Hubnutí na den "D"- výživový poradce v Brně, poraďte

Profilova fotka
Ahojky nevěstinky, protože vidím, že je tu spousta skvělých bab, tak mi to nedá, abych se vás nezeptala ;-)! Svatbu plánujeme na léto 2013, takže nějaký ten pátek na shazování špeků mám... Můžete mi některá dát tip, radu či kontakt třeba do IP, co se týká výživových poradců nejlépe Brno a okolí?! nestojím o rychlo diety, zázračné pilulky, počítání kalorií atd.... Takže pokud máte někdo zkušenost s někým, kdo opravdu dokáže člověka naučit se zdravě stravovat, vysvětlit jak na to i s ohledem na zdravotní stav, tak se s tím :-) !
Odpovědět
@bridetina Ahoj, doporučovala bych Expresku. Je to ženské fitko a poradenství ve výživě v jednom. Do léta je ještě poměrně dost času, abyy mohla hubnout zdravě a především v trvalým efektem. Já jsem Expresku vyzkoušela na vlastní kůži. Je to 30-ti minutový kruhový trénink a fakt jen pro ženský. Chlapa tam nepotkáš. A teď je nově otevřená Expreska v Líšni. Koukni na web. www-expreska-cz :-)
Odpovědět
@bridetina Já zhubla 8kg za 3 měsíce s obyčejným STOBem (stob.cz), žádného výživového poradce nepotřebuješ, tohle je zdarma a za pár dnů to už krásně dokážeš ovládat tak, abys jedla jak máš. :-) Už je to víc jak půl roku a váhu si pořád držím, i když jídelníček už přesně nedodržuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@bridetina ahoj, já jsem před svatbou dala dolů kg,ale přiznám se že to bylo sportem ,ale i dietou. ale protože jsem věděla,že hrozí nebezpečí ,že zase přiberu a to jsem nechtěla , navštívila jsem výživovou poradkyni Moniku Tělupilovou,která mi udělala jídelníček na míru . Výhodou je, že máš celkem nebo pět schůzek,kdy tě znovu přeměří a zkontroluje,jestli vše funguje jak má a jestli jíš správně nebo ne. Za dietu mě nepochválila,ale naštěstí jsem neztratila na svalové hmotě,což je dobře,ale bylo to i díky tomu sportu . Teď se snažím jíst podle toho,co mě naučila, držím to takhle asi dva měsíce a podařilo se mi dát ještě další dvě kg dolů, i když občas ujedu na něčem sladkém :) Určitě je to dobrý nápad navštívit výživového poradce,protože když to člověk jen někde nastuduje, tak je to jen všeobecné a každý z nás je prostě jiný,má jiný výdej a spalování energie. A mě překvapilo,jak moc vlastně musím jíst ,abych zhubla, je toho opravdu hodně :) tady je odkaz : http://www.firmy.cz/detail/12733092-v... přeji hodně úspěchu při hubnutí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky děkuju za vaše reakce :-) ! Zapomněla jsem akorát uvést podstatnou informaci. Mám doma 4,5 měsíčního kojence a navíc bydlím cca 30km od Brna, což mi teď víc jak jednou týdně dojíždět asi neklapne :-| ... @hanajdesign Expreska se mi líbí, škoda :-|... Jak to funguje ve STOBu @curdibilka? Taky jsem už po jejich stránkách pošilhávala, dokonce mají poradce i v okolí. Nemusíš počítat kalorie, řádit s nějakýma tabulkama? @ivanep ještě mi prosím tě řekni ta paní ti sestaví jídelníček jako na určité období nebo je to plán na celoživotní stravování? S tím jídlem máš určitě pravdu, moje mamka jedla uplný prd za celý den, vůbec nesnídala a když změnila svoje návyky, kila šla hned dolů. Důležitá je pravidelnost. Akorát já obecně vím co je špatně a co dobře,ale nevím jaký porce a poměry tuky-sachar- bílkoviny, tak jsem se rozhodla, že se svěřím do rukou odborníka :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bridetina jelikož jsem kg co jsem potřebovala dala dolů,tak už mám jídelníček na udržení váhy,čili na celý život.je to orientační,ale už vím, jak se mám stravovat,člověk může jíst v podstatě skoro všechno,jen je důležitá ta pravidelnost,množství a složení. pokud chceš dát kila dolů,udělá ti jeden jídelníček na hubnutí a pak dostaneš jídelníček na udržení váhy a věř ,že toho je opravdu hodně, za den můžu sníst až 7000 KJ ,to bych nikdy nevěřila :-) hlavně tě hlídá,protože máš těch schůzek víc a vždy tě přeměří tím přístrojem,který přesně ukáže skladbu tvého těla.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@bridetina No, počítat budeš, resp. vážit. :-) Ale to je tak všude, s každým dobrým redukční jídelníčkem budeš vážit, ale toho se neboj, za pár dnů už váhu budeš odhadovat vcelku dobře nebo si zapamatuješ, kolik váží krajíc chleba holý a namazaný máslem či džemem apod. Budeš si to jen zapisovat do tabulky a budou ti tam skákat semaforky, které značí, jestli už máš splněno (hl. bílkoviny) na den nebo ne nebo jsi toho snědla moc (hl. cukry). Fakt se toho neboj a zkus to. Výživovou poradkyni můžeš navštívit vždy. Ale pamatuj i na to, že i pohyb je důležitý a rozhodně ti to hubnutí usnadní.
Odpovědět
@bridetina ahojky, studovala jsem vyzivu clovek na lekarske fakulte, nechci nabizet svoje sluzby, to urcite ne :) ale na praxi jsme hodne chodili do MOU - masarykuv onkologicky ustav v Brne, funguje tam poradna pro zdravou vyzivu a odvykani koureni - pracuji tam vysokoskolsky vzdelani mladi lide v oboru vyziva a je to zadarmo - masarykuv onkologicky ustav to bere jako preventivni program - ze kdyz jis zdrave a mas spravnou hmotnost predchazis tim vzniku ruznych nemoci - takze zadne drasticke diety, zadne zazraky a stoji te to jen 30 kc navsteva - jako regulacni poplatek 8-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@bridetina Jen jsem se chtěla zeptat na úspěchy při hubnutí ....taky máme svatbu v červenci a taky potřebuju dát dolů minimálně 10kg ale jak a jestli se to povede nevím. Normálně bych šla běhat, ale s malým prckem toho času není tolik. A taky jsem člověk co hladovět nedokáže ......
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Soňa Havlenová ze studia Nutribju v Brně. Odborník, aktivní, milá, má dva tituly z výživy a dělá doktorát, přednáší na LF. jako bonus je jednou z top vizazistek a hairstylistek na Morave
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj budoucí nevěsty, pokud chcete před svatbou spolehlivě, bez stresu a s podporou spřízněné duše zaručeně zhubnout, běžte v Brně do Cambridge diet k poradkyni pí Hrbotické. Cambridge diet je dočasná náhrada stravy jejich produkty - polévkami, koktejly, ovesnými kašemi a tyčinkami. Paní Hrbotická je diskrétní, sympatická a byla mi velkou oporou. Za 2 měsíce jsem u ní zhubla 10 kg. Je to už rok, ale váhu si držím pořád. A fotky ze svatby? Nad očekávání úžasné. Stálo to za to... :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj holky, vyzkoušela jste některá Cambridge diet?? Docela nad ní uvažuji. Díky za názory :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
O tom jsem nekde cetla clanek, moc zen si tohle chvali, videla jsem i par promen z meho okoli a opravdu klobouk dolu, asi maji nejake triky a cary :D pac co jsme znala i jen z videni ty zensky, nekolik let vypadali porad stejne a pak najednou bricho co meli jeste po porodu tak zmizelo.. jako vazne super promeny!
Odpovědět
Ty promeny mi davaji dalsi silu k memu hubnuti :D jsem tato i rada, kdyz clovek vidi ze to opravdu jde!!
Odpovědět
@pippik spousta mých kolegyň držela a výsledky bezvadné! Doporučuji!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
A tak to si myslim, ze za pul roku 15kg, no to i docela kamaradka flakala, kdyz clovek opravdu chce da se s nimi shodit i jednou tolik..
Odpovědět
To ano, vse je to na tom kolik casu tomu clovek venuje a jakou ma s tim trpelivost, ale kdyz uz nekam clovek chodi, plati si to, tak by do toho mel dat uplne vse! :-)
Odpovědět
Zensky, mate nektereho ozkouseneho v okolí Brna? Budu k nemu aj dojizdet, jen kdyz mi pomuze zhubnout tech 30kg co mam navic :-(
Odpovědět
Ja můžu doporučit http://www.poradnanutrifit.cz/ konkrétně slečna Martina Ševčíková http://www.poradnanutrifit.cz/vyzivov... Hodně štěstí!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
jajo...ty mas zkusenosti? pomohli ti? jak dlouho to trvalo?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Holky, kdybyste potřebovaly pomoct s hubnutím do šatů, rádi Vám v Brně a okolí pomůže. S námi zhubnete s rozumem, naučíme Vás jíst na celý život a postarat se, aby celá vaše nová rodina včetně budoucích vašich dětí jedla zdravě a s rozumem. Stačí se nám ozvat. !!!!!A prosím mějte rozum a nepouštějte se do žádných šílených diet, zhubnete jen na chvilku a pak se Vám to všechno vrátí a dvakrát tolik - na váze i na zdraví !!!!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?