Svědci k hlavnímu stolu s nevěstou a ženichem???

Krasny den nevesty,resim otazku zda svedci by meli sedet spolecne s novomanzeli???na me strane bude maminka,sestra a svagr a na manzelove rodice a pak bratranec,coby svedek a jeho manzelka a deti,nebude jich nejak moc,nebo jen jeho rodice????
Odpovědět
@medvidekmu My u čestného stolu svědky měli, bez jejich rodičů samozřejmě :-)
Odpovědět
@simone5 jo ale me se zda ze jich tam bude moc hodne protoze z me strany jen tri lidi a z mabzelovy 4 lidi a dve deti,bude to divne vypadat
Odpovědět
My jsme si na čestné stoly nehráli, měli jsme u sebe jen rodiče. Svědci seděli na konci stolu mezi ostatními kamarády a to ne proto, že bychom si jich nevážili, ale proto, že se tam cítili nejlíp ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@medvidekmu my jsme v cele sedeli sami, bylo to takove male T. Na me strane pak podel uz sedeli tchanovci, svededek, pratchyne a svagr. Zbyla cast byla doplnena nasi rodinou. Na manzelove strane sedeli moji rodice, sestra(svedek) a pak pstatni pribuzni. Ted se zenil svagr a v cele T sedeli rodicove, svedci s doprovodem, sourozenci s partnery. Takze ja sedela z boku celniho stolu a mohla jsem s kocarem rychle ven :-) u stolu to pak pokracovalo moji pratchyni (od nas nastesti daleko a jeste zady) a pak vse uz byla rodina nevesty. Nejdulezitejsi na zasedacim poradku je, aby lidi co se navzajem nemusi, byli daleko od sebe, pokud je jen trochu mozne :-D Jinak v zasedacim poradku jsme restauraci vyznacili "nealko" lidi pro pripitek nebo ty co meli odlisne jidlo :-) zafungovalo to dobre a ja to behem hostiny vubec nemusela kontrolovat.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme to měli tak, že jsme v čele seděli jenom my a stůl byl to I....bylo to tak super, ptž hosté k sobě měli blízko a mohli si povídat i přes stůl (mamka s mamkou apod.). Zezačátku jsme vedle sebe chtěli rodiče, ale zasedací pořádek jsme museli uzpůsobit okolnostem a teď jsem za to ráda. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?