Ahoj, plánuji svatbu s vlastním jídlem a potřebuji poradit. Oběd klasika svíčková ve 13:00 (pro 43 lidí) a okolo 15:00 chci vytáhnout raut. (50 lidí + 7 dětí)
Plánuji raut viz fotka. + koláčky a cukroví
Co myslíte bude to hodně málo ? ... nemáte někdo zkušenost ??
a co říkáte na harmonogram prací ? může to kuchařka za 8 hodin zvládnout všechno ? myslíte že se tam něco zkazí když se to připraví dopředu ?
Předem mnohokrát děkuji za postřehy a rady :-) ..
My jsme měli také raut a muž je kuchař a vše si dělal sám...
......Svíčková by se měla připravit den předem, to kuchařka s těmi ukoly nestihne, jestli má být pořádna a hlavně by se měla proležet! řízky se obaluji v den smažení. Saláty až na šopak se mohou udělat v pátek .
Měli jsme crostiny a bagety klidně opěčte den předem,je to i lepší...
Pokud máte jednu kuchařku, tak ji tedy lituji v tu sobotu - bude mít aspon někoho k ruce?
Jinak co se týká množství a mělo by to být od těch 15 hod, jak píšete do večera, tak toho je opravdu dost málo....
@aanetka83 Ahoj, moc děkuji za informace. Mohla bych tě poprosit poslala by jsi mi do zprávy co vy jste měli všechno v rautu a v jakém množství pro kolik lidí ? .... Jinak moc děkuji za tip ty crostiny jsem vůbec neznala a vypadá to skvěle.