Víte o prostoru (kempu) pro svatební hostinu? Kolem Prahy

Profilova fotka
Chci se zeptat, nevíte některá o nějakém místě (kempu), který by se dal pronajmout na víkend za účelem svatební veselky? Ale abychom tam mohli mít vlastní jídlo a alkohol. A někde v okolí Prahy.
Odpovědět
Profilova fotka
Koukněte se restaurace Koliba- Dolínek Odolená Voda. Srub k pronájmu, vlastní jídlo, jen pivo člověk musí mít od nich. Taky se tam bereme :-) kolibadolinek
Odpovědět
Profilova fotka
Jé to vypadá hezky a jak to tam vypadá cenově? Kolik za to platíte?
Odpovědět
ahojky, taky se my moc líbí toto místo.Ale bohužel si myslím že do 9.hod. bychom opravdu nestihli srub uklidit a opustit, zdá se mi to příliš brzy... Sruby Pronájem 5.000,- Kč od 11 hod. jednoho dne do 09 hod druhého dne / v uvedenou hodinu musí být sruby uvolněny./ Nelze den dopředu, většinou tam jsou akce/ Sruby jsou vybaveny kuchyňkou + lednice, pivo vždy dodáváme, ostatní jídlo a pití si lze donést . Ve srubech jsou skleněné pullitry na pivo. Jiné nádobí není k dispozici. Lze vyřešit nádobím na jedno použití. Před srubem je k dispozici 1 popelnice na odpad. Odpadky z Vámi doneseného zboží, které se nevejdou do popelnice si musíte odvézt.. Nebo je možné si přikoupit další popelnici. Dřevo do krbu dodáváme na objednávku - 1 m/350,- Kč. Při placení je vybírána vratná záloha na případné škody.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my máme svatbu na Sázavě a rozhodli jsme se pro rekreační středisko Poddubí. Majitel úžasný, jde se s ním domluvit snad na všem, ceny lidové sazava
Odpovědět
Profilova fotka
No tak v Kolibě mají stejně už na náš termín plno. A s těma podmínkama, co píše mydva2006, to teda nevím, jestli by nám to vyhovovalo. No ale to už je ted jedno. efcomil: Na Sázavu jsem napsala email, tak uvidíme, co nám odepíší. Ale když jsem koukala na ceny ubytka, tak to vypadá dobře :-) A jídlo a pití máte jejich?
Odpovědět
Profilova fotka
Udělají nám obídek a nějaký ten švédskej stůl, jinak jsme domluveni na vlastním prasátku a vlastním vínečku, pivko. nealko a tvrdý od majitele.. myslím ale, že se s ním dá domluvit opravdu na všem, my jsme byli nadšeni!!
Odpovědět
Profilova fotka
Jé no tak to máte super! Tak doufám, že nám to taky tak dobře dopadne!
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mi pan majitel odepsal a teda pronájem za 40 000, to teda nedáme ani náhodou. No nevim teda jestli jsem psala tomu samýmu, protože přes ty stránky, co jsi mi napsala, tak na ty jsem se nedostala. Ale asi jo, protože víc středisek Poddubí tam není ne?
Odpovědět
Profilova fotka
Možná že je ta cena taky taková, že je to v době sezony no.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, hele to je tedy fakt divný? :) To by Vás vyšlo levněji v restauraci ]-( A jaký si měla podmínky? my budeme mít ten základ od nich, a zaplníme to středisko z větší části, takže za pronájem nechtěl nic... ale říkal, že kdybysme třeba chtěli svoje pivo, atp. tak pak že to řeší formou pronájmu... Napíšu ti do schránky kontakt, jestli si opravdu kontaktovala to středisko :) Držím palce..
Odpovědět
Profilova fotka
No tak ta adresa, co jsi mi psala souhlasí, tak přítel tam bude zítra radši rovnou volat. Já jsem ptala, tak nějak obecně, jestli třeba je možný mít svoje pití, jídlo. A možná, že asi když máme většinu svoje, takže účtuje ten pronájem, ale nevim no. Radši fakt telefonicky. Ale ty ceny, co píšeš, jsou fakt lidový, to bych fakt možná měla raději vše od nich. Hlavně by pak neúčtovali ten pronájem a to by bylo super!
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to jsem zvědavá, jak jste dopadli :) My jsme taky nejdřív chtěli svoje jídlo a pití a vzhledem k těm cenám a ochotě nebylo co řešit..
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj holky, řeším stejný problém jako montonik a dneska jsem narazila na Vaši diskuzi... Byly jste se některá v tom kempu Poddubí podívat? Našla jsem si nějaké stránky kempu a kromě ne úplně repre fotek pokojů jsem nenašla žádný interiér... :-( Ad kontakt, žádné konkrétní jméno jsem na stránkách nenašla, ale třeba neumím hledat ;-) Dík za info :-) ...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my jsme v campu byli a je to tam opravdu v pohodě, teda jestli nejste nějak extra zmlsaný :-) Navíc ty fotky na netu nejsou aktuální, vypadá to tam jinak, zvlášť venku. Teď tam probíhá rekonstrukce, takže v dubnu to tam bude už vypadat zase mnohem lépe :-) Pošli mi do pošty e-mail a můžu ti poslat fotky, co jsme pořídili meilem..
Odpovědět
Profilova fotka
efcomil: myslíš, že bys mi taky poslala fotečky? Pošlu Ti meil jo? S pánem jsem jinak už hovořili a vypadá to snad slibně, jen to bude chtít spíš určitě sejít se osobně něž takhle telefonicky, ale ted byl nějak mimo.
Odpovědět
Profilova fotka
Uvidíš, že až s pánem budete osobně mluvit a uvidíte to tam, určitě se Vám to zalíbí :) My tam jedem zase v dubnu, domluvit podrobnosti a ochutnat papů, tak se těšíme.. místo se všem líbí, tak se těším a myslím, že to bude fajn svatbička :-) Fotky pošlu!
Odpovědět
Efcomil, díky za fotečky, vypadá to tam docela hezky:-). Asi si tam uděláme s přítelem někdy v březnu výlet :-) Svatbu jsme si (minulý týden :-D ) naplánovali někdy na první půlku září, takže je snad ještě čas :-) Holky, kde se vlastně budete vdávat? Máte nějaký tip, kde je ještě šance, že není beznadějně obsazeno? Uvažujeme o Viničním altánu, ale v září tam bude vinobraní a tudíž na matrice ještě nevědí, jestli se bude oddávat i druhý týden v září... :-(.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za fotečky, vypadá to tam fakt hezky. Akorát je to vevnitř dostatečně veký? Já jen, že nás bude asi tak 60 lidí. A máme taky objednanou kapelu, tak jestli se tam dá i pořádně tancovat? No my na Chodovský Tvrzi. Viniční altán je moc hezkej, ale právě náš termín už měli zabranej. Hezky je taky v Pruhonicích, ale tam je to taky asi vše obsazený :-S
Odpovědět
Profilova fotka
No prostor na spaní má cca. 70 lidí, tak snad jo :) Je to taková dlouhá nudle :) Taky počítám s tím, že nebudou všichni pořád narvaný vevnitř, ale budem i venku.. pokud nebude pršet, tak to bude v pohodě.. a tančit se tam určitě dá, když se ty stoli nějak pošoupnou... nás asi taky tak těch 60 bude.. My máme obřad v Sázavském klášteře, je to asi 10, nebo 15 kiláků od Poddubí... :-)
Odpovědět
Ahoj ráda bych oživila tuhle diskusi, protože to vypadá, že splnit si přestavu hostiny tak, jak potřebujeme, je snad nemožný. Budeme to mít v létě a tak hledáme místo, kde následně udělat raut pro cca 50 lidí, ale tak abychom si mohli donést vlastní jídlo a pití - zkrátka potřebujeme jen prostor v Praze třeba nějakou zahradu nebo tak. ..poraďte
Odpovědět
jo a prosím kemp ne...
Odpovědět
Profilova fotka
Holky budete mít teda některá svatební hostinu v tom Poddubí? My se tam dnes byli podívat a s novým majitelem jsme se už dohodli. Efcomil: ted tam stále probíhá ta rekonstrukce, takže Vy tam budete i přesto?
Odpovědět
Ahoj, chci se zeptat budu se vdávat na Dobříši a scháním nnějaký srub na svatební hostinu v okolí mé svatby.Prosím poraďte
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Ahoj, měl někdo hostinu v tom Poddubí? Kolik lidí cca jste tam měli a jak se to pohybovalo cenově?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?