Svatební šaty xxl v Praze a okolí, poraďte

Profilova fotka
Ahojky holky. Potřebovala bych poradit, kde sehnat hezké a hlavně velké šaty na sebe. Mám docela problém s tím, že mám široké boky a záda... Do toho bříško, jak v 9 měsíci... Případně poradit co a jak zakrýt děkuji za názory :-)
Odpovědět
1
2
Ahoj,zkus salon Bereniké je v Praze, nevím odkud jsi ty ale já jsem také žena s velkým Ž :-D a sehnala jsem bez problémů :) paní je velice milá a sympatická a myslím, že by jsi mohla dobře pořídit.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, za sebe můžu doporučit salon Nevěsta v Letňanech, paní je velmi příjemná, ochotná, vyzkoušela jsem si patery nebo šestery šaty a vybrala jsem... Tenhle týden jdu zaplatit zálohu. Koukni do mého alba, mám tam i ty vítězné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Super děkuji moc holky, uz jsem ani nedoufala že mi někdo odpoví :-) kachna a ty mas kocko jakou velikost????
Odpovědět
Profilova fotka
@ivanczska Promiň, že reaguji až teď... Já mám 46-48, ale co se svatebních šatů týká, tak hodně záleží na tom, kdo je šije (jak jsem byla poučena :-) ) Takže mi padly třeba 52 jako ulité a nebo taky 44, takže doporučuji zkoušet a zkoušet :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodně nechodit do salonu DD Models ve Zborovské - děs... končí u velikosti 40 a z větších mají asi tak dva kousky - staré a vypadají dost sepraně.
Odpovědět
Profilova fotka
dekuji moc, jsem zvedava co na sebe sezenu :-(
Odpovědět
Přidávám se za mě Bereniké :D moc milá paní
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já mám teda vyhlídnuté 3 salony-Bereniké, Andělské studio a to v Letňanech...tak uvidim.Jen se bojim toho, že do nějakýho vlezu, nic se mi nebude líbit a budu z toho vystresovaná:/Chce to minimalizovat duševní ujmu:DTak ať se nám povede:)
Odpovědět
Profilova fotka
Velké salony mají výběr i ve velkých velikostech - za sebe můžu doporučit Adinu v Letňanech a Nevěstu (raději Pankrác, maj větší výběr, v Letňanech je toho málo).
Odpovědět
Profilova fotka
Soupeřky díky moc holky. Zatím jdu do Berenike a Andelskehomsvatebniho studia tak uvidíme :-) co a jak... Držte palecky at tam něco pořídíme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak vybráno v Berenike a mohu jen doporučit. Skvělý přístup, moc ochotna a mila pani a navíc za tu cenu pohádka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem moc ráda, že jste byly spokojené. Je mi velkým potěšením mít takové zákaznice ;-) a přeji Vám příjemné přípravy.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
V nasich salonech mame svatebni i spolecenske saty do velikosti 56 .
Odpovědět
@ivanczska Ahoj, já měla šaty se svatebního salonu v Buštěhradu, taky jsem řešila svoji velkost na zakrytí ramen mi do došili bolerko.
Odpovědět
Ahoj všem. Nedá mi to, abych se nepodělila o své zkušenosti. Byla jsem snad ve všech půjčovnách v Praze, měla na sobě kolem stovky (možná více) šatů a začala jsem podléhat panice. Když pominu fakt, že v drtivé většině salónů mi přítomné slečny absolutně nedokázaly poradit, tak výběr šatů ve velikostech 46 + byl strašný. Výjimkou byl Kleinod, kde mi slečna alespoň dokázala poradit a šaty měly krásné, nicméně po dvou hodinách slečna přiznala, že pro mne šaty prostě nemají. Dnes jsem navštívila salón Natali. Slečna mi ukázala nějaké šaty, já je odmítla s tím, že podobné jsem si už zkoušela a vypadaly na mně jako pytel. Nicméně se mě zeptala, jestli bych nechtěla nějaké vyzkoušet a sama mi vybrala dvoje šaty a jedny podle mého přání. A výsledek.? Ohromující!! Oboje šaty, které mi vybrala,mi seděli tak, že se mi chtělo brečet. Radostí. I další zákaznice je okomentovala tak, že mi fakt seknou. Zažila jsem něco, v co jsem už nedoufala. Cítila jsem se báječně. A to jsem absolvovala maratón po půjčovnách s několika kamarádkami, které byly ze začátku přesvědčené, že nějaké šaty určitě vybereme a nakonec mi daly za pravdu, že výběr šatů pro XXL nevěsty je v Čechách katastrofální. V salónu Natali si šaty šijí sami a je prostě znát, že mají skvělého návrháře. Původně jsem měla připravenou švadlenu, ale po obrovském problému sehnat vhodné šaty nechci nic riskovat a šaty si půjčím. Půjčovné - 5.600 Kč (je jarní akce - sleva 30%). Já vím, že hrozně záleží na postavě. Já mám bohužel takovou, že vyzkouším třeba 50 věcí na sebe a koupím jenom jednu. A jsem opravdu ráda, že jsem objevila salón, kde mají šaty na každý typ postavy.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den , pro nevesty.ktere hledaji saty ve velikosti 46-58 mame veliky vyber svatebních , společenských i koktejlových satu znacek Allure Bridals , Alfred Angelo , Alyce Designs , Maggie Sottero a dalších.
Odpovědět
Profilova fotka
Jen na okraj, já jsem v Blissu byla před pár dny, mám velikost 54, vyzkoušela jsem 4-5 šaty, 3 byly malé (vel. 50 - 52) a 1 obrovské (to bude ta 58), 1 mi byly velmi dobře, zvažuju, že je půjčím. Foto na mém fotoblogu. Jen jsem chtěla dodat, že ten výběr není tak úžasný, v podstatě jedny v mé velikosti a byla klika, že mi seděly. Navíc v salonu v Praze, když vyjdete z kabinky, hned naproti po pravé ruce jsou prosklené dveře, takže vyjdete ve spodním prádle a může na vás kdokoli koukat. Sice lidi běžně nekoukají přes zasklené dveře dovnitř do salonu, ale nebylo to příjemné, ten pocit, že by mohli. A všechny větší velikosti nebyly čistě bílé, ale měly vršek jiné barvy (červená, fialová, atd.), byly krásné, to jo, ale nebyly klasické. Zase hrozně milá slečna, která se nabídla, že napíše do druhé pobočky, zda by nenafotili, co tam mají oni (myslím Zlín) a že mi potom pošle fotky šatů v mé velikosti. Jestli to realizuje, tak to bude super. A ještě jedna drobnost - neupravují na postavu, takže šaty vám musí fakt sednout! Ale zase šaty byly opravdu hezké. Takže tak. Za mě palec nahoru i dolů.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, ještě jedna věc, tohle jsou obchody v Praze s šatami větších velikostí... a k tomu můj komentář. - Svatební centrum Adina - http://www.svatebni-saty-adina.cz/ - vel. 54 byla spíš 50, modely mé velikosti, podle nich 58, s babičkovskými rukávy, paní mi jasně řekla, že na mě asi nic mít nebude, co by bylo bez nich, sice tvrdí, že mají šaty do vel. 60, ale tím myslí jedny - Svatební dům Kleinod - http://www.kleinod.cz/ - vel. 54 mi seděla správně, ale šaty byly hrozné, sice čisté a voňavé a tak, ale byly to takové pytle, půjčovné vysoké a šití u nich předražené - Svatební a solečenský salon Venésis - http://www.venesis.cz/ - jedny šaty ve vel. 54, neseděly přes prsa, musely by se zužovat, nijak zajímavé a obyčejné, jaké tu měly spousty nevěst - Eclé Fashion - http://www.ecle.cz/ - větší výběr i ve vel. 54, ale šaty z nekvalitního, nehezkého a neforemného, i když zase lehčího materiálu, ohotná prodavačka, antické byly nádherné, ale neseděly mi - DDModels - http://www.saty-svatebni.cz/ - podle stránek mají šaty do vel. 54, byly tam jedny a spíš vel. 48/50, jak už bylo kdesi řečeno, šaty trochu zaprášené, ale paní ochotná, poslala mě do Natali Se zbytkem zatím nemám zkušenosti, ale tady je seznam: - Andělské svatební Studio - http://www.andelske-svatebni-studio.cz/ - Svatební šaty Nevěsta - http://www.svatebni-saty-nevesta.cz/ - Svatební salon Svatba snů - http://www.svatbasnu.cz/ - Svatební dům Nuance - http://www.nuance.cz/ - Studio Chic - http://www.studiochic.cz/ - Svatební salon Natali - http://www.svatebni-saty-natali.cz/ - Společenské a plesové šaty Herndorff - http://www.herrndorff.cz/ - salon Aurora - http://www.salon-aurora.cz/ - salon a půjčovna svatebních šatů Bereniké - http://www.berenike.cz/ - svatební salon Glamour - http://www.svatebni-saty-glamour.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
já za sebe radím Andělské studio - mají na začátku roku slevové akce. Já byla maximálně spokojená
Odpovědět
Doporučuji Bereniké. Velmi příjemná paní majitelka, lidský přístup, skvělé ceny. Byla jsem hodně překvapená.
Odpovědět
Já jsem si se svojí postavou 46-48 půjčila šaty v Nevěstě. A byly tam i větší (spousta mi řekla p. prodavačka že mi budou velké...). Zkoušela jsem hodinu, ani nevím kolik to bylo šatů a našla šatky padnoucí vel 44, k nim i krajkové bolérko. Oproti ostatním salónům kde jsem byla neskutečný rozdíl i v příjemné obsluze a atmosféře. Vlastně jsem měla vybráno už od druhých, ale slečna to komentovala, že "o to zkoušení Vás přeci neochudím, co kdyby Vám pak do oka padly nějaké jiné?" a tak jsme hodinu zkoušely a zkoušely a zkoušely. Předtím jsem byla v: Chic - tam ani nechoďte, parodie na salón, šaty v příšerném stavu a výběr ve větších velikostech tak ze 3 šatů. Ale hlavně mě teda odrazovalo to jak působily ty šaty staře, omšele, detaily se často páraly, prostě děs. Svatba snů - no moc pěkný sen to nebyl... výběr z pár větších modelů byl, ale šaty teda můj styl nebyly. Dvoje ucházející, ale zase malé. No možná když někdo bude mít štěstí/bude to jeho šálek čaje. A obsluha také nepatřila k nejpříjemnější. Natali - velmi milá slečna, která mě ale cpala do šatů 42 a bylo to takové to: v krizi bych tam v nich došla. Ale zkoušeli jsme jen 3 šaty a z toho to bylo samé úpravy. Prostě malé. Nic většího jsem neviděla. Vůbec mě nenechala samotnou vybrat, šaty mi nosila které vybrala ona. Což si zbytečně přidělávala práci, protože dvoje z těch 3 se mi vůbec nelíbily. Nuance - zkoušela jsem asi 4 modely, z toho jeden malý. Jeden úžasný (taková ta krajková klasika -model Berlin), ale půjčovné 18 000,- a styl spíš do kostela. Ostatní podle mě srovnatelné s těmi z Nevěsty. Uvažovala jsem, že bych se možná tak i zbláznila a těch 18 tis. do nich vrazila, ale bylo tam pár věcí, co mi nehrálo: nepříjemná obsluha, nejdřív si nás dost dlouho vůbec nikdo nevšímal, ačkoli jsme byly objednané (to bych teda u těhle cen čekala že vám nalijí sklenku šampaňského a budou Vás na rukou nosit), pak prodavačka, kterou to podle mě hrozně nudilo, vůbec se nesnažila. Neměly ve větších velikostech žádná bolerka k šatům (to jsem nepochopila, přece silné ruce potřebujete schovat Vy, ne velikost 36), jedině měly bílý šál. Ten byl dobrý, ale zase nepraktický. A celkově mi to tam připadalo takové arogantní a nafrněné. No pak jsem konečně omylem při cestě do Adiny vlezla do Nevěsty a hurrááááá:-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Ahoj děvčata, tak já musím dnes okomentovat návštěvu svatebního salonu Adina v Praze na Letňanech. Šla jsem tam docela natěšená, ale bohužel jsem odcházela hrozně zklamaná a smutná. Zkoušela jsem velikosti 42 - 46 a něco přes 10 šatů. Bohužel ani jedny nebyly čisté - různé skrvrny i od make-upu, obnošené, výšivky poničené, kamínky pomalu na utrhnutí. Ani jedny mi nesedly :-( Bylo na nich hrozně poznat používání a neustálé úpravy. Navíc většina šatů byla na zip a já potřebuji určitě delší šněrovačku, aby mě to stáhlo a vypadala trochu k světu. Pro slečnu ze salonu to byla asi velká nuda...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsty, já byla v salonu Bliss a byla jsem nadšená, slečna velice příjemná :-) vybrala jsem nádherné šaty vel.52,musí se mi lehce poupravit-zabrat v pase a dodělat rukávky a nejlepší na tom je,že šaty jsou úplně nové a já je budu mít první na sobě, dokonce jsou s fialovýma částma a tím,že ladíme svatbu do fialova, prostě senzační. Vzala jsem si rovnou závoj a korunku do vlasů :-) Můžu jen vřele doporučit!! Šaty mají od vel 30 do vel.60 Byl to první salon druhé šaty a já věděla,že to jsou ty pravé .Takže jednou za život být princeznou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Byla jsem v salonu Bliss, paní byla dost otrávená, do telefonu řekla, že na mou velikost mají šatů hodně. Ha ha ha hodně znamená dvoje...oboje s fialovou aplikací a vlečkou tak do kostela. Šaty byly ze stejného těžkého materiálu a stejný styl. Salon Nevěsta-náhodná návštěva, milá obsluha-snaživá a usměvavá a přijali nás i bez objednání v pátek hodinu před zavíračkou. Na mou velikost moc krásné šaty a ceny tak akorát, nekoupit si je v Adině, jdu si pro šaty asi tam. Bereniké-milá paní, snažila se, ale nějak mě šaty neuchvátili, neříkám, že nebyly hezké, ale mě prostě moc nesedly. Kleinod Praha Háje-slečna se přemáhla snažila se, šaty podle mě strašně drahé oproti kvalitě i když výběr ve větších velikostech byl větší, ovšem šaty se mě zdály ve starém stylu a hooodně obnošené. salon Maya-na mě dvoje šaty, jedny velké druhé těsné, ale to byly opravdu šaty odpovídající ceně.nádhera, kvůli nim snad i zhubnu a ty co mám prodám.ceny stejné jako v Kleinodu, ale kategorie kvality stokrát vyšší. Stále je mám v hlavě))).Do svatby něco přes 140 dní, tak ještě uvidíme))) Jinak moje velikost svatebních šatů je 52-54, ale v různých salonech se to mírně lišilo)))
Odpovědět
Mám jedny šaty na prodej.. velikost 52, barva bílá, prsa velikosti E, mají krátký rukávek, není tedy potřeba žádné další bolerko, přes prsa vyšívané jemnou stříbrnou výšivkou s korálky a od prsou to jde voně dolů do A. Kousek šatů je na zip a zbytek na šněrování. Měla jsem je o víkendu, ještě nejsou vyčištěné, ale budu je prodávat - schovala jsem do nich i těhu bříško v 5-tém měsici :-) V Praze je možné vyzkoušet.
Odpovědět
Ahoj, prodávám svatební šaty velikosti 44 - 46, barva slonová kost. Inzerát najdete na mém profilu - http://www.beremese.cz/market/svatebn... . Možné vyzkoušet v Praze a v Plzni.
Odpovědět
Ahojik , potřebuji poradit , nevim jestli mám použít kruhovou spodničku , mam sukni do ,,A,,
Odpovědět
@starsinevesta to hodne zalezi na tom, jak je ta sukne siroka, z jakeho materialu atd.. nechces sem dat fotku?
Odpovědět
Nevěsty, poraďte mi kam pro šaty cca 48 v 5.měsíci těhotenství v Praze? Díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevěsty, z vlastní zkušenosti Kladno, salon Romance
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?