Vejdem se do 15 000 za piti?

Profilova fotka
Holky myslite,ze je realne se vejit za piti do 15000kc v restauraci?Bude cca 50 dospelich a 10 deti, tvrdy alkohol mit nebudeme,pouze pivo,vino,veskere nealko.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to si myslím,že 100% my počítám tak 8.000kc a bude nás 40 včetně 5deti .....tvrdý alkohol nehradime...;-)
Odpovědět
Zalezi na podniku a jak a co budou hoste pit. My pocitame pro 35lidi 160 piv,35 lahvi vina a nealko netusim-cca 1,5l sladkeho piti/os. +voda.
Odpovědět
Profilova fotka
To byste se měli vejít! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
urcite jo :) my se to teto castky vejdem i s tvrdym :D
Odpovědět
Profilova fotka
Máme stejný počet lidí, jen víno a šampaňské na welcome drink a k přípitku nás vyjde na cca 30tis. Ale zase to je na celé odpoledne a noc, budeme na jednom místě od obřadu. Všichni nás ale varovali, ať pohlídáme především nealko a vody. Pokud je svatba v létě a budou vám účtovat 0,3dl lahve, tak se dostane na hodně vysokou částku. Nejlepší je domluvit si karafy s vodou, klidně kohoutkovou.
Odpovědět
Profilova fotka
@evmino ja se bojim taky toho nealka prave,dzusy pro deti a tak.Chci pozadat jestli by bylo mozne nakoupit misto tech sklenenych dzusu krabicove a dat to do dzbanku naredene s vodou,tak sem zvedava jestli nam to umozni
Odpovědět
Profilova fotka
My meli přesně 15tis. Ale včetně panáků (i když se jich žádné extrémní množství nevypilo). Voda byla ve dzbankach zadarmo. Od cca 12hod do 2:00 ráno. 35 lidí, z toho 2 děti kolem 13let a jedno 6ti lety
Odpovědět
Profilova fotka
Nejvetsi naklady mi prijdou vzdy za nealko, 2dcl vody za 25 ci 30kc co si tak pamatuju je neskutecny, ja bych si vyzadala vodu v dzbanech, ta voda ve skle je povetsinou stejne kohoutkova jen se tvari vic luxusne. To vam usetri tisice.
Odpovědět
Profilova fotka
My měli za pití cca 8.000,- v počtu 35 lidí s tím, že i voda na stolech byla zpoplatněna. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nám řekli 15 Kč za karafu vody, ale pořád je to za 1 litr ve džbánu s ledem a citronem, než 30Kč za 2dcl za lahvičku.
Odpovědět
My se se stejnou castkou musime vejit pro 100 lidi. Dali jsme vybrany napojovy listek, kde jsou veci, ktere platime dp vycerpani penez. Jsou tam tocene limonady,voda, pivo,vino kava,caj a na stolech budou dzbany s vodou a se stavou s mrazenym ovocem, to koupime my. Tvrdy a specialni veci si budou hoste hradit sami. Melo by nam to vydrzet cca do 22h,mame odpoledni svatbu. Takuvidime,kdyztak budeme mit jeste malou rezervu :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?