Zahradní party, jaké máte zkušenosti s mouchama a vosama?

Profilova fotka
Ahoj nevesty. Moje svatba bude pod sirym nebem(zahradni party).Jidlo budem resit formou rautu.Chci se zeptat jake mate zkusenosti s mouchama a vosama. Asi by se mi a urcite ani hostum nelibilo,kdyby byly stoly nalozene krasne naaranzovanym jidlem a lezly po nem mouchy.Stul planuju schovat pod velky bily zahradni stan,ale to mi pomuze jidlo uchranit jenom pred ostrym slunickem,ale co ty mouchy?Co se piti tyka,k dispozici budou kelimky s vicky a bude na kazdem jestli zvoli sklo,nebo kelimek.Ale nejak porad nemuzu domyslet to jidlo.Zakryvat vsechno potravinovou folii? Nezapari se to? Chci se vyhnout tomu,ze zabava bude venku a jidlo uvnitr. To mi pak venku bude hrat hudba,nebo se bude zrovna delat tombola nebo jiny program a polovina lidi bude sedet uvnitr u jidla,to nechci. Dekuju za kazdou radu.
Odpovědět
Profilova fotka
Pri grilovackach pouzivame takovehle sitky http://www.mojenakupy.cz/ochranna-sit... Prijde mi to praktictejsi nez folie. Pak se nam taky osvedcilo lapadlo na vosy od Tescomy. Na zakusky a ovoce bych mozna radsi pujcila kavarenskou lednici (nebo nevim jak to nazvat, proste ta s prosklenymi dvermi).
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoji,my to máme stejně,máme to udělané oběd uvnitř a grilovačka s rautem venku,máme pronajaté lednice takže na stolech bude vždy od každého jedna mísa salámy,sýry atd,zakryté folii at se to sní a pak se donese nové.do folie udělej pár menších řezů a nic se ti nezapaří...máme to také schované pod altánem skrz sluníčko,mouchy opravdu jinak nevyřešíš...bohužel :-(nebo nakoupit takové ty látkové výčka,prodává se to i u tamců,dáš to na to jako když dáváš poklop do mikrovlnky... to je holt úděl venkovních grilovaček a rautů....ty výka na to mužeš naaranžovat do stylu svatby třeba s popisky...já si to dělám doma,koupila jsem si krajku ve výprodeji,silné dráty a podle velikosti mís a talířů dělám tvary,čtverec,obdélník atd...drátek sem obmotala mašličkou at nejde vidět a pak jen přistehla krajku k tomu...navíc ikdybys měla hostinu nebo raut vevnitř při otevření dvěří se ti tam stejně mrchy mouchy dostanou......takže si až tak nevybereš,máme ještě nakoupené pochodně s olejem na odpuzení much,komárů...budou zapíchané okolo altánu tak uvidíme jestli to pomuže :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mockrat dekuji za oba prispevky, souhlasim,ze ochranna sitka na potraviny je praktictejsi. O te prosklene lednici uz jsme take premysleli a asi to vazne bude nejlepsi reseni.Ono jestli bude velke teplo,tak se na stoly stejne nebude moct dat skoro nic. Na ty pochodne jsem uz taky myslela,ale kvuli detem je budu moct pouzit az pozdeji vecer. Muzu se jeste zeptat kolik zhruba stoji pronajem takove lednice? Jen abych mela predstavu. dekuju
Odpovědět
Profilova fotka
@kajda82 Co jsem jen tak v rychlosti mrkla na net, tak to vyjde myslim za velmi slusnou cenu http://www.100gastro.cz/pronajem/ledn... http://www.profirental.cz/196,cz_pron... Pripadne bych to zkusila objednat pres nejakou cateringovou spolecnost.
Odpovědět
Profilova fotka
mockrat dekuju
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?