Zasedací pořádek - poraďte

Budeme mít svatební oběd o menším počtu hostů (celkem 15). Zvolili jsme proto nejjednodušší typ stolu - klasický obdelníkový tvar. S partnerem budeme sedět v čele a po levé a pravé straně budou sedět svatebčani. Představovala jsem si to tak, že na jedné straně bude větev mé rodiny a na druhé partnera. Jenže z mé strany bude na obědě víc hostů než u partnera. Abychom počet lidí na každé straně vyvážili, budeme muset rodiny "smíchat". Může to tak být nebo to není vhodné?
Odpovědět
Profilova fotka
@a_a_p Klidně to tak udělěj :-) odhodila bych asi mladé k mladým (třeba sourozence od tebe i manžela) k sobě. Líp se seznmí a určitě se spolu budou bavit. Podle mě je debilní, kdyby jsi seděla nakonci stolu a proti tobě prázdno, protože druhé rodiny je míň.
Odpovědět
Já bych to taky klidně promíchala.. a můžu se zeptat, po které ruce má mít muž ženu??
Odpovědět
Děkuji za odpovědi :) tedrezka: Doufám, že se nemýlím, ale nevěsta by měla sedět po pravé straně od ženicha (stejně jako při obřadu).
Odpovědět
Určitě promíchat, posaď k sobě lidi, co si budou rozumět a na to, kdo patří k tobě a kdo ženichovi nekoukej
Odpovědět
my to budeme mit kvuli rozvedenym rodicum hodne promichane.. prijde nam lepsi k sobe posadit lidi, kteri si budou mit co rict a uzijou si jidlo, nez se krecovite drzet nejakeho ''zasedaciho poradku podle etikety'' a nutit lidi sedet vedle nekoho, koho treba nemusi nebo s kym si nema co rict. Tradice jsou dobre jako nejaky pocatecni bod, od ktereho se odvijet, ale urcite neni potreba se jich presne drzet v situacich, kde to moc nejde :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?