V kolik obvykle končí svatba?

Zdravím, z názvu asi chápete na co se ptám :-D ... Byla jsem na svatbě která končila kolem 5 ráno a naopak i v 1 v noci... Ale zas to byly dva úplně rozdílné páry...potřebuju vedět ten průměr kvůli kapele, která mi nevydrží zpívat 12 hodin v kuse... :-D Jak jste to holky měly na vaši svatbě? Díky za odpovědi :)
Odpovědět
@l9820 U nás se končilo v půl 3 a kamarádi to měli podobně. Kapelu jsme měli domluvenou na 17 hod. (nachystání nástrojů a zkouška ozvučení taky něco zabere), hrát začali asi 17:45. Vydrželi zhruba do 1 (což bylo skoro o hodinu a půl déle, než bylo smluveno, ale jsou to rodinní známí). Pak se pouštěla hudba z noťasu.
Odpovědět
U nás se končilo před třetí hodinou ráno.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že to je otázka, na kterou bude tolik různých odpovědí, kolik je jen typů svatebních hostí...takže opravdu hooodně... Tedy myslím, že lepší cesta, než tu zjišťovat milión různorodých odpovědí, je, zamyslet se, jací jsou právě ti moji svatební hosté, tj. jaké je věkové složení, jak moc to jsou "pařmeni" apod...;-) Z toho se pak dá cosi odvodit, na druhou stranu, i tak tam jsou další proměnné (např. počasí), které nikdy nebudete vědět dopředu, a které s tím předpokladem můžou taky pěkně zamávat...;-) Takže suma sumárum, řidila bych se podle těch svých hostí, ale také hlavně podle sebe ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My poslední hosty rozvezli kolem půl druhé ráno. :-) Ale měli jsme Dje, tak ten by hrál klidně dál. :-) Ségra měla vloni kapelu a ty skončili s hraním cca. chvilku po půlnoci a hráli od dvou odpoledne.
Odpovědět
Děkuji za názory, chci se právě vyhnout tomu, aby se v poslední chvíle pouštěla hudba z noťasu... příjde mi že nakonec by to měla kapela hezky uzavřít se vším všudy a ne prostě odejít a my museli hledat písně na youtube :-D
Odpovědět
U nas my jsme odchazeli kolem pul 2,(zenich pod obraz) ostatni kolem 3 ale jeste pak sedeli v recepci, nekteri az do snidane :D... my to vyresili ze kapelu jsme měli od 14:30 do cca 20:00 a pak dj a klasicka diskoteka. Pry vypinal v ty tri, ale hral by dal ale uz nebylo jaksi pro koho Ale zazila sem svatby kde se koncilo v 11 a taky kdy se jelo do ty snidane, fakt to zalezi na skladbe hostu. My pocitali tu 3-4 ranni a vyslo to
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že obvyklý čas je okolo třetí. Ale byla jsem i na svatbě, kde se končilo okolo půlnoci a fakt to všichni zabalili a šli domů. Prostě záleží na složení hostů, na náladě a taky na domluvě s tím místem, kde to máte. Bydlím u místa, kde se dělají svatby a většinou je odtud vyrazí okolo půl jedné, jedné, a skupinky "přeživších" pařičů pokračují ještě dál do nějaké hospody.
Odpovědět
Opravdu zásadní věc je, jak píšou i ostatní, jaké složení hostů tam budete mít. Pokud bude hodně pařmenů, co chodí často na nějaké akce a umí se bavit do rána, tak nejspíš i na svatbě vydrží hodně dlouho. A pak by nebylo úplně příjemné je posílat domů v rozpoložení, kdy se chtějí bavit dál. Naopak u lidí bez velkého vztahu k hudbě a alkoholu nějaké ponocování nehrozí. Druhá věc, která na to má velký vliv, je taky časování celého dne, tj. odkdy se ta zábava začne rozjíždět. Je hodně velký rozdíl, když je obřad v 11 a ve 14 je potom už po hostině a začíná se hned zapíjet a nebo když je obřad až později odpoledne a první tanec třeba až kolem 20-21 h. Na druhou stranu se to dopředu často odhaduje těžko, může to ovlivnit třeba i počasí, "funkčnost" prostoru na daném místě a samozřejmě i to, jak kapela hostům sedne. Obecně nejčastější konec svateb bývá kolem druhé, max druhé až třetí. Do čtyř hodin a víc to jsou spíš výjimky. Stejně tak brzký konec kolem půlnoci nebo dřív je výjimka a vždycky to je ve společnosti, kde se nepije alkohol a kde nejsou lidi zvyklí ponocovat nebo bavit se u hudby.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?