Zkušenosti s restaurací Na statku Ústí n./L.?

Hezký den, máte někdo zkušenosti s hostinou v restauraci Na statku v Ústí nad Labem? Jak jste byly nevěsty spokojené třeba s jídlem,obsluhou? A hrála Vám třeba kapela venku? Případně jak jste to vyresily s místem pro kapelu uvnitř stodoly? Za veškeré postřehy moc děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na Statku máme plánovanou svatbu na léto. Mám jen info od majitele když jsme se byli ptát. Je tam trochu problém s živou hudbou kvůli sousedům. Doporučoval jen klávesy a popř. dalšího člena kapely. Dj mám uvnitř zázemí čili určitě vhodnější. Určitě žádné velké hraní do rána. Taky jsem chtěli vypouštět lampiony štěstí a to nám bylo zamítnuto kvůli předešlým problémům, kdy nějaký skončil sousedům na střeše. Jinak je to v Ústí asi nejvhodnější prostředí. Majitel moc milý :-)
Odpovědět
@romisek239 aha, tak na to se zeptám. My se tam ptali a servírka říkala, že venku normálně do deseti a vevnitř je to jedno. Máme obrad až ve dvě,takže nechceme být omezováni časem,kdy zábavu ukončit.
Odpovědět
Profilova fotka
Uvnitř jde hlavně o místo, že se tam velká kapela nevejde
Odpovědět
@romisek239 tak to my budeme mít 4clenou :-D. Budu muset sestavit stoly tak ,aby se nemusely zase rozhazovat. To se prý tam taky dělá,když je hodně lidí,aby se tam dalo tancovat. Uvidíme no. Nas bude se 6 detmi 33-36 lidi.
Odpovědět
Profilova fotka
@mischelle007 Tak to máte v pohodě. Majitel říkal že do 50 lidí je to s místem v pohodě. Pak už je to na sardinky :-D .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?