Zábava a program na svatbě, máte něco originálního?

Ahojte, přemýšlím co tak vymyslet, aby byla svatba zábavná a nezapomenutelná nejen pro nás ale i pro hosty :) V plánu máme mít fotobudku, Dj na večer a možná novomanželský kvíz... původně jsme chtěli karaoke, ale to by se nemuselo uchytnout.. tak jsme od toho upustili neb si nejsme jisti zda by se vsichni toho zpevu chytli, i kdyz jedna cast rodiny je hudebne hodne nadana ..co se tyce napadu - chtela jsem jeste svatebni tombolu, ale pravdou je, ze kdyz se cte 20. vyherni cena, zabava a pozornost hostu upada... (na svatbe bude hodne hostu a je blbe dat jen par cen..) Nemate prosim neco originalniho a super? co vsechny pobavi? Nechceme zadneho kouzelnika, barmana apod.. to ne.. spis neco, cim bychom pobavili hosty a pritom to pro ne nebylo na aktivitu moc narocne.. Jistě, že se bude celý večer tancovat, ale chtěla bych to ještě něčím oživit.. Děkuji za rady a pomoc! H.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nás bylo na svatbě 50 a tombolu jsem měla. Všichni se aktivně zapojili, bylo asi 20 cen a prodalo se kolem 400 lístků, všichni naslouchali a soutěžili, myslím, že tombolou nic nezkazíš a i Ti přijde navíc nějaká korunka :-) Pak jsem slyšela-hodně za Slovenska, že se vezme jutový pytel, dáš do něj hromadu oblečení co stáhneš od babiček z půdy, kroje, kulichy a pod, DJ hraje nějakou písničku, pytel v kruhu koluje z ruky do ruky a při zastavení hudby musí ten, kdo má pytel něco vytáhnout a hned si to obléct, na konci mají pak všichni celkem vtipné outfity a zábava je u toho taky prý velká:-)
Odpovědět
jee tak to je skvelej napad :D :D dekuju @millin to urcite vyuzijeme v pulnocni prekvapeni a tanec :D
Odpovědět
Tak nám svědek zařídil vystoupení klauna a to bylo opravdu pro všechny nádherné překvapení
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Nechci si to moc rozkecat, ale pripada mi to naprosto skvěle tak se musím podělit - bubnování, kolektivni. Novomanželský kvíz na družstva ženichovci x nevestovci. Fotobudka je skvělá, doufám, ze vyjde.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?