Svatební raut pro 100 lidí

Profilova fotka
Ahoj všichni, mám dotaz pořád si lámu hlavu nad množstvím jídla na večerní raut. Můžete mi někdo poradit jestli je toho není málo popřípadě jestli něco domluvit atd...díky Gril: - kuřecí prso............................................................................................5kg - vepřová krkovička................................................................................4kg - špízy maso mix, (maso na 50,-g porce)............................................2kg = 20 a 20 kusů - kuřecí paličky v anglické slanině.......................................................2kg cca 40ks Raut: Hovězí guláš s cibulí...............................................................................................6kg Mini řízečky.....................................................................................................5kg Sýrová roláda.....................................................................................................2kg Sekaná a vepřová roláda..................................................................................2kg Tatarák z hovězí svíčkové, s topinkami a česnekem....................................0,5kg Capresse s mozzarelou, rajčaty, bazalkou, olivový olej a balsamico..............1,5kg Pečený hovězí roastbeef...............................................................................1,5kg ovocná mísa.........................................................................................jen ozdoba šopský salát…………………………………………………………2kg trhany salát …………………………………………………………2kg bramborový salát………………………………………………… 3kg grilovaná zelenina .....................................3kg paštika z husích jater plus pečivo si kupujeme sami a pečeme si chleba
Odpovědět
I když chápu že z těch 100 osob jsou děti a lidé, kteří nemusí tatarák, tak stejně se mi zdá 0,5kg tataráku málo(ale možná se mi to jen zdá protože my jsme žrouti tataráku, ale předpokládám že chlapi si dají určitě vyšší vrstvu). Jinak máte to pěkně sestavené. Vzhledem k tomu, že je to logisticky náročné, máte toho hodně a stačí to. Osobně bych přidala např. makrely nebo nějakou rybu a sýrový talíř (i když máte balkán v šopáku).
Odpovědět
Profilova fotka
Děkujeme. Sýrové mísy jsme zrušili z důvodu, že máme špatné zkušenosti s tím, že to brzo oschne. Ryba nás ani nenapadla, ale díky za nápad a tatarák s přítelem ještě pořeším on to totiž nejí a já ho miluji:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Čokoládová fontána??
Odpovědět
Profilova fotka
Já osobně bych přidala šopák, protože ze zkušenosti ze svateb v okolí vím, že ten je vždycky první pryč a potom chybí :)) Hodně se jí samotný i jako příloha k masu, takže bych se nebála :)
Odpovědět
Profilova fotka
Sladké máme zařízené svoje makronky,cupcakes, kolacky...to sladkého stáčí ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Také máme 100lidí, obřad začíná ve 14:00, takže jsme oběd vynechali. Absolutně nemáme představu a už se těším, až bude konec :-D Máme následující: -prase na rožeň......100kg živé váhy -miniřízečky..............5kg -slané štrůdly............9ks GRIL: -hermelíny 30ks - naložený sýr 3kg -plněné papriky sýrem a slaninou 20ks -krkovice 5kg -klobásy 5kg - zelenina (cuketa, lilek, paprika, cibule, česnek) cca 5kg SLADKÉ: -3x marlenka -3x paříž -3x ovocný dort -macešky 40ks (malé dortíčky) -melasové sušenky 60ks -svatební koláčky 4kg -2x buchta na plech (vitacitová, zakázaná) - minivětrníčky 100ks - želé bonbónky pro děti 3,5kg -cukrová vata DALŠÍ: -ovocné mísy (meloun, hroznové víno, jahody, ananas, broskve,...) -zeleninové mísy a pak pečivo, okurky, rohy, křen s jablky, švěstková omáčka, česnekový a bylinkový dresink
Odpovědět
Těstovinový salát? A přidala bych i sýr.. Když nechcete sýrový talíř, tak třeba hermelín na grilu?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?