, asi tělové, protože mám krátké šaty, a ta bílá se mi moc nezdá. Dokonce jsem přemýšlela, že si nevezmu žádné.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pupickova taky mě to napadlo :-) kdy se vdáváš?
Odpovědět
@utinkaaa 24. srpna, tak předpokládám, že bude horko dost na to, abych vyrazila bez punčoch, jen nevím, co na to řeknou ti konzervativní, je to přece děsné faux pas jít někam bez punčoch!!! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@pupickova ať ti první seženou padnoucí punčochy :-D Známá se vdávala loni 4. června a měla prej 30 stupňů...To je šílená představa, když si vezmu, že budu mít šaty až na zem a dlouhatánskou vlečku :-D
Odpovědět
@utinkaaa to bych asi umřela! :-D Já se budu potit, i kdyby venku bylo pět pod nulou :-D
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?