Vyhlášení prohibice a zítra svatební den

Profilova fotka
Milé nevěsty je tady některá která zítra má svůj velký den a bohužel vláda vyhlásila prohibici, alkohol nad 20%?
Odpovědět
Tak se holt prvni den manzelstvi neopijete. Myslim, ze se to da prezit.
Odpovědět
No je to v p . . . . i já se zítra vdávám :-(
Odpovědět
Profilova fotka
vzdyt se opit muzes i jinim alkoholem ne jen tim tvrdym holt je to tak ber to z te stranky ze je to porad lepsi takle nez aby se ti nekdo nedej boze na svatbe otravil
Odpovědět
Alespoň bude na co vzpomínat. Pak budete vnoučatům vyprávět, že to bylo tenkrát, když byla vyhlášená prohobice. My máme svatbu příští týden, tak doufám, že se to do té doby vyřeší a bude zrušena. Však slavit se dá i bez alkoholu.
Odpovědět
Profilova fotka
Na druhou stranu je to dobré vysvětlení pro to, proč svatebčanům neplatit tvrdej :D
Odpovědět
pivo, vino, frisco, bowle ....to je taky alkohol
Odpovědět
My máme taky zítra, jsem zvědavá jak to bude probíhat, ale asi ušetříme za tvrdej no :-D
Odpovědět
Profilova fotka
my máme svatbu za 14 dní a vůbec nám to nevadí, hlavní máme víno a aspon nam svatebcani odejdou po svých :-) i bez trvrdého jde svatba
Odpovědět
Jo, jde to i bez něj ;-) (víno, pivo) anebo hold vzít svoji pálenku z domu či ať každej donese něco co má doma z dřívějška a chodit do kufru auta svatebního řidiče pít z flašek vlastních zásob 8-) - no co to nenalíváš a nechlastáš v hospodě (ta z obliga) a přesto piješ :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já mám svatbu za měsíc a doufám, že to vydrží :) platit tvrdý nechceme, tchýně s tím nesouhlasí, navíc já jsem těhu .. jéé to by nám vyřešilo problémů :) a navíc, myslím, že krásná svatba se dá užít i bez alkoholu - tvrdého :)
Odpovědět
Profilova fotka
Fakt nechápu, co všechny řešíte. To vaše svatby stojí na tvrdém alkoholu?:-) Myslím, že piva, vína a dalších alkoholů do 20% je na trhu dostatek a hlavně - bavit se dá i úplně bez chlastu:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím, že na svatbě se dá bavit i bez tvrdého, já ho na své svatbě taky nebudu chtít...většinou se pije pivo, víno anebo třeba DOMÁCÍ slivovice či jiné -ice (tzn, že není z restaurace, takže OK)...teda aspoň tady u nás na Moravě :-) Nechápu, proč by všechno mělo stát na panácích whisky apod...no a tu vodku s džusem si hold pro jeden den všichni opustí ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
My jsme se také bavili dobře i bez tvrdého - respektive neplatili jsme ho a pokud vím, tak celkem z 45 lidí padlo za celý den asi jen 6 panáků a i bez nich by to šlo určitě v pohodě.. Takže to vůbec nevidím jako problém. Nejvíc se vypilo stejně piva a nějaké to vínko. Takže nealko svatba by mi vůbec netrápila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli výborné víno z Moravy a dva sudy piva. Muž mě den před svatbou přesvědčil, abychom v restauraci přece jen pár láhví tvrdého domluvili. K dispozici tedy hosté měli asi deset lahví tvrdého. Bylo nás přes šedesát a vypila se jedna láhev Becherovky :-) Jde to i bez tvrdého.
Odpovědět
Profilova fotka
Na naší svatbě se stejně nejvíc pila zlená a Jelzin no a ten se může. Na druhou stranu se taky hodně pil Fernet a ten bohužel zatrhli
Odpovědět
Profilova fotka
myslíte si že bude stačit 50litrů vína a cca osm piv na chlapa. Jde totiž o to že díky prohibice musím nechata doam slivovici a tvrdé, což jsme mysleli že hlavně se bude pít slivovice a víno. naše svatební rezerva tedy padne za pivo, takže díky bohu že jsem nějkaou měli. Jako kdo mohlo tušit že se vyhlásí něco takového a slivovice za 4 táci mi bude ležet ve skříni. lidí je 40. Likérů mám jen 3litry, jelikož jsem to brali jako doplnění, aby byl výběr .-(
Odpovědět
Profilova fotka
My měli svatbu v den vyhlášení prohibice, platila už i na nás, ale stejně se pilo uplně normálně...nejen víno a pivo,ale i havana, metaxa, vodka. jameson.....nikdo se nebál, na prohibici jsme kašlali,přeci si nenecháme zkazit náš den :-) Měli jsme výhodu, že jsme měli všechen alkohol vlastní, bylo to super a přežili všichni :-)
Odpovědět
Myslím, že pokud je slivovice domácí, z legální pálenky, můžete ji tam mít...Tam se nemusíte bát....On není zákaz pití, ale prodeje
Odpovědět
my máme svatbu za 11 dní :-D hostina je v kulturáku s tím, že tvrdý máme nakoupený, takže u nás se snad pít bude. Otázkou je ejstli se spíš sami lidi nebudou bát? Ale tak vína a piva bude taky..
Odpovědět
ahojky, u nás se pilo jenom víno a pivo, nealko a i tak se lidé bavili a bylo to v pohodě:-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky mě se na svatbě opili dva lidi z piva :-) a jeden borec si na židlých v předsálí i ustlal ;-) , takže myslím, že pokud bude někdo chtít se ožrat, ožere se - bohužel máme takové příbuzné. Pil se jelcin zlatý a jablíčko - myslím že pro tety a babičky je to dobrý výběr a hlavně víno a pivo. A překvapivě slivovice se vypilo dost málo, tak nezoufejte. Oni to pro jednou vydrží :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A vůbec, lidi, nechlastejte, neni to pěkný :-N
Odpovědět
Tak svatbu jsme měli už před 5ti lety :-D , možnost tvrdého alkoholu tedy byla, ale musím říct, že ve tvrdém se nejelo....stačilo víno a lihoviny do 20%. :-) Svatba byla skvělá a všichni si ten den i večer dobře pamatují. :-) Myslím, že tam nebyl snad nikdo, kdo by se sťal do němoty. Takže prohibice a svatba je asi zbytečné téma. :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Copak zabava stoji na lidech opitych tvrdym alkoholem? Dobra hudba a vinko ci pivko a neni co resit. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?