Vlastní příprava rautu s harmonogramem

Ahoj, plánuji svatbu s vlastním jídlem a potřebuji poradit. Oběd klasika svíčková ve 13:00 (pro 43 lidí) a okolo 15:00 chci vytáhnout raut. (50 lidí + 7 dětí) Plánuji raut viz fotka. + koláčky a cukroví Co myslíte bude to hodně málo ? ... nemáte někdo zkušenost ?? a co říkáte na harmonogram prací ? může to kuchařka za 8 hodin zvládnout všechno ? myslíte že se tam něco zkazí když se to připraví dopředu ? Předem mnohokrát děkuji za postřehy a rady :-) ..
Odpovědět
To s tou svíčkovou doufám nemyslíte vážně. A zbytek je značně poddimenzován, např. řízků je potřeba aspoň 10 kg na takový počet lidí.
Odpovědět
My jsme měli také raut a muž je kuchař a vše si dělal sám... ......Svíčková by se měla připravit den předem, to kuchařka s těmi ukoly nestihne, jestli má být pořádna a hlavně by se měla proležet! řízky se obaluji v den smažení. Saláty až na šopak se mohou udělat v pátek . Měli jsme crostiny a bagety klidně opěčte den předem,je to i lepší... Pokud máte jednu kuchařku, tak ji tedy lituji v tu sobotu - bude mít aspon někoho k ruce? Jinak co se týká množství a mělo by to být od těch 15 hod, jak píšete do večera, tak toho je opravdu dost málo....
Odpovědět
@aanetka83 Ahoj, moc děkuji za informace. Mohla bych tě poprosit poslala by jsi mi do zprávy co vy jste měli všechno v rautu a v jakém množství pro kolik lidí ? .... Jinak moc děkuji za tip ty crostiny jsem vůbec neznala a vypadá to skvěle.
Odpovědět
Ahoj, až budu dnes doma tak ti písnu, musím se zepat muže a juknout na faktury :-D
Odpovědět
@aanetka83 předem moc moc děkuji :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?