Víc lidí než židlí na svatební hostině, poradíte?

Profilova fotka
Ahoj nevesty, mam takovy mensi problem :-| Na miste, kde budeme mit hostinu, mame maximum zidli 58 a hostu jsme pozvali 60 + deti, protoze to proste uz neslo zkrouhnout, ale ted resime problem, ze nam vsichni potvrdili ucast a nevime, jak to udelame s mistama. Deti jsem dala k vedlejsimu stolu, kam jim pripravim omalovanky, bublifuky apod., aby si mely s cim hrat a bylo vic mista pro dospele, ale porad mi chybi 2 zidle. Hostinu delame ve volnem stylu s rautem a grilovanim, mame domromady 2 mistnosti [1 na tancovani, 2 na jidlo] a jeste mame zahradku, kde se bude grilovat, ale davame jmenovky kvuli zacatku, aby nebyly zmatky a hlavne aby kazdy mel sve misto na pripitek. Potrebuji tedy nejakou radu ci nazor, jak toto vyresit :-( Predem dekuji vsem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud chybějí "pouze" dvě židle, tak co si je někde vypůjčit a pak vrátit? Třeba i z domova a pokud nemáte podobný, tak byste je mohli mít ty se ženichem a hodit přes ně potah např.
Odpovědět
my to tak na svatbe meli taky - nebo je to v pohode :) pracujeme oba ve zdravotnictvi, takze do posledni chvile nekteri nevedeli jeste se jim podari prehodit sluzby, mame vetsinu kamaradu s malymi detmi, tak ti nevedeli jestli 100% klapne hlidani - takze jsme na vecer meli 70-100 lidi, tak jsme objednali raut a posezeni pro 85 - zlata stredni cesta, ale doslo o 10 vic - vubec to nevadilo, vecer uz lide koluji - nekdo kouril, nekdo tancoval, nekdo sedel na baru - vubec nevadilo ze bylo o 10 zidli min nez lidi :)
Odpovědět
Měla jsem to skoro stejně - jak typ svatby, tak počet osob, vevnitř bylo asi 50 míst + čtyři stoly na venkovní zahrádce. Nebyl v tom vůbec problém, někteří hosté z různých důvodů dorazili o něco později a to už se tančilo, korzovalo, takže místa bylo pro všechny dost. Jmenovky bych ve tvém případě tedy vynechala a ten přípitek můžeš vyřešit třeba tak, že se všichni shromáždí ve stoje kolem vás na tanečním parketu, kde můžeš mít připravený třeba stoleček se skleničkami nebo obsluhu s tácem, která skleničky všem rozdá. Stejně po přípitku bude následovat váš první tanec, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
Když budeš mít na svatbě zlé lidi, i dostatečný počet židlí nezabrání tomu, aby si někdo na cokoliv po svatbě stěžoval nebo Tě pomluvil. Z toho plyne, že dobří lidé se vždy a všude vejdou, i kdyby nebyly stoly. Navíc. Každé faux pas na svatbě je po svatbě příjemnou a humornou vzpomínkou. Ve Tvém případě např. "Pepo, pamatuješ, jak naše babča seděla Tvému dědovi na klínu, protože nebylo kam sednout?" :-) Svatba má bát oslava. Ne trápení.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?