Třebovický mlýn

Profilova fotka
Ahoj :) máte někdo zkušenosti s Třebovickým mlýnem v Ostravě?? :) Zatím se nám jejich přístup a prostory zdáli nejlepší, ale ráda si poslechnu vaše rady a připomínky :)
Odpovědět
Je tady celá diskuze o Třebovickém mlýně.
Odpovědět
Profilova fotka
JJ, už jich pročítala několik... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já tam měla svatbu a 100% spokojenost se vším, koukni klidně i do alba. Kámoška tam taky měla svatbu a taky bez výhrad :-) Akorát, pokud byste přemýšleli nad letníma termínama, tak doporučuju rezervovat s předstihem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Termín by rezervovaný byl...chápu, že se člověk nezavděčí všem...nicméně jak tak na to koukám, u Mlýna je to 50/50 , jako by někdy měli skvělý den, kdy vše odvádí na 200% a pak chvilku jak kdyby toho na ně bylo moc a je pád dolů...Určitě se kouknu, děkuji :)
Odpovědět
@lexikorka Mi to připadá, že v momentě kdy tam mají najednou více svateb , tak to prostě nezvládají a jsou problémy.
Odpovědět
Profilova fotka
Jj, tk nějak to vypadá...my máme zatím rezevovaný malý salonek - ve stodole už svatba je...to jsem si myslela, že v kvštnu se nikdo brát nebude :D
Odpovědět
Profilova fotka
@lexikorka pokud si četla již nějakou diskuzi, tak asi narazila i na můj příspěvek ... takže za mě rozhodně NE :-( bohužel si myslím, že se hodně zhoršili :-( být tebou tak hodně popřemýšlím, myslím si, že jsou hezčí místa ... já do dneška lituji, že jsme se nebyli podívat někde jinde a byla jsem zaslepená "krásou" Mlýna :-(
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme objeli ten den asi tři hospody a v Mlýně jsme konečně narazili na něco podle našich představ - částečně, proti ostatním i ohledně přístupu...nicméně teď z toho máme obavy a čeká nás minimálně ještě jedno kolo objíždění...bohužel na stranu k Opavě je toho poměrně málo.. :(
Odpovědět
@lexikorka za sebe nemůžu říct, nemám zkušenost, ale kamarádka moc spokojená nebyla. Už to, že umožní 2 svatby na jednom místě mi nepřijde moc profesionální.. a pak se prý hrozně čeká na jídlo, je studené, apod.. Rozhodně si myslím, že jsou v Ostravě a okolí mnohem lepší místa.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji...zatím to vypadá, že Mlýn nebude...až moc negativních ohlasů :(
Odpovědět
Profilova fotka
@lexikorka Dobrý večer, ve Třebovickém mlýně jsem byl na svatbě nejen pracovně, nespočet krát. Je to opravdu zvláštní, ale 50/50 to vystihuje naprosto přesně. Nikdy jsem však nezažil žádnou katastrofu, spíše drobnosti, které člověk přejde, ale to záleží vždy na povaze. A co je pro koho to důležitější. Já osobně mám rád klidnější místa a to by byla z mé strany jediná poznámka, že v jeden den jsou na jednom místě dvě svatby a otevřená restaurace (zahrádka). Jedni svatebčané mají více soukromí a druzí poněkud méně, ohledně venkovního posezení, ale jak jsem již naznačoval, je to subjektivní záležitost. ;-) Hezký večer. Martin Lysek
Odpovědět
Profilova fotka
Děkujiiiiii :)
Odpovědět
Článek se načítá
@lexikorka Tak jak zní teď rozhodnutí, zda bude nebo nebude Třebovický Mlýn? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
MNooo, na začátku října se jedne podívan na Setinu do Pusté Polomi...tkže uvidíme po konzultaci s panem majitelem... :) Spíš se to kloní na stranu Pusté, páč je i blíž Raduni...
Odpovědět
Profilova fotka
@lexikorka a co třeba Zámek ve Velkých Hošticích. Byla jsem tam v sobotu na svatbě a krása, obsluha na jedničku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Koukám na to :) a měli jste tam raut? Cenově asi nebudeš vědět jak, že? :) Je to na pytlačku :D když jsem projížděla net, tk jsem o 90% věcí nevěděla, díky bohu aspoň za vás a vaše rady :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jooo a nevíš jestli je tam ubytování?? :-o
Odpovědět
Profilova fotka
@lexikorka jj raut tam měli a bylo tam toho plno, mnohem víc než v Mlýně teda ...fakt jsem koukala. Cenově vůbec netuším, ale myslím si, že když tam písneš, tak ti přibližné ceny napíšou. A s ubytováním taky nevím ... kamarádi jeli přespat do Hlučína, dostali poukaz od rodičů. Jsou teď na svatební cestě, takže se můžu zeptat, až se vrátí.
Odpovědět
Profilova fotka
Jeee to bys byla zlatá...na Setinu pojedem začátkem října, tkže do té doby musíme mít jasno - platí se tam rovnou záloha totiž...je super, že je to bezbariérové -stržc je na vozíku, ale u nás je problém, že potřebujume ubytovat cca 35 lidí (Já jsem z Jihlavy, takže celou mojí část rodiny + pár dalších lidiček)
Odpovědět
Profilova fotka
@lexikorka já si myslím, že by ti i v těch Velkých Hošticích poradili, kde se dá nejblíž ubytovat tolik lidí. Určitě jim zkus napsat, za to nic nedáš a budeš aspoň hned vědět :)
Odpovědět
Zdravím holky 8-) Já bych volil Setinu :-D Je to blízko Raduni a je to 2 v 1 - hostina i ubytování.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?