Žebětínský dvůr v Brně. Máte zde zkušenost s hostinou?

Profilova fotka
Ahoj holky, přemýšlíme o hostině v Žebětínském dvoře. Méte s nimi nějaké zkušenosti? Jaké mejí ceny? Na kolik Vás tam hostina vyšla? Podělte se o cokoliv, co souvisí:) Díky:)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj, my tam hostinu ještě neměli, ale máme ji zamluvenou na září. Byli jsme tam párkrát na jídle a fajn, neplatí se tam špuntovné, je to blízko na mhd, super.
Odpovědět
Už tady o tom určitě nějaká diskuse je.Svatbu jsme tam neměli,ale občas tam zajdeme.Obsluha je příjemná,jídlo dobré;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jessiko, my jsme tam oslavu puvodne mit meli, ale presunuli jsme jinam - ale ne z duvodu nespokojenosti nebo neco, jen se nam naskytlo neco bliz k mistu obradu. Vsechny domluvy s nimi ale byly v pohode. Jeste k tomu spuntovnemu - to se sice neplati, ale maji to vyresene "povinnym odberem tvrdeho alkoholu" od nich - pokud mate vlastni vino, musite vzit myslim 1dcl tvrdeho/osoba. A kdy ze chcete mit hostinu? (jen to zkousim, pac nam tam visi nevratna zaloha... ze bych to udala... :-) ale je to na 9. srpen... toz asi nic:-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo a ceny - myslim, ze rikali, at pocitame cca 600,-/os za obed a vecerni raut
Odpovědět
my tam svatbu meli a bylo to super. Cena taky moc dobra. My od nich meli vino a alkohol jsme si dovezli nas. Obsluha byla taky super. Urcite doporucuji. Byli jsme v zameckem salonku, ktery byl nadherny. Jedna se s nima taky moc hezky. Prijemni. A cena byla prekvapive nizka. Pocitali jsme mnohem vice.
Odpovědět
jo a jidlo bylo vyborny!
Odpovědět
Profilova fotka
Jen je asi třeba zamlouvat dost dopředu, my tam byli v únoru ptát se na 25.8. a už nebylo místo. Na obědě jsme tam byli jednou, ale že bych se tam musela vracet, asi ne. Ono je to pro nás i dost z ruky.
Odpovědět
Profilova fotka
No my jsme tam byli na svatbě kamarádky, která si to taky "z té druhé strany" chválila. Nám se líbilo. Jen jsem chtěla slyšet další názory:) Ninouche: my počítáme až s březnem, ale myslím, že už je fakt nejvyšší čas. Jen je problém, že obřad nebudeme mít zajištěný až do prosince, protože myslíme na Novou radnici. Jak jste to řešili vy?
Odpovědět
Profilova fotka
No my mame obrad v Rudici, coz je severne od Brna - proto jsme taky menili misto hostiny; chteli jsme od zacatku Klajdovku, kt. je "po ceste", ale byli plni. Pak jim nekdo odrekl, tak jsme to hned vzali. Jenze to je prave ono - v Zebetine chteli uz dost dlouho predem (v dubnu! svatbu mame v srpnu) zalohu 3000, o kterou ted tim padem prijdem ]-( Takze neporadim... asi to musite risknout. Nebo zkusit usmlouvat s Zebetinem, ze zaplatite zalohu pozdeji
Odpovědět
Ahojky, taky se chystáme zamluvit si Žebětínský dvůr - v našem případě Selský salonek. Problém je, že i já nebudu vědět 100% termín dřív než v lednu - letohrádek Mitrovských, kde se chceme brát, se dá rezervovat na svatbu taky jen 3 měsíce dopředu :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
ahojte, v žebětíně jsme měli svatbu minulý týden a moc spokojeni jsme nebyli :( svatba byla super, ale to tím, že jela sama díky lidem. Byli jsme tam najednou 4 svatby, což se projevilo na obsluze - studená polevka, hrozne pomalá obsluha, pivo čepovali až po obědě, aby to stihli - na tanečním parketu díry, které byli málem příčinou zranění.... na druhou stranu cena mile prekvapila, zdarma apartmá, neplatilo se špuntovné
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Máme čerstvou zkušenost (18.8.2012) s resortem "Žebětínský dvůr". Svatební hostinu jsme měli v Zámeckém sálu. Konkrétně jsme jednali a domlouvali se s panem Petrem Továrkem. Nemůžeme říct půl křivého slova, vše bylo naprosto perfektní a profesionální (přestože tam v ten den byly 2 svatby zaráz). Špuntovné řešené objednáním tvrdého alkoholu nám nevadilo, alespoň mohl kdokoliv přijít a nalít si s někým "panáka". Jídlo i obsluha vynikající a cena také výborná, nakonec nižší, než jsme počítali. Velmi nás potěšilo, že nebyl žádný problém přivést cukroví, víno a dorty několik dní předem. Můžeme vřele doporučit!!!
Odpovědět
Článek se načítá
Ahojky. V této restauraci měl svatbu jak můj strejda,tak moje svědkyně a v obou případech super,super,SUPER!!! Z pohledu hosta jsem byla spokojená a ostatní vím,že taky... Strejda i svědkyně jelikož neměli toliko hostů,tak měli hostinu v Selském salonku a nádhera...Jídlo,obsluha,výzdoba,domluva s personálem,všechno super,takže DOPORUČUJU! :-)
Odpovědět
@jessika My jsme tam hostinu měli a velká spokojenost :-) Bližší informace mohu sdělit do zpráv v případě zájmu.
Odpovědět
@zuhur To je náhodička. Taky jsme měli obřad v Letohrádku Mitrovských :-) A hostinu v Žebětínském dvoře :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My tam máme zamluvený termín. Co se týče jednání, tak zatím jsme moc spokojení. Snad vše proběhne dobře :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@eliotka1 Víš, ani není třeba, my tam hostinu měli už před více jak 3 roky :-D Ale dík za nabídku :-)
Odpovědět
@jessika Aha :D Já přehlédla rok a všimla jsem si, že dnes už tady někdo taktéž doporučoval :-D Promiň :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@eliotka1 ahoj, my se na něj taky koukáme jako na jednu z možných variant:-) Platí se tam něco za pronájem salonku?
Odpovědět
Profilova fotka
Každý rok tam několikrát hrajeme na svatbách a na jídle jsme si vždy pochutnali, umějí dobrou studenou kuchyni i zvěřinové speciality.. Za nás chválím. Jen selský salonek je velmi malý, pokud chcete kapelu tak to není moc dobrá volba .-(.¨, Fialový salonek - ten prosklený do dvora je velmi sympatický a zámecká sál nahoře se zase hodí pro velikou svatbu - místa dost. Jinak můžu potvrdit, že je tam všude milý a vstřícný personál a čisté toalety. Za kapelu Hroši z Brna doporučuji :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj, my jsme tam byli v dubnu na svatbe kamaradky a ted v srpnu jsme od nich meli na nasi svatbe catering a opravdu vse uzasne, vsichni si jidlo moc chvalili. Nejvetsi uspech meli na rautu rizecky, kureci spalicky a jejich domaci bramborovy salat. Musim rict, ze byli velmi ochotni a profesionalni. Jakekoliv nase prani bylo splneno. Doporucuji moc!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Ahoj, taky plánujeme hostinu v Žebětínském dvoře, jen by mě zajímalo, do kolika jste tam mohli být? Já jen, abych si mohla všechno dobře naplánovat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, každoročně v Žebětínském dvoře realizujeme svatby a myslím, že se tam velmi dobře domluvíte na všem co potřebujete, z vlastní zkušenosti vím, že Vám vyjsou maximálně vstříc. Zkuste svoje představy probrat s panem provozním, určitě najdete řešení, které vám bude vyhovovat. Naše nevěsty tam byly vždy 100% spokojené a usměvavé.;o) Jolana K.
Odpovědět
@coufi Svatební společnost může pařit určitě aspoň do 1 v noci. Dostali jsme nocleh zdarma, takže jsme tam byli do rána. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Se svatební hostinou přímo ne, ale jednou jsem tam obědvala a výborně jsem se najedla.Mají skvělého kuchaře.
Odpovědět
Profilova fotka
@soleilll Jj, to tam je myslím nějakej bonus pro novomanžele :-) s tím taky počítáme. Jen mi jde o ostatní svatebčany, jestli je někdo o půlnoci vyžene nebo jestli je jedno, kdy skončíme...ale zase nepředpokládám, že tam budeme pařit do rána, protože tam budou jen skoro samí starší....
Odpovědět
@coufi Za nás to bylo myslím do 1 v pohodě, pak nějaký poplatek za každou hodinu navíc. Šli jsme spát kolem jedné, ale další ten večer probíhající svatba bouřila určitě nejmíň co tří. :-) Určitě ti to řeknou, opravdu jsou profesionálové a domluva je výborná.
Odpovědět
Profilova fotka
@soleilll Tak děkuju moc za informace :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@eliotka1 ahoj můžu se zeptat v jakém salonku jste měli hostinu?
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?