Vegan na svatbě masožroutů

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, měla bych otázku, hlavně pro ty, jichž se to týká. Na svatbě budeme mít cca 60 hostů a jedna slečna je veganka...Je mi blbý nechat jí celý večer (den) jen o zelenině a ráda bych tam měla alespoň jeden veganský chod, ale jako masožrout nemám představu, jaký by to měl být tak, aby si to popřípadě klidně vzali i ostatní, ale aby to splňovalo veganskou ,,normu". Máte někdo zkušenost nebo čeká vás něco podobného?
Odpovědět
Moje sestra je také veganka a budeme řešit stejný problém. Spíš než úplně jiné jídlo plánujeme veganskou alternativu pro naše menu... Polévky nejí, takže nám to zjednodušila a jako druhý chod plánujeme něco hodně masového (kromě sestry jsme všichni masomilci), takže jestli budeme mít nějaké dobré brambory a například steak, ona dostane grilovanou cuketu nebo něco se špenátem - cuketu i špenát zbožňuje. O hlavní jídlo bych se nebála, dnes už vegani nejsou velká rarita a restaurace na to bývají připravené. Já se spíše bojím o dort a další sladké, to bude podle mě větší komplikace.
Odpovědět
Profilova fotka
s jedlom problem nebude.. vzdy sa lahko ugriluje nejaka zelenina atd.. ale mam pre teba par sladkych tipov ktore su skvele a zvladnes ich pripravit aj sama alebo mozes niekoho poprosit... ked peciem ja, vzdy mam pocit ze mi to manzel zje skor nez je hotove cesto alebo to vychladne :) skus popozerat, snad to bude ok :) http://www.veganotic.cz/clanky/283-co... tieto susienky su super ale dost hutne teda, mandlove maslo som nahradila ovsenymi vlockami namocenymi vo vode. su to take pudingove kolacky http://www.veganotic.cz/clanky/280-co... podobne robim ale po svojom... rozmixujem susene slivky, nesolene arasidy, trochu soli a kakao. vytvarujem zamrazim... ked som ich robila prvykrat nestihla som ich ani zamrazit, zjedli sme ich okamzite... ta kombinacia arasidov a sliviek je skutocne neuveritelna.... toto skutocne odporucam!!! http://www.veganotic.cz/clanky/124-vy... tuto tortu som si tiez vytunila.. na panvici s klincekami som upiekla hrusky, zalievala vanilkovym pudingom.
Odpovědět
Profilova fotka
@magdalenatomkova @smea holky moc děkuju, a hlavně za ty recepty!!! Po víkendu je vyzkouším ;). Kdyby vás ještě něco napadlo, sem s tím ;)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
ahoj, jak to dopadlo? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@foxelle Ahoj, nakonec jsem zadala jedný veganský restauraci zakázku, že chci předkrmy, hlavní chod a nějaký obložený talíře, aby to bylo čistě vegan, cca pro osm lidí (počítala jsem, že si dají i ti, co nejsou vegani, že ochutnají...a taky že jo), snědlo se všechno =). Za mě nejlepší rozhodnutí =). Takže nám to připravili a my si to jen dovezli na místo hostiny.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?