"Svépomocí" / Hotel ??

Profilova fotka
Ahoj holky, je vás tu poměrně dost, takže doufám že mi pomůžete aspoň trochu. Předem říkám že diskuzi nezakládám kvůli tomu abych měla vše na korunu, ale pro představu co kolik stojí a jak se zařídit. O co jde: Potřebovala bych vědět kolik stojí jaká položka, když je svatba třeba v kulturáku (25 lidí na oběd,50 lidí na hostinu a pomineme-li pronájem místa) Tudíž kolik průměrně (nebo v okolí Brna) stojí: pronájem nádobí, "pronájem" kuchaře, obsluha, samotný oběd, sele na rožni s rožnícím pánem, pronájem pípy (ceny alkohotu a točených limonád či kofoly znám. Pokud tedy znáte přibližnou cenu některých z výše jmenovaných (nebo pokud mi tam něco chybí) PROSÍM pište a diskutujte. Pro představu mých strastí: Přemýšlím, jestli je výhodnější udělat to takhle "svépomocí" někde v kulturáku nebo na statku, a nebo to uspořádat v hotelu kde mám zatím předběžnou kalkulaci cca 250,- na osobu bez pití. Díky za každou radu a poznatek, moc mi to pomůže
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, pokud máš na osobu předběžný rozpočet za všechno jídlo na celý den 250 kč v hotelu, tak je to hodně nízká cena, jsou tu nevěsty, které mají rozpočet kolem 500 na osobu jen za oběd.
Odpovědět
Těch 250 kć na osobu v hotelu je opravdu super levné. Neřekli ti ale jen cenu za oběd bez rautu ? Pokud je to cena za všechno jídlo i s rautem, tak bych to udělala v hotelu a ušetřila si spoooustu starostí, které by byly u varianty svépomocí.
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja @rmarcelilinka to si právě taky říkám, že bych si tím ušetřila hodně starostí :) Ono takhle, je tam rozpočet cca 250,- na osobu, ale celkově mi to vychází pro 40-50 lidí (z toho 25 na oběd) na nějakých 30 000,- předběžně, což není vůbec špatný. ALE moje původní a nejlepší představa byla někde na statku v klidu, pěkně příroda, každý může jít kam chce, sad kousek... Nejsem moc zastánce toho být celej den zavřená v jedné místnosti, ale což, ten hotel má i zahrádku tak snad to nějak skloubím :) I když jak jsem psala, chci si to i tak co nejlíp promyslet, propočítat, než abych se pak tloukla do hlavy že to mohlo být lepší :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?