Sháním XL/XXL/XXXL svatební šaty na Liberecku

Ahoj Nevěstinky. Máte podobný problém jako já? Měřím 154 cm a vážím 73 kg. Sehnat proto svatební šaty pro mou postavu bude přímo nadlidský úkol. Kdyby ste však některá z vás věděla, kde se dají sehnat šatičky tady na Liberecku a okolí, NAPIŠTE MI PROSÍM!!! Děkuji moc a zdravím Caprice.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, z Liberecka nejsem, ale mam podobny problem - jsem akorat o neco vyssi. Co vim, tak nabidka je velice mala, takze doporucuju navstivit salony, vyzkouset, co ti slusi a objednat na ebayi ten styl (nebo nechat usit u svadleny), co ti nejvic bude vyhovovat. Pro inspiraci jukni ke me do alba - mam tam satky ze zkouseni. Doufam, ze se ti povede najit vysnene saticky.
Odpovědět
pavlici: Ahojky. Můžu se zeptat máš nějaké zkušenosti s ebayi ??? Já totiž vůbec nevím, oč běží a docela hodně o tom tady slýchám. Nechat si šatičky ušít u švadleny je také řešením, jenže pak se nabízí otázka: CO S NIMI, dáš za ně opravdu nemalý peníze a užiješ je pár hodin 1 den? To mi připadá právě zbytečné, proto bych si je chtěla spíše nechat půjčit. Každopádně Ti moc díky za odpověď a přeji hezký víkend, Caprice.
Odpovědět
Profilova fotka
caprice: o ebay tu je někde celá diskuse... a s těma šatkama - za půjčení dáš taky nemalý peníze (třeba 8.500Kč) a za den je to fuč... Kdežto, když si šaty koupíš, nebo necháš ušít, můžeš je pak prodat a navíc Ti budou sedět a budou podle Tvých představ... Zvlášť u těch, kteří mají nekonfekční postavu se to asi docela vyplatí...
Odpovědět
PS: Koukala jsem Ti do alba a myslím, že šatky číslo 3 Ti fakticky sednou, a pak je pěkná ještě 10, ale ty jsou červené a nevím, jakou máš barvu na svatbičku, tak jestli by se Ti hodily. Ale ta 3 se mi na Tobě fakt líbila, ty Ti jdou!
Odpovědět
rebelie: Fakt jo? Tak já se hned kouknu, co to ebayi vlastně je??? Máš pravdu, že někdy chtějí za půjčení docela dost, ale tady u nás v Jablonci je to cca 1000 - 1500 Kč, což mi připadá vůči ušití úplně nejlepší volba. Je sice fakt, že švadlena Ti ušije, přesně to, co Ti sedne, ale je tam to ale ...cena!
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, tak kdybych si mohla půjčit šaty za 1000-1500Kč, tak bych si je asi taky půjčila... Tak oběhni půjčovny tam u vás, všechno vyzkoušej a pokud se Ti něco zalíbí, běž do toho!!! Já sice budu mít historické šaty, ale taky se chystám ty půjčovny navštívit - i když se svojí postavou z toho mám dopředu depku... Ale je to dobrý způsob, jak zjistit, co mi sluší...
Odpovědět
No právě, když tu možnost mám. Navíc, budu se vdávat až příští rok :-) to jen teď dopředu blázním a zachvátila mě úplná svatební horečka. Je to děsně nakažlivej vir :-) Koukala jsem Ti do alba, ty historické šaty, to je teda vodvaz - fakt jo, ale držím vám palečky. Abych se přiznala, tak mám taky depku ze zkoušení, nebyla jsem tak tlustá, to až poslední dobou jsem se trošku vykrmila. Mám ještě rok do svatby tak snad do té doby taky něco shodím? :-( Tak zatím Pá, Capri.
Odpovědět
Profilova fotka
souhlasim s rebi :D
Odpovědět
Ahoj Nevěstinky. Snažím se zaktualizovat toto téma. Opravdu některá z vás tady na Liberecku nevíte o dobré půjčovně, kde by mi půjčili šaty na výšku 154 cm a ve velikosti 44 - 46 (nevím, jak to mají číslované). PROSÍM POMOZTE, děkuji Caprice.
Odpovědět
Caprice: Tak jsem si přečetla tuhle diskuzičku a já mám zatím jen hezkou zkušenost se svatebním salonem Delta Most. Musím říct, že tam mají moc krásné šatičky :-) Sama jsem si vybrala a to jsem se divila. Při mých 178 cm, to taky není zrovna lehké, ale jsou tam moc milí ;-) Konfekční velikost mám 40-42 a šatičky mám na šněrování ve velikosti 38 :o) Pokud by jsi měla cestu do Mostu (jsou tam i v sobotu), tak se tam určitě zastav (a je lepší se objednat, aby se ti ty milé paničky věnovaly naplno). Já tam šla se strachem a nakonec všechny šaty, které jsem oblékla mi padly jako ulité.. kontakt najdeš na netíku :-) Takže hodně štěstíčka přeji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Caprice: zkus svatební studio Romantik Česká Lípa. Velký výběr a strašně příjemná obsluha. Sama nejsem žádný drobeček a šaty jsme vybrali.
Odpovědět
Ahoj holky: nikyx a renculo. Mockrát vám děkuji za typy - oběma! Ten Most možná zvážím, zjistím, jak je to daleko a Česká Lípa je celkem kousek. Když pojedu na jistotu, že tam mají šatky na ehm plnější postavy, tak to možná stojí za zkoušku. Přesně jak píše nikyx do půjčovny půjdu se strachem. Vdávám se sice až příští rok, ale je dobré vědět dopředu kam zajít, neboť šatičky jsou docela důležitý. Mějte se fajnově a zdravím vás, Pá Capri. :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj Caprice, jsem taky docela oplácaná (mám 165 cm-velikost 42) :-D, ale musím říct, že šatičky jsem si vybrala úplně bez problémů. Vybírala jsem sice v Praze, ale v Liberci určitě něco najdeš a pokud ne, tak doporučuju si do Prahy sjet, protože to je hoďka cesty, která se ti určitě vyplatí. Doporučuju Andělské svatební studio na Smíchově, kde jsem si šaty nakonec vybrala a mají poměrně velký výběr vel. 40 a 42 (zkoušela jsem asi patery šaty) a mají i větší velikosti...sice už omezený výběr, ale mají. Šaty budu mít půjčené od čtvrtka do pondělí a bude to stát 8.000,- a navíc k tomu máme možnost půjčit si oblek pro ženicha zdarma. Šaty úplně kouzelné, ale do vel. 42 mají v Salónu Potěšení na Vinohradské - jsou to šaty od Maggie Soterro a jsou úplně úžasné, AKORÁT.....ty šaty byly docela těžké (a taky hrozně drahé-ty mezi kterýma bych se rozhodovala byly jedny za 12.500,- a druhé za 14.500,-)...takže proto jsem nakonec vybrala v And.studiu, protože jsem dost pochybovala, že bych v těch šatech od Maggie mohla tancovat... Ještě jsme byli asi ve 4 dalších svatebních salonech, ale to už teda bylo docela zoufalé... Jo a už po zaplacení zálohy jsem si zkoušela šaty v Adině v Holešovicích, kde měli ve větších velikostech taky celkem veliký výběr (zkoušela jsem tam asi tak 7 šaty a ještě dalších 5-8 by jich v mé velikosti měli) a jedny se mi dost líbily, ale je fakt, že v And.studiu jsou ty šatičky takový vyvoněný..., kdežto u Adiny měly ty šaty takový jako ucouraný....zespod sukně na záložkách byly černý apod..., ale výběr velký a ceny docela rozumný. Závěrem jenom jednu radu, v některých salonech ti budou tvrdit, že si máš vzít sukni a korzet, protože šaty ti nebudou sedět, polezou ti špeky :-| , atd... - NEVĚŘ TOMU!!! Podívej se ke mně do alba na šaty 1,2,3 - děs, co? a to se na mně snažili navěsit ještě horší věci - byl to první salon a byla jsem z toho úplně na nervy... Takže se neboj a vyraž do kvalitních velkých salónů, kde mají velkou nabídku, protože krom toho, že najdeš šaty, ve kterých budeš vypadat jako princezna, tak si ještě zvedneš sebevědomí a zjistíš, že seš úplně normální krásná nevěsta... Hodně štěstí a dej vědět, jak jsi dopadla ;-)
Odpovědět
Ahoj Skritulko. Mockrát Ti děkuji za vyčerpávájící rady a tipy, strašně moc si toho cením. Myslím, že mi rozumíš a víš, oč tu jde. Zapamatuji si radu ohledně sukně a korzetu, navíc jsem o korzetu ani nepřemýšlela, páč mi to připadá hodně nepohodlné. Pravda - do Prahy je to hoďka autem. Jde o to, že když mi někdo napíše konkrétně, kam mám jít, v tomto případě do Andělského svatebního studia, tak tam bez problému můžu jít, ale Prahu neznám a ztratila bych se v těch přehršle studií. Docela mě zaujal ten oblek, který tam ZDARMA pro ženicha půjčují, to by nám docela vytrhlo trn z paty. Páč přítel je kraťasovej a i na svatbu bude muset docela zatnout zuby - rozhodnutý je, že oblek nebudeme asi kupovat a když, tak jen kalhoty, který užije, ale sako svlíkne asi hned "po ANO" :-D Takže já Ti vážně díky, mám v Praze kámošku, která mi přijede za svědka, tak se nabídla, že šatičky ve svatební den přiveze. Je to sice riskantnější, ale na ní je spoleh. Vdávám se sice příští rok, ale do Andělského studia půjdu na vomrknutí klidně leto, takže, až budu mít první dojmy, ozuvu se, Pá Capri.
Odpovědět
Profilova fotka
Oki ;-) Papapa skritulka
Odpovědět
Ahojky Já byla v Liberci v salonu Angelika a výběr mají i ve větších šatech - říkali, že mají skoro všechny od velikosti 40. Navíc mají všechny se šněrováním, takže myslím, že se tam určitě něco najde. Jsou nově přestěhovaní do Babylonu a navíc mají teď výprodej starších modelů za 2000 kč, tak se tam taky chystám.já mám u nich vybrané svatební a jsou nádherné. Chci se podívat, jestli bych tam v té slevě nekoupila nějaké na převlečení, popřípadě pro mojí mamku. a jestli můžu poradit, vemte si s sebou nějakou fajn kamarádku, ať si to užijete. A myslete na to, že ve svatebních šatech je každá nevěsta krásná !!! Je to velký sen, tak si ho nenechte zkazit takovou věcí jako je, že nejste diblíci ;-) Tak se mějte a ať seženete přesně to, co hledáte.
Odpovědět
Ahojky Bedrunko. Děkujeme Ti za tip, do Babylonu by to neměl být problém, je to tzv. za rohem :-) Já se sice vdávám až příští rok, takže to tak nehoří, ale Babylon si budu pamatovat a až mě popadně Svatební šatová nálada, sjedu do Liberce :-) S mamčou to mám podobně, ona si teda nic kupovat nechce, páč to stejnak nenosí, ale chtěla bys se také někdě zeptat, jestli by jí něco nepůjčili (třeba kostýmek apod.) Máš recht, nejsme diblíci a na to bychom měly myslet a nenechat si kazit náladu nějakejma špíčkama :-) Takže ještě jednou díky a měj se fajnově, Pá Capri.
Odpovědět
oprava: Nejsme diblíci a na to bychom právě ve Svatební den "D" měly přestat myslet :-) a nenechat si ho zkazit pocitem, že nejsme krásné. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?