Svatební tabule - na které straně sedí ženichova strana a na které nevěstina?

je to stejně jako u oltáři kdy ženich a jeho hosté jsou napravo a nevěsta a její přízeň napravo...tak to by nám to totiž vyhovovalo kvůli dětem a jejich koutku atd.
Odpovědět
Tak tradičně sedí nevěsta po pravé ruce ženichovi, vedle nevěsty sedí tatínek ženicha a maminka ženicha, vedle ženicha maminka nevěsty a tatínek nevěsty. Ostatní hosté by měli být nějak namixovaní. Ale nemyslím si, že by bylo nutné to nějak hodně řešit, my to taky neměli správně a nikomu to ani nepřišlo - měli jsme rodiče nevěsty u nevěsty a rodiče ženicha u ženicha, ostatní hosty jsme posadili tak, jak jsme mysleli, že by jim mohlo být příjemné, tedy tak, aby si spolu měli o čem povídat... udělejte si to tak, jak vám vyhovuje :)
Odpovědět
no my jsme taky poskládali nevěstinu stranu k nevěstě a ženichovu stranu k ženichovi.. ale nevíme si rady na kterou stranu..po pravici je tedy opačně než jsme mysleli:-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak ženy by vždy měly sedět po pravé straně mužů... jinak já to namíchám, dle věku, ať sedí přilbižně vrstevníci u sebe a vedle sebe chci své rodiče, podle mě, jak si to uděláš, takové to budeš mít, je to Tvá svatba a špáralové se najdou vždy a všude... ;-) :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?