Společné problémy nevěst XL a XXL. Pokecáme?

Profilova fotka
Spojují nás společné problémy, tak proč si o nich nepokecat... (doufám, že to nebude opět někomu vadit)
Odpovědět
1
2
23
Profilova fotka
Dík za znovuzaložení :-) Chybělo by mi to :-D
Odpovědět
Profilova fotka
mě právě taky, doufám, že to ostatní brzo najdou
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky nejvíc navštěvuju toto téma... To je blbý že odpojili Luc :-( Kdyby mě odpojili, asi bych se zbláznila. Ale luc sem muže už jen koukat. Ono se asi těžko drží jazyk za zuby když je člověk v oboru aby neřekl něco nevhodného. Tak snad aspon budem moc probírat všechno, i šaty a oblečení a ostatní... ale škoda diskuse co měla takovou "historii"... :-| ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
hurááá našla jsem vás....
Odpovědět
Profilova fotka
vůbec jsem nepochopila proč odpojili Luc...?taky se tady chlubím svými výrobky co si sama dělám na svatbu...
Odpovědět
Profilova fotka
mmarch: Luc odpojili zřejmě proto, že její chování mohlo působit jako skrytý nabízení služeb(=reklama zadarmo). Ona ve volných chvílích snad váže kytky a vázala je někomu i na svatbu (a zřejmě si to dohodly přes bereme). Když tady začla prezentovat, že umí dělat polštářky pod prstýnky, tak to může být braný tak, že se nenápadně nabízí i ostatním nevěstám, že i jim ušije polštářek. Ono je tohle hodně sporný, neříkám, že s tím slouhlasím, jen vysvětluju, jak to mohlo být braný.
Odpovědět
Profilova fotka
civet: ahááá už chápu, děkuji za vysvětlení
Odpovědět
supéééééééér našla jsem vás :)
Odpovědět
v minulé diskuzi jsem načerpala spoustu informací, tak doufám, že to bude pokračovat tady :-) chtěla bych se zeptat na velikost těch samodržících punčoch z Marks and Spencer..........myslím, že to psala mmarch? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ink.s: mají velikosti od S až po XL a XXL, já jsem si vzala XL a jsou dobrý, natáhla bych je snad až po pas :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak uz jsem tu tez :o) mmarch: Kolik mas pls pres stehno? Ja jen jestli ma cenu zkouset to XXL
Odpovědět
Teda to sou novoty ]-( ,ale našla sem vás.Tak já si vzala velikost L.Ty jo s Luc mě to celkem mrzí co se týká kytiček hodně mi pomohla a poradila.Ale je fakt že většina témat se toho jejich tématu vůbec nedrží a zamknou nás :-|
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
to si snad dělaj ovce. ještě by nás mohli přeměřovat jestli sem patříme 8-(
Odpovědět
Ahoj holky, všechny Vás zdravím a přidávám se do diskuse.. :-) Od loňského roku začínáme pomalu plánovat svatbu a tady jsem našla spoustu inspirace..Musím říct, že nevěsty xl a xxl je nejlepší diskuse, přečetla jsem postupně všechno (myslím i původní diskusi)..A jste báječný.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, no nestačím se divit co se to děje....... ať jsem pátrala jak jsem pátrala nikde jsem nenašla,že by v tématu xl a xxl mělo jít pouze o šaty..... :-( No ale zřejmě se někdo špatně vyspal. Teď už ani nevím co sem psát aby to opět nebylo špatně :-D . Teď jsem si četla opět pravidla a nic co by jsme dělali špatně jsem nenašla. Nevěsty xl a xxl přece řeší svou velikost a s tím nejsou spojené pouze šaty. No tak nevím holky..... :-D Každopádně jako nevěsta xxl jsem byla dnes zkusit kickbox a bylo to super :-D Tak a teď budu čekat co bude....... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přeji dobré ránko irisha30: ono to bylo bráno asi tak,že jsme měli diskuzi založenou v sekci svat. oblečení, tak se mělo mluvit jen o oblečení, ale to je už jedno, tady můžem (snad) drbat o všem. Kickbox? ty jooo, to bych taky chtěla zkusit, obdivuju tě, jen já nemám tu odvahu, abych do něčeho takového šla.
Odpovědět
tak zkusím hodně, tale kickbox jsem ještě nezkoušela. :-) možná je to i tím, že u nás toho tak zoufale málo. :-( na druhou stranu bych stejně nestíhala, všude se píše, že když chce člověk zhubnout, má přidat pohyb...........každý den jsem něco dělala a stejně na nic (volejbal, aquaerobik, fitko, procházky se psem, kolo - to jsem si letos pořídila nové, plavání).............teď už nejím 3 měsíce skoro žádný přílohy a taky nic moc.....to je nespravedlnost na tom světě
Odpovědět
Profilova fotka
kickbox jo? To musí být paráda sport :-) tak já jsem neodolala a včera si je koupila ty M&S punčochy, jelikož nemám pevná stehna tak se mi to roluje... ale jako vytáhnu je, na šířku jsou, ale rolují se mi :-( mam špatnou postavu... takovo atipickou.. Možná když bych tam dala ještě podvaskový pás a přichytila to, tak by to drželo...? Ale je to takové pevné, myslíte že by to šlo? Jinak mám radost protože o dovolené na jižní moravě se zastavíme v madoře :-) šijí svatební šaty, tak jsem zvědavá jak ty šaty budou vypadat naživo. Uvažuji totiž že až vyjde nová kolekce na podzim tak bych si u nich nechala šaty ušít :-) Nebo jsem vyštelovala speciální "hibrid" šatů který by mi ušili... Ale to je ještě hudba budoucnosti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky, jsem ráda, že se tu všechny zase postupně scházíme... :-) irisha30: tvoje věta - jako nevěsta xxl jsem byla dnes zkusit kickbox - ve mně asociovala ženský ve svatebních šatech bojující hlava nehlava... hotový slunce seno... to mě pobavilo
Odpovědět
Profilova fotka
kristyn.g: jakou velikost těch punčoch sis koupila? kamarádka měla podvazkový pás a říkala, že držel punčochy skvěle, tak to prubni, akorát se jí v tom prý blbě chodilo a ještě horší to bylo na wc
Odpovědět
Profilova fotka
tak jsem našla jednu nevěstu, které opravdu nadělali bublifuky fleky na šatech... ne nadarmo mě paní v saloně varovala http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, taky hledám samodržky, tak jsem koukala, že jste se o nich bavily. Ty od M&S mají kolik těch silikonových proužků?
Odpovědět
Profilova fotka
;-) mmarch - taky jsem posera,ale jelikož na prázdniny zrušili aerobic tak jsem musela najít nějaké náhradní řešení,ale jsem moc ráda že jsem šla. :-D lnk.s - no to já toho taky moc nezkusila, jen aerobic, aquabike ( byli super,ale zrušili je ) a aquaaerobic jsem taky zkoušela,ale to při mých 153cm nemělo vůbec ten účinek co má mít,jelikož jsem se stále jen nadnášela :-D no a teď se také marně snažím shodit. Pouze 2 kg za měsíc,no ale lepší něco než nic. Každopádně na mě bude vidět až - 10kg :-D takže běh na dlouhou trať :-S kristyn.g - super to bylo,fakt jsem si to užila a dost mě to bavilo, vybila jsem ze sebe hromadu vzteku a zároveň načerpala spoustu energie - fakt doporučuju :-D clifulka - no ono kdyby mě někdo pozoroval,tak to vypadalo asi dost komicky :-D , připadala jsem si jako Rocky Balboa v obézním provedení :-D :-D :-D , příště chce jít i nastávající tak jsem zvědavá kdo komu se bude tlemit :-D :-D Jinak jsem holky moc ráda že tu konečně můžeme probrat cokoliv,jste super . Jinak k tématu samodržky - chci si pod šaty koupit jen nějaké krátké legíny abych si neodřela stehna a cítila se pohodlně tak uvidíme. Jednou jsem měla samodržky když jsem šla na operaci a musela jsem si je koupit sama. Sehnala jsem luxusní ve zdravotních potřebách,měla jsem v nich nohy jak popelka :-) a nerolovali se a to mám taky atyp.postavu....... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
no jo, když já mám šněrování na holých zádech, takže nemůžu mít ani vysoké kalhotky, natož normální silonky nebo legíny do pasu, protože šněrovaní končí kousíček na zadkem, takže ještě trošku a bude mi koukat čárka:D takže hledám samodržky, které budu moct vytáhnout co nejvýš na stehna abych si je o sebe neodřela a pak taky s co nejvíc proužky, aby se nerolovaly.. pomoooc, mám pocit, že na slonice to v normálním obchodě snad neprodávají:(
Odpovědět
Profilova fotka
kajovaevicka - ale prosím tě...... seženeš neboj,já jsem o dost silnější než ty a taky jsem sehnala. Zkus ty zdravotnické potřeby,mají bílé,černé i tělové s krajkou dost širokou a velikost když nebudou mít tak ti je objednají. Jsou teda stahovací,ale já měla ten nejnižší stupeň a byli fajn ;-)
Odpovědět
kajovaevicka-na těch samodržkách je jeden dost širokej pruh vysokej asi 5cm.Jsou fakt odolný koupila sem si ještě jedny a dneska je mám na zkošku celej den a ani se nehly takže fakt držej ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ty jojo ve zdravotnickych potrebach bych je vazne nehledala:) to je fakt ze by mohly byt lepsi... No ja jeste uvidim. Nejspis budou nejake hezke puncochace... Jestli na slony taky delaj hezky... Treba se mi podari zhubnout trochu. Iriso trebas nabrala svali? A proto mam minus jen dve kg;-) ja zas zacala chodit do fitka pro zeny, tak uvidime:-)
Odpovědět
Profilova fotka
kristyn: Taky používám podvazkový pás, protože mi žádné nedrží a rolují se. Též nemají na čem držet :o) K tomu pohybu... Já dělám orientální tanec a flamenco. Jako pro děvčata, co jsou na pohyb zvyklá, tak to asi není extra účinné, ale já tancuji jen 1-2x týdně 4 roky a furt mi to dává dost do těla. Co se týče hubnutí, už pár týdnů volám jedné výživové poradkyni, tak snad se mi to pak víc povede. Za poslední rok jsem schodila sice 10 kg, ale teď to jde strašně pomalu, tak chci aby mi udělali krevní testy a poradili, co a jak dál, aby to pokračovalo. Chci pak mimčo a u toho se chci též hlídat, tak snad se povede :o)
Odpovědět
Profilova fotka
dobře drží saamodržísí punčochy s uplně jednoduchou "krajkou" http://www.aries-shop.cz/meggy-pohodl...
Odpovědět
Profilova fotka
Já taky dělám orientální tanec a k tomu tribal :-) ale na hubnutí to teda moc není, ale aspoň něco :-) Já jsem za dva roky zhubla dohromady cca 20kg, bylo to už neůnosné ta moje váha... Ale ted stagnuju, dietu držím nepravidelně. Je to hodně těžké ... Martjo, u tebe to jde sice pomalu, alespoň pořát... ;-)
Odpovědět
1
2
23
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?