Výběr místa na hostinu?

Profilova fotka
Ahoj všem šťastně zadaným kráskám, chtěla bych se zeptat, jak jste řešily (nebo řešíte) výběr místa na hostinu? Jde mi o to, že nemáme vyloženě oblíbený podnik, po kterém by jsme sáhli a tak bych ráda nějaké kontaktovala. Znamená to, že musím do každé restaurace osobně a nechat si udělat nabídku (dle našich představ)? Přijde mi to takové trapné, když si pak to místo nevyberu a ten člověk se mnou stráví (třeba) 2 hodiny diskutováním coby kdyby.... Předem moc děkuji za cenné rady holky :-) Petra
Odpovědět
Ahojky, já vše řeším přes mail a 85% míst, které jsem oslovila měli přímo vypracovanou svatební nabídku (word, pdf) a až co se mi dále líbilo jsem se domlouvala na osobní schůzky :-). Takže neměj strach, oni s tím musí počítat 8-)
Odpovědět
Já si taky nechala zaslat předběžné info po mailu a až když se nám to líbilo, jeli jsme tam osobně. A určitě se neboj, že to bude trapný. Oni musí počítat s tím, že si je nemusíš vybrat. Určitě si nemyslí, že když si na tebe udělají chvíli čas, že tě to nějak zavazuje :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?