Vše na svatbu od A až po Z

Zdravím, ráda bych se zeptala, zda by se tu našla dobrá duše, která by byla ochotna mi poslat třeba svůj nějaký elektronický seznam, co vše musím zařídit na svatbu :D. Naše svatba se bude konat přesně za rok (jediné, co máme je místo). Na svatbě bude přibližně cca 50 lidí :). Budu moc ráda za všechny rady a připomínky, je mi jasné, že toho bude hodně na zařizování, ale někomu na svatbě jsem byla snad jednou a to ještě odpoledne, takže nemám ani ponětí, jak probíhá celý den. Děkuji.
Odpovědět
Dobrý den. Mně třeba na tohle velice pomohl Svatební diář, jsou tam všechny potřebné položky, nějaké rady, dá se tam zapisovat co máte, co je potřeba zařídit apod. Sepsané v počítači nic nemám, ale tohle byl opravdu velký pomocník.
Odpovědět
@michaelab91 K tomuto účelu je tady na stránkách roční svatební plánovač.
Odpovědět
Profilova fotka
@michaelab91 Každá svatba je jiná, hodně záleží na místě, kde to chcete mít, na rozpočtu, na ochotě třeba příbuzných či kamarádů s něčím pomoci a tak. Z našeho seznamu (prozaicky nazvaného "Kdo-co") jsem vycucla to, co je takové všeobecné. Přikládám printscreen. Kdybyste někdo měl zájem, pošlu pak soukromou zprávou :)
Odpovědět
Svatební plánovač zde na stránkách je super jako "nápověda" co a jak. Hodně záleží na stylu svatby a nehodící se prostě škrtněte.
Odpovědět
Profilova fotka
@lekulina Já jsem tam třeba hodně věcí nenašla, tak jsme si napsaly vlastní :)
Odpovědět
@ochotona Přesně a fakt hodně záleží na stylu svatby. My měli víc zahradní párty než klasickou svatbu a hlavně zorganizovanou za 4 měsíce :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Možno pomôže aj tento článok: http://www.beremese.cz/12-mesicu-do-s...
Odpovědět
Profilova fotka
@michaelab91 dobrý den, takové obecné povídání - co a kdy najdete u mě na blogu, viz. Stránky pod příspěvkem ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste se podívat na můj profil. Přesně na tohle je náš Svatbonet stavěný. Můžete si tu naplánovat úplně všechno včetně playlistu, vytvořit vlastní svatební stránku, nahrát fotogalerie, vložit seznam možných svatebních darů, instrukce pro hosty, cokoli Vás napadne. http://www.beremese.cz/catalog/vendor...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?