Kila musí pryč

Profilova fotka
Po prvních dvou návštěvách svatebních salonů, kde pohled a věta ''No...podíváme se co tu ještě bude'' mluvily za vše už toho mám dost :-S Kila musí pryč! ]-( Díky odkazu, který jsem zde našla a kamarádkami doporučenému Fitboxu jdu do toho a jsem na to značně zvědavá :-D Doufám, že zde nezůstanu sama a budeme si moct vyměňovat své úspěchy a nové poznatky 8-)
Odpovědět
já se také snažila,ale nějak mi to nejde :-(, držím palce a třeba se mi také něco shodit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak včera proběhla první hodina Fitboxu, kde jsem málem vypustila duši :-D A dnes jsem pokračovala s tímhle videem http://www.youtube.com/watch?v=aI_Gbh... Ve cvičení mě značně podporoval i můj roční ďáblík, který po mě skákal a lozil, a tak jsem měla i závaží x-) A zítra vzhůru o5 na Fitbox :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ladyhacek Neboj, určitě se to poddá :) U mě je například hodně velký problém pitný režim, takže mi to jde hooodně pomalu, ale mám na to ještě 250 dní, tak snad to nějak zmáknu x-)
Odpovědět
Ahoj já od včera taky hubnu :D :D tak jsem zvedavá jestlis e mi to podaří dát dolů :D držím pěsti
Odpovědět
Profilova fotka
taky se pokouším uvidíme co a jak to tvé video je dobré tak cvičím podle JM a je dobrá už mě 3. den bolí svaly na nohou:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak počáteční míry: prsa 96cm, pas 106cm, boky 109cm, zadek 112cm, stehna 68 a lýtka 42cm. Tak jsem zvědavá, co s tim provedu :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@luciandr Mě bolej hlavně stehna a břišáky :D Ruce zatim ne, ale to spíš jen proto, že jsem neměla činky x-)
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem si napustila pul litrové petky vodou aspon neco když né činky:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám doma akorát 2l :D A to jsem si řekla, že radši ne x-) Zítra jdu makat, tak ať tam nejsem jak troska :-D
Odpovědět
Já začínám v pondělí. Teda pokud konečně seženu úbor :-D 8-)
Odpovědět
holky ja cvicim 5 den s jillian michaels - ripped in 30 a uper :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ajaj, tohle je přesně moje noční můra, pohledy prodavaček při zkoušení šatů...:-x Taky se hlásím do boje, musíme to ještě nějak vylepšit...:) Já chodím běhat, do posilovny, a až bude hnusně, tak se asi zase vrátím k mé milované Jillian...:)
Odpovědět
Článek se načítá
Dovoluji se připojit ke konverzaci... Rozhodla jsem se, že se sebou musím taky něco udělat :-) Sice jsem určité šaty našla, ale přeci jen to není ono, chtělo by to menší velikost, aby byl větší výběr... Ve 44 toho moc není :-( V rámci počátečního boje tu právě chroupu mrkvičku.... Snad mi to odhodlání tentokrát vydrží dýl než 14 dní... :-( Také budu muset najít nějakou aktivitu na Kladně, abych se začala hýbat...
Odpovědět
No, já už mám sice po svatbě a šaty mi myslím padly dobře a pěkně stahovaly, ale nic to nemění na tom, že se nevejdu do ničeho, co mám doma... Mám sestavený jídelníček, který i když jsem si mírně upravila dle svých potřeb, zafungoval, dokud jsem měla čas ho dodržovat. Pak se hubnutí zastavilo, ale už jsem nezačala znovu přibírat, což je většinou základ :-) Teď se jím pokusím znovu začít řídit, pokud to budu zvládat, hubnutí 1kg/týden je akorát :-) Jen bych taky potřebovala spřízněnou duši, co se se mnou bude chodit hýbat, samotnou mě to bavit nebude..... Držme si palce :-)
Odpovědět
Holky, ja jsem za posledni dva roky zhubla skoro 30 kilo, ted se mi to zastavilo a to udrzovani je horsi nez hubnuti... :-/
Odpovědět
@helenka89 A kam by ses chtěla chodit hýbat ? Máš něco ozkoušeného ? Kdo ti jídelníček sestavil ? Máš nějaké doporučení ? To jsem zvědavka co ? Ale mě moje odhodlání většinou vydrží tak 14 dní, jelikož nemám nikoho k sobě, kdo by mě hecoval...
Odpovědět
@mk86 Mám stejný problém, taky vydržím max. 14 dní, když mě nikdo nehecuje... tak se můžeme podporovat navzájem ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky:-) mam stejne nutkani se sebou zase neco udelat. Uz jsem zhubla dvakrat a doufam ze tohle bude naposledy. Vzdy kdyz zhubnu na prijatelnou vahu pomalu prestanu dodrzovat zasady zdravyho stravovani. Chvili to vzdy drzi a pak se probudim z niceho nic zase tlusta. Uz mam dole 6 kg ale to nestaci. Takze hubnuti zdar! momentalne se jedu tyrat do posilovny a pak hura na nocni. Takze damy!to by bylo,aby nebylo!
Odpovědět
Profilova fotka
vsem vam drzim palce holky! Me chlapek na mereni na te spesl vaze hubnuti taky doporucil, ale ja na nej pecu :-D s vama ostatnima aspon soucitim, chce to motivaci, pevnou vuli a taky mit radost ze zmeny a mit rada sama sebe i kdyz si date cokosku. Hlavne pomalu po kruccich, at si to neznechutite! Tak spokojenosti zdar:)
Odpovědět
Profilova fotka
@ewee89 s tim biggest looser jsem zacinala cvicit ja a je to moje nejoblibenejs cviceni :-) ted jsem si dala asi 3 mesice pauzu kvuli stresum ze svatby, ale uz jsem se zase na to vrhla :)
Odpovědět
@mk86 No, úplně nejideálnější by to bylo v Unhošti :-) ale tak asi Kladno by šlo, ale jenom v nějakých večerních hodinách, já pracuju v centru Prahy a ta cesta taky zabere čas (a chodit v Praze, tak jsem doma bůhvíkdy...). Byla jsem u jednoho výživového poradce, asi to se mnou fakt myslel dobře, takže byl přísnej jako pes :D No, na první "kontrole" po nasazení jídelníčku jsem dostala vynadáno, že jsem si to stravování uzpůsobila podle sebe, ale za alespoň malou změnu návyků jsem pochvalu nedostala a přišla jsem si hrozně dotčená. Pak viděl, že to mělo i nějaký efekt, ale stejně se nějak pochvala nekonala, jen že to teda nečekal ten výsledek. Jojo, taky mě to rychle vždycky přestane bavit, ale když jsou na to dva/dvě, ta aktivnější nebo odhodlanější "donutí" jít tu druhou cvičit, i když se jí nechce :)
Odpovědět
Profilova fotka
@skaredka A :-) jak fungovalo to aspoň?
Odpovědět
Profilova fotka
@helenka89 Helííííí :D Já ti řikala ať jdeš se mnou x-) Každopádně jsem ráda, že se nás tu sešlo tolik :) Dneska jsem byla na druhý hodině a kupodivu jsem jí dotáhla dokonce (minule jsem odpadla po půl hodině) :-D 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ewee89 ja myslim, ze jo :D mrkni ke mne do fotoalba na fotky hubnuti
Odpovědět
Profilova fotka
@skaredka Jééé u tebe jsem vlastně našla ten odkaz :D Svět jemalý :-) Tak snad mi pomůže tak jako tobě :)
Odpovědět
Profilova fotka
to jsem si říkala taky celou dobu :) ale jak si to nešlo:) až teda týden před svatbou jsem do sebe nemohla nic dostat tak se mi zmenčili prsa a břicho na chvilku:) ale tzase potom jak jsem se uklidnila tak to mám zpátky :)
Odpovědět
@ewee89 No, musíme to nějak dohodnout a zrealizovat :-) Jinak začnu chodit asi v županu nebo nvm :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem začala hubnout na začátku září, svatba mě namotivovala :-) Poslední roky jsem se neustále snažila zhubnout, ale bylo tak, že jsem vydržela 14 dní, pak jsem jela třeba k našim, kde jsem sežrala na co přišla :-) Takže jsem v září došla k výživové poradkyni a snažím se dodržovat nastavené zásady. Občas mi to taky ujede, ale víceméně jedu dle plánu a už jsem zhubla 5 kilo, takže spokojenost. Mám v plánu ještě dalších 5, tak doufám, že to do konce roku dám, a pak to hlavně udržet :-) Jinak teď jsem furt nějak nemocná, tak nemůžu cvičit, ale v září jsem chodila cvičit na kruhový trénink a teď v listopadu budu zase, moc mě to baví. Na fitbox jsem chodila 2 roky, je super, ale na hubnutí není moc ideální - moc velké tempo.
Odpovědět
Profilova fotka
@helenka89 Jdu zase ve středu od šesti jestli chceš ;-)
Odpovědět
@ewee89 To nestíhám, jsem do 5 v práci :-(
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?