Židle pro hosty naproti novomanželům, měli jste je?

Profilova fotka
Ahoj. Našla jsem tuto fotku na facebooku beremese. Jsou to dvě židle, kam si může kdokoli z hostů sednout a popovídat si s novomanžely. Přijde mi to jako docela dobrý nápad, protože máme hostinu cca pro 60 lidí, takže někteří budou sedět dál a nebudou mít šanci si s námi povídat. Měla jste to některá? Nikde jsem to neviděla, prý je to Skandinávský zvyk, ale mně to přijde zajímavé.. Co vy na to? Myslíte, že je to dobrý nápad? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bartosba To vypada moc hezky :-) dovedla bych si to urcite predstavit na velke spise formalni svatbe.. ale nedovedu si predstavit, ze u naseho stolu budu sedet i po obede, spis budu korzovat a prisedavat si ke stolum k hostum.. mame 6 kulatych stolu pro hosty a s rodici budeme na obed sedet u hlavni tabule, pak uz se budeme spis pohybovat po sale Napad je to urcite zajimavy, ale ne vsude by se to hodilo a naslo uplatneni.
Odpovědět
Profilova fotka
Jeee, to je krutý:-) u nás by to asi taky nenašlo uplatnění, já sama jsem neposeda, takže by mě/nás tam asi málokdo někdy našel. Ale rozhodně se mi to hodně líbí:) a věřím, že to může být dost dobrý.
Odpovědět
Chtělo by to i nápisy v češtině , ne všichni umí anglicky, tak aby pochopili proč ty židle tam jsou. Dala bych je až po obědě , až bude volná zábava.
Odpovědět
Profilova fotka
jj, určitě by to bylo česky.. z našich hostů umí anglicky jen moji vrstevníci.. :oD
Odpovědět
Profilova fotka
pěkné, ale nevím jak by se na to koukala rodinka, matinka už je tak dost kritiká :-x
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Zajímavé, netradiční... Právě u tabule ve tvaru U je tato možnost možná. U nás je běžné, že novomanželé po jídle mezi hosty chodí, přesedávají do jiných prostor ( máme restauraci dost členitou, kuřácká nekuřácká část, zahrádka, pergola...)Osobně, když jsem se zamyslela, zda by se mi chtělo na takové "čestné" místo sednout, asi bych se necítila dobře.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?