Vlastní sladké na svatební hostině v restauraci

Profilova fotka
Je to obvyklé, že se objednává sladké na hostinu odjinud a ne od restaurace? Setkala jsem se s názorem, že když restaurace dělá dezerty a umí udělat i dort (který se nám ovšem vůbec nelíbí, protože přeci jen cukrář profík to umí jinak), že bychom si měli veškeré sladké zajistit od nich....?
Odpovědět
@barbora_b Je to obvyklé. Měli jsme dort i koláče svoje. Brali to jako samozřejmost, sice nám nabídli, že nám to zajistí, ale pokud máme svoje není problém. Mohou snad vydělat s rozhodně vydělají i na všem ostatním, tak proč zakazovat sladké.
Odpovědět
Profilova fotka
Nejspíš záleží i na tom jestli daná restaurace umí rozlišit kvalitu a kvantitu. Pokud bych neměla dort podle svých představ asi bych si jej nevzala. Každopádně zase na druhou stranu dort z restaurace má výhodu, alespoň ušetřených nervíků, co kdyby se mu něco "stalo" při převozu a tak?
Odpovědět
Profilova fotka
@gebymaruska no já převoz dortu nemusela řešit, pekárna mi ho doveze na místo v chladícím vozu..
Odpovědět
Profilova fotka
@barbora_b tak když sme byli domlouvat oběd a večerní raut v restauraci, tak sme řekli že si přivezeme vladtní cukroví a dort... Dewn předtím sme to tam dovezli - mají na to vyhrazenou speciální lednici! (bacha aby to třeba nedali k masu)... a pak nám dort pěkne nastavili na stůl a o rozložení cukroví na tácy se taky postaraly...
Odpovědět
prijde zcela běžné že si na svatbou berou lidé vlastní sladké - koláčky často pčou v rodině a dort je věc, který chce mít každý podle svých představ, takže hledá cukrárnu kde mu ho udělají. Takže by neměl být problém mít sladké svoje, dovoze se den předem a oni ho jen naskládají na stoly.
Odpovědět
Profilova fotka
@lenule123 také tomu nerozumím, přece dezerty, co dělají restaurace a ty, co dělají cukrárny, se celkem hodně liší...cukrárny spíš dělají menší dortíky apod., restaurace pak sladká jídla typu horké maliny se zmrzlinou
Odpovědět
my jsme měli svatbu ve 4* hotelu, mají tam vlastní cukrárnu a dělají jak dorty, tak zákusky, minizákusky, .... Stejně jsme si ale koláčky i cukroví přivezli svoje (od různých dodavatelů) a v hotelu s tím neměli nejmenší problém. Takže ano, příjde mi říjde mi to úplně normální. Když jsme to řešili my, tak jsem se nad tím vůbec nepozastavovala :-) . Ale pravda je, že dort jsme si nechali dělat v hotelu - ale nemuseli jsme. Rozhodli jsme se sami, protože víme, že tam dělají dorty fakt výborné :-)
Odpovědět
@barbora_b Baru, my jsme měli taky veškeré sladké svoje (dort, koláčky, minidezerty na raut) a restaurace s tím neměla nejmenší problém, respektive majitel s tím počítal - je teda taky pravda, že oni by nám svatební dort ani koláčky neudělali (minidezerty asi možná jo)... ale spíš si myslím, že je běžný mít svoje odjinud, než zajištěné přímo od restaurace.. Jak píšeš, kolik restaurací si může dovolit dělat sladké na takové úrovni aby ti udělali dokonalý svatební dort podle tvých představ?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?