Zmrzlina na svatbě

Profilova fotka
Ahoj holky, jelikož máme svatbu 29. července, tak mě napadlo zařídit si i zmrzlinu, klasicky třeba vanilkovou a pak nějaké dvě ovocné, dala bych to jako dezert po obědě místo nějakého sytého zákusku nebo dortu, krásně to osvěží, ochladí, dort by byl déle, aby i lidem slehlo a zmrzlinou by se mohli ochladit v parném dnu. Co na to říkáte, není to hloupé? Co byste doporučily za příchutě? Napadla mě vanilka, jahoda a třeba citron :-)
Odpovědět
@kacenka5000 Tak zmrzlina by mě nikdy nenapadla,ale je to super nápad. Určitě vanilku a citron,to osvěží,a co malinu?
Odpovědět
Profilova fotka
Právě nevím jestli malinu, jahodu, lesní plody, ostružiny, ale ostružiny jsou taky takové kyselé podobné citronu :-) Rozhodně jsem zavrhla čokoládu, ta k létu prostě nejde :-) Napadlo mě to nějak brouzdáním po inspiracích a aniž bych viděla někde zmrzlinu, trklo mě to :-D Mohlo by to být fajn, alespoň se mi to zdá jako dobrý nápad :-) Neví někdo, kolik by mohla stát taková ta dóza se zmrzlinou? Využívá se v restauracích jestli si to dokážete představit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenka5000 cenově nevím, u nás Hájek neprodává moc velké ty kelímky. Zkuste někoho z rodiny či přátel, jestli nemá kartičku do Makra. Tam by mohly být dobré ceny i výběr
Odpovědět
Profilova fotka
@esufi však jsem hlupák, už jsem hend koukla na makro, mají tam mnoho příchutí, velké dózy a shodou náhod mám i vysněnou kartičku do ráje :-D Jaká příchut by v parném dni uvábila vaše chuťové buňky? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenka5000 to bych si nikdy netroufla tvrdit :-) Já mám nejradši ovocné sorbety, takže za mě malina, lesní plody, jahoda, citrón, rybíz. Smetanové moc nemusím, ale lidi to milují - takže jako druhou bych volila univerzální vanilku :-)
Odpovědět
Zmrzlina je úžasný nápad! Vybrala bych vanilku a pak něco osvěžujícího ovocného, klidně tu jahodu a citron.
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka na svatbě zmrzlinu mela a opravdu bodla, kdyz bylo 35 stupňů ;) Dávali ji v restauraci na baru, každému kdy chtěl...
Odpovědět
Profilova fotka
my to mame o tyden driv a budeme mit venku u stanu malej mrazak a v nem domaci nanuky :-)
Odpovědět
Také zmrzlinu plánuju, za mě vanilka, jahoda a pistácie :)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít vanilkovou. Můj nápad to nebyl, catering nám to zahrnul do ceny, ale proč ne ;-) Jinak z vlastní zkušenosti doporučuju hlavně v létě citronou, nejlépe rovnou sorbet (je ještě lehčí než zmrzlina a výborně po něm slehne žaludek). Podáváme jej v létě na firemních akcích, které organizuji a má velký úspěch.
Odpovědět
Profilova fotka
@sierral zkus ten sorbet udelat takto: citr. zmrzlina, sekt a velka hrst bazalky....naprosto bozi kombinace ;-)
Odpovědět
zmrzlinu jsme měli a byl to opravdu úspěch! :) doporučuji!
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Taky se chystame na zmrzliny. Krome cheesecaku na oslave zadne sladke nebude, takze zmrzlina osvezi a zaroven nebudou milovnici sladkeho o to sladke uplne ochuzeni. Mame nakoupenych 7 druhu druhu (klasicka vanilka s jahodou, cokolada, a pak mango, lesni plody, moruskova, jogurtova s rebarborou, lekorice), tak si snad kazdy najde nejakou oblibenou. Ke zmrzlinu uz jen prikoupim na trhu cerstve boruvky, maliny atd.
Odpovědět
Citron určitě ne. Doručuji home made vanilku: máslo, vanilkový prášek, cukr, mléko, tvaroh... to vše smíchat a zmrazit na -20 stupnů.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?