Svatební raut pro 60 lidí - není to moc?

Ahoj, chtěla byla bych ráda, kdybyste se podělili o zkušenosti v rámci množství jídla pro raut :-) Momentálně máme stanoven raut na osobu v množstvím 550g: Pikantní hovězí guláš dušený na pivě, 120g Krájená čerstvá zelenina, 70g Variace mini řízečků s kyselou okurkou, 100g Mix českých sýrů, 50g Výběr z domácích a zahraničních uzenin, 50g Těstovinový salát s anglickou slaninou a rukolou, 40g Jogurtový dresing, 20g Řecký salát se sýrem Fitaky, 40g Ovocná mísa, 50g Pečivo Dále máme také 105 kanapek, Raut bude od 15:00 pro lidi a bude otevřen již pro lidi, kteří nejsou na svatební oběd, který máme pouze s rodinou. Takže budou hladoví, jelikož žádný oběd neměli :-) Následně od 18:00 máme v plánu grilovaní, kdy budeme mít: 10 kg kýty na grilu 5 kg krůty na grilu 40 ks hermelínu Pečivo, dipy, brambory, pečená zelenina Samozřejmě bude k dispozici dostatek i sladkého. Teď otázka, je to málo, nebo moc? Vím o svých hostech, že jeden si dá více toho, druhý zase něčeho jiného. Myslím, že se bude jednat o zlatý střed v rámci jedlíků :-) Jen je problém, že naše svatba se nese ve slovenském stylu, takže slivovice bude téct proudem :D Další dotaz, myslíte, že kalkulace, kterou nám vyčíslila restaurace - 50 0000,- - je adekvátní? Zahrnuje všechno výše zmíněné jídlo. Děkuji za Vaše zkušenosti a budu ráda, když přispějete příspěvkem, kolik jste měli lidí a jaké množství jídla jste objednali :-) Hezký den!
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím , dle mě je množství jídla tak akorát (možná bych přidala), ale ta cena se mi zdá vysoká ... ale koukám na to,že jste z Prahy.. :-) tak tam jsou ceny trochu vyšší :-)
Odpovědět
Tak my máme raut pro 45 lidi za 28 tis.a to v tom mám uz i přípitek, apartman a 2 pokoje. Raut máme téměř stejný navíc ještě hovězí vývar a tatarak na noc :-)
Odpovědět
@cool_catering Dobrý den, svatbu mame na statku kousek od Prahy. :) Naštěstí v případě, ze by jídlo chybělo, jsou nam schopní určitá jídla ještě na místě dodelat :)
Odpovědět
@chris12 Dekuji za odpověď:) Zapomněla jsem doplnit, ze je to stanoveno pro 60 lidí a cena je včetně obeda (svickova a hov.vyvar), který je pro 30 lidí. Ubytování a pronajem od soboty do neděle (55 lidi) nam je nakalkulovano na dalších 5p tisíc. Takže se bohužel placneme přes kapsu.
Odpovědět
@chris12 Mohu se prosím zeptat kde plánujete svatbu ? Rádi bychom taky něco u Prahy, ale bohužel asi na poslední chvili ( letos září )... děkuji
Odpovědět
My máme 90 lidi :-) takže to bude určitě v pohodě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky já bych nějak nepočítal přesně na váhu kolik čeho třeba mi tam chybí kuřecí paličky pečený. Jenom jeden dotaz máš to v restauraci kde se dá dodelavat nebo catering
Odpovědět
@nelca11. Svatbu mame na statku v Benicich - je to u Jiloveho u Prahy a moc krasne :) Pronajem včetně ubytování pro 55 lidi je za 50 tisíc, pote využíváte ještě jejich pití a cateringu :) Nevím ale, jak jsou na tom s terminy:(
Odpovědět
@poldik Ahoj, jídlo se dodělávat da, ale pouze některé:)
Odpovědět
@chris12 mě se zdá málo jídla. A peněz hodně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?