V kolik hodin končí Vaše svatební hostina?

Ahooj holky, do kolika hodin plánujete, že bude trvat Vaše svatební hostina? Jde mi totiž o to, že máme trochu dražší kapelu a plánujeme, že by hrála do půlnoci. Proto zatím ani neřeším "popůlnoční šaty". Tady na beremku se mi zdá, že většina svateb trvala až do ranních hodin - do tří a podobně. Díky :-) a jsem zvědavá jak to máte Vy :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
no až tak do tří :)
Odpovědět
My budeme končit o půlnoci. Jednak kvůli tomu, že každá hodina navíc po půlnoci by nás vycházela na cca 10 tis. (po půlnoci se už platí pronájem sálu, další hodina open baru, kapela...), a taky protože se chceme aspoň kousek toho dne užít sami dva. Kdo chce pařit do rána, tak bude mít řeči, i když skončíme v 1 nebo ve 2 ráno, takže za ty peníze nám to nestojí. Radši za ty ušetřené peníze vymyslíme ještě nějaký program na neděli, nejspíš plavbu po Vltavě.
Odpovědět
Profilova fotka
@xvitko13 my teda meli svatbu trochu obracene, "hostina" a volna zabava trvala asi od 15 do 20 hodin (z toho jsme se s partnerem od 18 do 20 hodin fotili), ve 21 hodin obrad, pak prohlidka hradu, ktera skoncila asi ve 22:30. Cajovnu jsme meli pronajatou do 23 hodin, takze jsme zacali balit a asi ve 23:30 jsme hrad opousteli :-) mame 2 male deti, takze uz jsme to pak nechteli nijak natahovat a chvili po pulnoci jsme byli doma. Vsichni jsme byli unaveni, ale ja stejne jeste dlouho nemohla usnout :-D a rano jsem pak byla brzy vzhuru, takze cely dalsi den jsem byla skoro mrtva :-D kdyztak si po pulnoci muzete pripravit hudbu treba na CD, myslim ze takhle v noci uz ani kapela neni potreba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
okolo 3 am, nepriplacame ani za priestor, ani za hudbu, ani za nic ine, ceny su konecne...
Odpovědět
Profilova fotka
Mimochodem nasi 2 svedkove se sli bavit i po navratu z hradu a vubec jim nevadilo, ze ve meste nebyl otevreny zadny bar, ani hospoda (svatba byla ve ctvrtek). Skoncili na nedaleke benzince a bavili se tam s obsluhou... :-D
Odpovědět
Díky za reakce holky :-) My bychom rádi končili do tý půlnoci jednak z důvodu té kapely a také bychom chtěli aspoň něco z toho svatebního dne mít pro sebe a ne ve tři hodiny ráno padnout a nevědět o sobě :-D Tak koukám, že nejsme jediní :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, obrad nam zacina v 15 hodin, tudiz budem parit klidne az do rana, jak se nam bude chtit. Kazdopadne svatebni noc vubec neresim. Tu si radsi uziju jakykoliv jiny den se vsim vsudy..
Odpovědět
Profilova fotka
@xvitko13 ja nejsem zadny do noci bavici se clovek, takze mi vyhovovalo, ze jsme v urcenou hodinu skoncili a jeli domu :-) i kdyz nam bylo nabidnuto, ze bychom samozrejme mohli slavit i dal, jen bychom zaplatili 2 lidem, kteri museli byt po celou dobu pritomni :-) navic jsme na tu 23.hodinu meli objednany mikrobus pro hosty, takze ani z toho duvodu jsme se zdrzovat nechteli :-) udelejte to tak, jak uznate za vhodne, ostatni to snad pochopi ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My to meli domluvene tak, ze dokud bude dost lidi tak zustava otevreny sal, bar, raut a DJ hraje, nebyl zadny predem stanoveny casovy limit.. nakonec posledni z parketu odchazely a sal "zaviraly" nase maminky o pul ctvrte :-D par kamaradu pak jeste pokracovalo na baru u televize az do rana, s nekterymi jsme se minuli, kdyz jsme sli rozdavat vysluzky pri snidani a oni sli teprve spat :-D na jedne svatbe nas maminka zenicha zacala vyhazovat po pulnoci, byla to skoda, bylo nas tam jeste dost co jsme tancovali a dobre se bavili, kdyz jsme to rano rikali novomanzelum, tak je to mrzelo, pry nebyl zadny limit do kolika tam muzeme byt :-/ ale uz jsem i zazila, ze v jedenact uz byli skoro vsichni hoste pryc a zadne nocni oslavy se nekonali.. takze ja bych to asi resila hlavne podle vasich zkusenosti s lidmi, ktere na svatbu zvete..
Odpovědět
@martaveg nebudeme mít extra moc hostů - kolem 60 včetně starších lidí a mladých s malými dětmi, takže myslím, že navečer dost lidí odjede, a těm ostatním to bude muset do půlnoci stačit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já bych to chtěla do půlnoci utnout, tak doufám, že se zadaří... normálně chodívám spát kolem 21,00-21,30, vyjímečně i 22,30 a to su brutálně rozbitá a tudíž fakt doufám, že to kolem půlnoci skončí... no jsem zvědavá, asi je neslušný, aby nevěsta zmizela a nechala tam o té půlnoci ještě nějaký lidi:-D
Odpovědět
Profilova fotka
My mame obrad od 15 hodin a koncit budeme ve 23 hodin, protoze park, ve kterem mame obrad i hostinu zavira. Ale nam to nevadi, svatba je v kruhu rodinnem, s tim, ze tam budou i stare babicky a dedeckove, kteri by stejne nechteli zustat dele a ani snoubenec neni na nake juchuchu s rodinou. Alespon nam zbyde cast noci pro nas dva samotne :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My jsme vydrželi až do samotného konce - odcházeli jsme s mými rodiči a pár kamarády až ve 3 hodiny. A to jsem si, když jsme se vrátili z focení, říkala, že dýl jak do půlnoci to nedám. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme možnost končit až ve čtyři ráno, ale kolik lidí vydrží, to nevím :D
Odpovědět
@kravcicka jů :-D a v kolik začínáte :-)?
Odpovědět
třeba do rána, když bude zábava, akorát se musíme před půlnocí přemístit z venkovní terasy do vnitřního salonku, aby venku nebyl kravál kapela bude objednaná do půlnoci, ale jsou to samí mladí hoši kteří na bráchově svatbě vydrželi do 4:00, příplatek nechtěli, stačil jim dostatek jídla, pití a pěkných slečen, proto zvu hodně kamarádek :-) @mawenzi naopak, nevěsta a ženich můžou klidně zmizet "po anglicku" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@xvitko13 No, obřad máme na 11:00 a oběd cca na 13:30 :D
Odpovědět
Profilova fotka
Nemáme žádný časový limit. Dokud to půjde, budeme se bavit :)
Odpovědět
@xvitko13 Nám kapela končila zhruba někdy okolo půlnoci, pak tam pustili písničky a zbytek noci se bavili s námi.. Já jsem si původně představovala, že budeme tak kolem jedné ráno v posteli.. A hups, domů jsme dojeli kolem půl šesté ráno :-) Tohle se asi opravdu naplánovat moc nedá :-)
Odpovědět
Tenkrát jsme končili kolem půlnoci...
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme končili asi v půl jedné, a bohatě nám to stačilo, dýl už bych to asi nezvládla, nejsem ten typ pařmenky, co vydrží až do rána. Taky moc lidí na jednom místě mi nedělá moc dobře, takže jsem byla ráda, když jsme šli na pokoj a byli sami dva
Odpovědět
tak pokud by vás to vyšlo takhle draho, tak to opravdu nemá cenu...radši pokud uvidíš, že je zábava v plném proudu běžte doslavit do nějakého baru :) užijete si to stejně :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, končit o půlnoci je v pohodě, byla jsem na svatbě, kde už v info mailu před svatbou nevěsta psala, že zábava trvá do půlnoci nebo do snědení zásob :-) Tam jsme to myslím hromadně balili cca o půl jedné. Na jiné svatbě se sice nic o konci nepsalo, ale v 11 večer tam už stejně bylo mrtvo... no a na jiné jsem zas byla do 6 do rána :-) ale je fakt, že pak neděle byla zabitá. Já mám v plánu taky kolem půlnoci končit, i když to asi nebudu nikde dopředu psát, spíš uvidím podle situace. Chceme v neděli ráno normálně vstát a ve zdraví fungovat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky tak to já ještě nevím a ani to nijak neplánuji ... jen vím, že o půlnoci nás tam obsluha nechá a mužem si dělat co chceme jen nám řeknou co máme vypnout... a nic neplatíme :-) takže uvidíme jaká bude zábava :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my plánujeme končit do 8 večer. Nechceme mít svatbu alá diskotéka, ale spíš kvalitně strávený čas s přáteli a rodinou. A hlavně čas pro nás dva samotné. Máme prostě jiný náhled na to jak by měla svatba vypadat, ale my to máme celý jiný :D Navíc máme svatbu v neděli, tak si ani nemusí nikdo brát druhý den volno :)
Odpovědět
My budeme končit cca kolem 18: 00 hod. Obřad máme ve 12 hod a svatba bude jen malá, pak oběd, rozkrojení dortu, pokec a pak domů :)
Odpovědět
Profilova fotka
My žádný plán nemáme. Dokud se budeme všichni bavit, vydržíme. A vzhledem k našim hostům myslím, že vydržíme hodně dlouho:-D Přespolní i my to stejně budeme mít do postýlek jen pár schodů a ty už se nějak zvládnou:-D
Odpovědět
Profilova fotka
No my to budeme mít max. do tří, ale stejně si myslím, že o půlnoci to většina zabalí a já možná i dřív...:-D
Odpovědět
Profilova fotka
Kapela nám hrála do půlnoci,bylo vedro,tak to bylo tak akorát,myslím,že všichni se bavili dostatečně, jinak my jsme to táhli asi do tří do rána,ale stálo to za to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak o tom nepochybuju, heh :D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?