Svatební raut - pití all inclusive

Profilova fotka
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s restaurací v Praze, kde je možné mít na rautu all inclusive na pití na osobu :-) Sestra to tak měla a platila 250,- na člověka a mohl vypít kolik chtěl piva/vína/domácích limonád. Chtěla bych něco podobného, jen zatím nemohu sehnat. Budu ráda za každou radu nebo tip a všem předem moc děkuju :)
Odpovědět
@pierette1 Myslím, že za tuto cenu těžko seženeš... 250,- je dost nízké, ale smozřejmě záleží na vaší představě. Tipuju, že sestra neměla svatbu v Praze? Někdo tu nedávno řešil snad balíček za 800,-/osoba.
Odpovědět
Profilova fotka
Za 250,- all inclusive na osobu, snad nejde udělat ani doma :D tedy pokud kouknu na naše bývalé hosty :D
Odpovědět
Profilova fotka
Sestra právě měla svatbu v Praze a taky mi to přišlo levné :) Ale bylo to tak. Jen tam byl nějaký časový limit. No asi bude něco podobného hodně těžké sehnat...
Odpovědět
No, my all inclusive měli, v Praze, ale ta částka byla úplně jinde... =-)
Odpovědět
@pierette1 Ano, je jedn arestaurace, co ma v cene 250Kc veskere napoje teda vino, pivo, nealko ale snad v rozmezi ,,pouze,, sesti hodin. :-)
Odpovědět
Ta castka je fakt minimalni, ale je otazka na jak dlouho to bylo a co meli v sortimentu. Jinak stoji plzenska dvanactka a jinak nejaka vodova desitka, jinak stoji stacene vino z nejakych polskych zbytku a jinak kvalitni vino od vinare.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?