Zasedací pořádek, když partnerovi rodiče nepřijedou

Ahoj, potřebuju poradit, jak byste řešili zasedací pořádek, pokud by na svatbu nedorazili partnerovo rodiče? Bude nás jen cca 25, ale z toho z partnerovo strany jen 6 lidí (brácha, babička s partnerem, svědek, kamarád, děda). Vůbec si s tím nevím rady, jak koho posadit. Děkuju za rady :)
Odpovědět
Posad dedu vedle sebe, pak babicku, jejiho partnera, svedka, brachu a kamarafa :-)
Odpovědět
mě jde spíš o to, jestli nebude blbé, když v čele stolu budu sedět já s přítelem (teda to už bude manžel), vedle mě moji rodiče a svědkyně a právě nevím, jak to řešit na "jeho" straně stolu.
Odpovědět
Mám pouze bratry a zasedací pořádek budu mít- ženich a vedle neho jeho rodiče,babička,děda a svědek. Nevěsta a vedle ni tri její bratři a svedkyne. Takže se neboj a usad vedle ženicha toho , jak uznas za vhodné. 😉
Odpovědět
Udělala bych to především podle toho, jak to cítí přítel, jestli bude brát jako "náhradu" svých rodičů babičku, dědu nebo bratra. Ideální by bylo asi bratr, děda a babička s partnerem vedle sebe, ale možná vám vadí, že by pak svědek byl už moc daleko. My měli vedle sebe svědky, což by u vás problém vyřešilo (zvlášť pokud nejsou s partnery, přijde mi to lepší)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?