Baculky, máte samodržky?

Profilova fotka
Ahoj holky. Tak jsem si včera koupila samodržky. Ale je mi to přez tu krajku úzké a roluje se to ]-( Nevěsty se silnýma nohama, máte nějakou zkušenost? Existují nějaké "větší" a klidně i "delší"? ;-) Doma mám bílé podkolenky ;-) A nebo jít na boso? Svatba bude v červnu. Ale budu mít botky s plnou špičkou a patou :-( Tak já fakt nevím. Díky za rady! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mám ten stejný problém. Nemohla jsem je sama obléci, aby se nehrnuly dolů. Pak přišla mamča, tak jsme na to koukaly a ona, když je pořádně upravila, tak se nehrnuly. No, mám z toho blbej pocit, aby nespadly, ale snad to vydrží. Případně je prostě sundám a budu naboso, hlavu si s tím určo nelámu. Boty mám taky plné...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já mám taky silnější nohy a mám samodržící a úplně v klidu :-) byla jsem v jednom super obchůdku, kde mi paní poradila....prý je lepší mít tenký pásek, než aby to mělo tu krajku širokou....fotečku těch samodržek, mám v albu :-) a jedna firma to dokonce prodává i pro baculky, sice v tělové barvě, ale já myslím, že to je jedno :-)
Odpovědět
Ahoj, mám taky takový problém, mám silnější stehna a bojím se, aby se mi o sebe neodíraly a nebolelo to pak, tak nevím jestli samodržky nebo celé punčošky :(
Odpovědět
Ahoj holky, jestli můžu poradit, tak bych být vámi koupila punčochy na klasické podvazky nebo punčocháče. Alespoň se vyhnete zbytečné nervozitě.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, taky mám stejný problém.Po příchodu domů s obchodu jsem si je raději zkusila a přišla na to, že to nevypadá ani pěkně a těch mých kejtách:-) tak jdu do klasických bílých silonek a mám klid. |-|
Odpovědět
Zdravím mám stejný problém já budui mít svatbu v červenci a aby mi nedřeli stehna protže to je můj druhý problém udělám si jen silonky krratásky tak abych měla třenou plochu pkrytou ustřihnu nohavičky a nebude mi ani horko:) já vím že to zní divně ale je to otestované ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzupusa a nerolujou se ty silonky nahoru?
Odpovědět
an3tka nestalo se mi to takže asi nee:)
Odpovědět
Profilova fotka
@mischel117 A kde je prosím tě mají??? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veruska87 Můžeš mi prosím napsat, která firma prodává ty pro baculky? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
u nás mají silonky v každé galanterce. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@utinkaaa Já se ptala zda je je lepší silonky nebo samodržky....a paní mi silonky rozmluvila, jestli mám kruhy a šaty nákladnější, tak už se vidím, jak sundávám kruhy a silonky, když budu chtít jít na záchod :-)...mrkni do alba, měla by to být na obrázku je DIM Dim Up Sublim VOILLE BRILLANT, jinak se ještě doma mrknu a napsala bych ti přesně název :-) a jsou fakt super :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@veruska87 ono je to pravda, ze se svlekat silonky, nejak resit saty,to aby se clovek zblaznil,ale kdyz ma clovek silnejsi stehna, tak nevim..me to treba hodne skrti a dela to nepekny pohled:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mischel117 To jo, já to zkoušela a mě se právě rolovaly silonky, samodržky drží....tak jsem ráda :-) jak říká moje babička, starosti, nech to koňovi, ten má větší hlavu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že mám taky silnější stehna, ale problém se samodržkama (krásný slovo :-D ) nemám. Mám i docela dlouhé nohy, takže mi ta krajka nedosáhne až pod zadek, kde by asi měla být, ale mám je tak v půlce stehen. A tam už nejsou nohy tak silné. Naopak narozdíl od verusky87 bych volila širokou krajku, s více plastovými proužky (které zajistí přichycení k noze) - já mám tak deset centimetrů širokou krajku. Ale na svatbu teda nebudu mít žádné punčošky - naplánovala jsem si teplo 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veruska87 já mám problém v tom, že já nesnesu ani silonky. nenosím sukně a silonky jsou pro mě hlavní nepřítel..:-) nakonec pujdu bez silonek a podobných věcí :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
mě drahý koupil podvazkový pás, takže jsem sháněla punčošky do podvazku a všude mi dali akorát samodržky... budu mít teda dvojité jištění :D a radili mi, abych je nevytahovala moc vysoko, že v té půlce stehen je to v pohodě a nerolujou se... tak uvidím, ještě přes týden vyzkouším, až nebude nikdo doma :D a přinejhorším je vždycky můžu sundat... neřeším ;-) silonky jsem zavrhla po zkoušce šatů, fakt bych si asi na záchodě neporadila... :D
Odpovědět
Profilova fotka
měla jsem samodržky a rozhodně mám široké stehna. držely naprosto perfektně, celý den jsem o nic nevěděla. žádné rolování žádné problémy. Nikdy před tím jsem je neměla takže svatba byla premiéra. Určitě bych se nebála to aspoň zkusit a když bude problém, silonky jsou ke koupi všude :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
ahoj holky samodržky mám, ale brát si je asi nebudu, ale kdybych sehnala krajkové kalhotky s nohavičkou tak možná :-D, zůstanu u klasických punčocháčů nebo punčochy s podvazami, máte s tím někdo zkušenost? ;-)
Odpovědět
@tulipanka31 záleží jaké máš šaty, ale já teda od punčocháčů celkem dost rychle utíkala k podvazkům, protože na záchodě bych byla asi tak půl dne :D :D takhle jsem jen stáhla kalhotky a bylo :D :D a když si dáš podvazkový pás se samodržkama, které už máš, tak nemáš co řešit ;-) měla jsem trochu problém sehnat bílé punčochy podvazkové, měli jen tělové nebo černé, případně vel 36 a šmitec, takže nakonec jsem skončila právě s těma samodržkama a prostě jsem si je pro pocit přichytila do těch podvazkových zoubků....všechno drželo krásně a bylo to nadmíru praktické....
Odpovědět
Profilova fotka
tak ted už opravdu nevím, ale punčochy a podvazky to by šlo, já budu mít korzet, ale nemá podvazky , musela bych je mít zvlášt, tak mám zase nad čím přemýšlet ;-) přidávám fotku korzetu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tulipanka31 jaké máš šaty? taky jsem uvažovala o korzetu pod šaty, ale moc mi to nesedělo
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem z toho měla taky obavu, korzert je vzadu na šněrování a ve předu na rychlo zapínání takže mně do toho přítel stahnul a bylo to v pohodě, , záleží na střihu korzetu a hlavně musí být dobře zašněrován, :-) šaty mám vybrané krajkové budou mi je šít na míru :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tulipanka31 myslíš že ten korzet pod tím nebude vidět?
Odpovědět
Profilova fotka
šaty by měli být vypodloženydvouvrstvý, tak snad né, :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
takze jake ze to mate baculky samodzky?. znacku a velikost..:-) diky
Odpovědět
Profilova fotka
@utinkaaa Ahojky, já mám např. velikost šatů 40, normální oblečení kupuju 46/48 a samodržky, to byla prosím prekérka..co jsem koupila, malé..rolovalo se..velikost maximálně 4, což opodpovídalo "L"max "XL"..naštvala jsem se a našla jsem na netu dobré stránky, objednala, zaplatila přes net a za tři dny byly doma..jsou široké, krásně drží..jsou sice v tělové barvě, nejsou bílé, ale to mi vůbec nevadí..Jsou krásné a hlavně, nerolují se a prostě drží. Velikost jsem objednávala radši ještě o číslo větší než jsem měla v plánu. A jsou to 48/50
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, já nakonec objednala tyhle po doporučení kamarádky. Hned jak přišly, ozkoušela jsem a chodila jsem v nich snad půl hodiny..Drží perfektně, doporučuji. Mám je v tělové barvě, krásná krajka..Jinak mám čistě bílé kraťásky-nohavičky a na ně navážou ty samodržky. Vypadalo to velice pěkně, když jsem se do všeho navlekla..původně jsem taky přemýšlela o punčocháčích, ale představa wc...děs...hold myslím, že v klasických obchodech nás trochu diskriminují..nabídka toho typu zboží je velmi chabá.. http://www.luxusnipuncochy.eu/www-lux... K dostání jsou samozřejmě i v bílé barvě..ale pokud je nezruším na svatbě, tak je hodlám využít dál..
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzka3112 dala jsem na tvé doporučení a objednala si je. jsem zvědavá :-)
Odpovědět
tak já jsem si předevčírem koupila nějaké obyč. v drogérce rossmann a vypadají, že budou také dobře držet a měli tam výběr ve vel. S, M, L...takže L to jistilo a jsou také s krajkou...takže super :)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?