Venkovní hostina Třebíčsko

Milé nevěsty, máme venkovní svatbu poblíž Třebíče a nemůžeme sehnat nikoho, kdo by nám dovezl a zajistil hostinu. Už uvažujeme, že to necháme zajistit z Brna, ale nechce se mi to nechat vozit z takové dálky. :( Budu ráda, pokud budete mít nějaké tipy a kontakty, začínám z toho být nervózní. :) Díky, Marťa
Odpovědět
Dobrý den, mohla bych se zeptat kde mate svatbu venku. taky uvažujeme o svatbě venku okolo Třebíče a nemůžeme nic najít.
Odpovědět
Profilova fotka
Napadlo mě Jaroměřice nad Rokytnou, restaurace Viola zajišťuje cateringové služby.
Odpovědět
Maatees: Přítel je z Výčap, bereme se přímo tam - na kopci u myslivecké chaty. Je to příjemný kompromis mezi úplnou přírodou a civilizací. Denii_ii: Díky za tip. S Violou jsem komunikovala, ale poslední dobou na ni slyším samou kritiku, tak se dívám raději jinde.
Odpovědět
A Třebíčanka? Švagr se švagrovou catering od nich měli (hostina v kulturáku) a jak oběd tak raut byl velmi chutný a že si navymýšleli tataráky, roastbeefy kde co. :-)
Odpovědět
My jsme se byly dívat v Lesonicích v hájence. Je to tam fakt krásny, malý rybníček, s molem a malinky altán. Velky party stan by jsme chtěly postavil kousíček od hájenky je tam na to prostor. Na to wc by se mohlo chodit do té hájenky ale co ta elektrika, tahat to přes kabely to je asi blby.
Odpovědět
Maatees: V Lesonicích to neznám, ale zní to pěkně. :) Jak píšeš, ta elektrika je naprd. Proto to taky máme takto u chaty, kde je vše zapojené, a ne na palouku v lese, kde jsem to původně chtěla. :) Krtikkrtovaty: Už se mi s nimi podařilo spojit, nejdřív vůbec nekomunikovali. Jsem ráda, že na ně slyším pochvalu, ještě jsem o nich od nikoho neslyšela. :)
Odpovědět
@martah22 No v restauraci mají příšernou obsluhu, ale jídlo dobrý... A na té svatbě nám opravdu chutnalo. A co říkala švagrová tak i cenově je to vyšlo dobře.
Odpovědět
A jak je to stou chatou mysliveckou na tom kopci ve Vycapech? Tam mate hostinu?
Odpovědět
Maatees: Ano, máme to celé venkovní, takže i hostinu máme přímo tam venku. Krtikkrtovaty: S Třebíčankou jsme nakonec skončili, byla s nimi neskutečná domluva. Ano, cenová nabídka byla dobrá i menu vypadalo sestavené dobře, ale měli jsme domluvenou ochutnávku měsíc dopředu, pán dva týdny předtím vůbec neodpovídal a den předtím v 10 večer mi napsal, že dvě třetiny ochutnávky vůbec nebudou. Opravdu to nepůsobilo seriózně. Nakonec jsme se dohodli s paní Polehlovou (je již provdaná, ale nevím, jak se jmenuje nově) z Kramolína, z ochutnávky, ochoty i dosavadní komunikace jsme nadšení.:)
Odpovědět
O tech Výčapech začneme uvažovat to zní dobře, ani to daleko od nás :) Kdy máte svatbu vy?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?